bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
aaaaa bak bana unuttuğum bişeyi hatırlattın bu mide yanmasına da bi lokma kuru ekmek iyi geliyo sahi ilk başlarda uyguluyodum bunu.. gerçi annem gibi yapmıayayım da annem böyle durumlarda yarım ekmeği tost yapıyo ya canım benim

Cok sevindim arkadaşım test sonuçlarına ve plasenta nin çıkmasına. Çok strese girmiştin. Bundan sonra herşey daha güzel olacak inşallah. Aman yat bol bol inmemek üzere çıksın plasentan.

Çoook teşekkür ederim canım benim, innnşallah. Her şey hepimiz için güzel olsun, bebeklerimiz seviçle, sağlıkla gelsin

suyuda çok içiyorum ama faydası olmuyor bana 4-5 günde bir çıkıyorum oda zor bela

yok yok sen merak etme benim kredim 6 saat bi 6 saatlik hocamı daha ayarladım diğerleri 5 er puan sözlü verse halloluyo zaten.. haaa ama bu kızcağızı yine de zorla evlendirirler mi bu yaz onu bilemiyorum
Ayyy gozunu seviyim kuzum sosyal hizmetlere bildirelim gerekirse cocugu ben aliyim yanima koruyucu anne olarak yazik yaaa oyle ana baba olmaz olsun

Ohhh maşallah kuzucuk, çok sevindim. Aynen sen dikkat etmeye devam et, plasentacık çıkar yukarı. Bolllca su içtiğinde bile atar vücudun enfeksiyonu, toz da vermişler ki, hemen geçer inşallah. Oğluşuna da kırk bin kere maşallah. Sağlıkla al inşallah kucağına.

Ayyy gozunu seviyim kuzum sosyal hizmetlere bildirelim gerekirse cocugu ben aliyim yanima koruyucu anne olarak yazik yaaa oyle ana baba olmaz olsun
ilgilenicem canım merak etme kızcağız zaten böbrek yetmezliğiyle uğraşıyo sen o çocuğu ne demeye evlendiriyosun ayy nerden tutsan elinde kalıyo ya çocuğun yaşı ufacık kendi zaten hasta off off

Ada koy sen en iyisi yada al bunu gotur kizina hazir buyumus baci iste gotu et tutmuyo yaaa ordan oraya zipliyo simdide almis oyuncak bebegi ayagnda salliyo cok bilmis cücé

Ada koyamayız artık, Ada adında bir kızımız zaten oldu artık. Onu ben yeriiiimmm, severiiiimmm. Görmeden daha böyleyim, görünce yutarım heralde maviş afacan prensesimi. Akşama kadar anlat Ada'yı akşama kadar dinlerim. Bayyyılıyorum ona yiaa. Maşşşşşallah kuzuma

DD ay çok güldüm, hiç yabancı gelmedi davranışı. Öperim o tatlı anneyi ben

Biz de ada isminden vazgectik. Simdi en bastan isim arayacagiz. Vayy basima gelenler.

Arkadaşlar merhaba sağlık ocağında aşınızı yaptırdınız mı beni sürekli arıyorlar korkudan gidemiyorum tetanoz aşısı 2_3 gün çok ağrı yapıyor dıyorlar yaptıran varmı?

Sen ayaklanda getircem bol bol sev teyzesi

Arkadaşlar merhaba sağlık ocağında aşınızı yaptırdınız mı beni sürekli arıyorlar korkudan gidemiyorum tetanoz aşısı 2_3 gün çok ağrı yapıyor dıyorlar yaptıran varmı?
Ilık gebeliğimde yaptırdım ..ne acısıymış allah allah ..kolundan kan alırken ağrı ne kadar olıyordu oda o kadar olup geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…