bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ya şimdi bi haber izledim hem hayret ettim hem biraz rahatladım aslında. kadının biri portekizde beyin kanaması geçiriyo ve yaşam destek ünitesine bağlı halde 4ay kalıyo ve 32 haftalıkken çocuğu sezaryanla alıyolar sapasağlam yavrucak.. demek ki rabbim koruduktan sopnra her koşulda geliyo o dünyaya hani büyükleimiz der ya yiycek ekmeği varmış diye hakkaten öyle..mesela ben şimdi günlerdir tiroidi takıyorum kafaya. düşünüyorum annem ben 5-6 yaşlarındayken guatr ameliyatı geçirdi ama ben son çocuğum yani annemin 5.hamileliği ve hiç birimizde herhangi bi problem olmamış çok şükür..daha beslenme düzenini hiç saymıyorum ben günlerdir süt içemedim diye suçluluk duyuyorum onların yaşadığı o yokluk falan fukaralık diil resmen fukfukaralık yani.. tedbiri elden bırakmayalım elbet ama kendimizi de çok harap etmeyelim bence ya

Arkadaşlar merhaba sağlık ocağında aşınızı yaptırdınız mı beni sürekli arıyorlar korkudan gidemiyorum tetanoz aşısı 2_3 gün çok ağrı yapıyor dıyorlar yaptıran varmı?
2 gün önce yaptırdım daha ağrı var kolumda evet ama öyle abartılacak kadar değil. Sadece üzerine yatamıyorum bir de dokununca ağrıyor braz o kadar

Ayyy hadi insallah kuzum ptesi de bizim randevu az kaldi cok merak ediorummm

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bugün 10.20 ye kadar uyudum. Sahuru bekleyince yetmiyor inanın ki. Yorgun hissediyorum çok tüm vücudum ağrıyor kemiklerimi hissediyorum yani. Kafamda çok ağrıyor hasta gibiyim resmen. Havalar çok bozuk o yüzden üşütüyorum galiba.

Günaydın canım geçmiş olsun havalardan büyük ihtimal bende sabahları zorlanıyorum kalkmaya 06.50 de bide kalkmak zorundayım (

Hamilelikten kuzum sebepli sebepsiz agliyorum simdi ortalik topluyom bende yeminle ortalik toplamaya dalinca çisimi yapmayi unutuyorum. O kadar cok oluyo ki isim sende biseylerle ugras kuzum kotu seyler dysunme bide anneni ozluyisun biliyorum bende 1 gun gormesem ozluyom

Sen benden baya öndesin ki benim bile çıktı göbeğim sanırım rahim büyüdü çünkü daha hiç kilo almadım.. Bende aynı şeyi düşünüyorum şükür şimdi havalar serin gidiyor sıcaklarda o yastık koymalar falan yakar bizi göbekte büyüdükçe.. Sabır artık napalım bebişler gelince uyuyamıyacağız zaten ona hazırlık

rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. saglikla kalin ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…