bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhaba cici annişler güzel haberler gördüm cinsiyet öğrenenler bebişi Kocaman olanlar maşallah nazar değmesin bizde heyecan dorukta bugün 16:20 de randevumuz var inşallah güzel haberler ile dönmek nasip olsun içim içime sığmıyor bebişimi görücem neredeyse 1 ay sonra hepinizin dualarına ihtiyacım var kızlar hayırlısıyla cinsiyeti öğrenelim bugün başlasın alışverişler

Canim rabbim guzel hayirli saglikli haberler almani nasip etsin insallah.. ecmain

Çok güzel telaşlar bunlar ya bende erkek olduğunu öğrenince oğlumun küçülenlerini çıkartayım minnak minnak yıkayıp ütüleyip hazırlayayım istiyorum ama daha çok erken diye düşünüyorum bir taraftanda zaten ağır geçiyor hamileliliğim birde iyice ağırlaşır hiç yapamazsam diye de korkuyorum ay bana bir enerji lütfen lütfen lütfen noluuuur iki oğlan anası olcam bir de babaları etti üç.. Evin tek Prensesi olarak yada Külkedisi olarak çok çalışmam lazım çok

Allah kolaylığını da. Nasip etsin inşallah kuzum sen şimdi biraz yorulacaksın ama sonra gelinler gelip yapar artık

Gözün aydın canım Rabbim gönlündekini nasip etmiş ne güzel sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

Selam kızlar. Ben hala kalkamadım. yani kalktım kahvaltı bile ettim ama ölü gibi.. Ve salonda bi koltuga yıgıldım öylece duruyorum. Enerjin eksilerde.. Halim yok, her yerim agrıyo gibi.. Havalardan mı bu ya

Sizler nasılsınız?

Aaaaaaaaa ilk defa duydum çok ilginç. Kız bunu başta diyeydin yaaa. Şimdi ben kime baktım ne biliyim. Dikkat ederdim hiç değilse ama biryandanda öyle olmadığını düşünüyorum çünkü benim bebiş daha erken başladı pıt pıtlara. Hayırlısı artık rabbim en güzelini bilir. Bir insanın bütün vücuduna melekler şekil verirmiş ama yüzünü allah kendisi şekillendirirmiş. Onun verdiği herşeye razıyız elhamdülillah. O en güzelini yapar.

Canım mide ekşimesine kuru ekmek ye istersen bastırır. Birde gaviskon içebilirsin galiba

ben işteyim canım çalışıyorm suanda öğle molası. şirkete gelen yemekler çok kötü yine hiç bişi yiyemedim.

çay içiyorum.

her sbh 6,45 te ayaktayım. uyuyabilenlere o kdr özeniyorm ki

Hadi hayırlı haberle gel inşallah canım.

bebeğe ruh üflenmesi konusu net 120. günde yazıyor sağlam kaynaklarda.
tabi onda da ikiye bölünmüş durumda islam alimleri.

bebek hareket edebilir. ama fuh 120. gnde yazıyor. bildiğiniz güvendiğiniz kaynaklara bakabilirsin canım :)

bana da kayınpederim sölemişti. sonra araştırmış okumuştum.

o gün kime bakarsan ona benzer kısmı ise batıl inanç olabilir. böle bişi okumadım ama bizde öyle derler genelde :)

ben işteyim canım çalışıyorm suanda öğle molası. şirkete gelen yemekler çok kötü yine hiç bişi yiyemedim.

çay içiyorum.

her sbh 6,45 te ayaktayım. uyuyabilenlere o kdr özeniyorm ki

Oyy kıyamam sana Haklısın işte biz böyle halimize bakmadan bıdı bıdı ediyorum :/

Oyy kıyamam sana Haklısın işte biz böyle halimize bakmadan bıdı bıdı ediyorum :/
bu sbh bir an düşündüm rahatsızım diyip gitmesem mi diye ama o da olmaz şimdi diye vazgeçtim. gece wc kalktığım için uykumdan bişi anlamıyorm.

bunada şükür allah çalışmak isteyenleri işssiz güçsüz bırakmasın inşallah.

Ayyy çok güzel yazmışsın. Evin tek prensesi. Allah sana kolaylık versin inşallah. Bende senin gibiyim tembel değilim ama halim yok ayağa kalkmaya enerji eksilerde. Ne yapsam bilmiyorum. Ama daha vaktimiz var canım şimdiden yorma kendini bayramdan sonra başlarız doğuma kadar çoktan bitmiş olur her işimiz inşallah.

Ayyy merak ettim bende araştırayım. Keşke önceden söyleseydin.rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize.

”Şüphesiz sizden birinizin anne karnında yaratılması, kırk gün nutfe (kan pıhtısı) sonra o kadar bir sürede alaka (bir parça et) halini, sonra o kadar bir sürede mudga (organların belirginleşir) halini alır. Sonra Melek gönderilir ve kendisine ruhüfürülür. Meleğe dört şey (kelime) emredilmiştir. O kişinin rızkını, ecelini, amelini, şaki mi said mi (iyi mi kötü mü) olacağını yazması. Kendisinden başka ilah olmayan Allah’a (c.c) yemin olsun ki biriniz, (ömrü boyunca) cennetliklerin yaptıklarını yapar hatta kendisi ile cennet arasında bir arşın [42] kadar bir mesafe kalır. Fakat kitap (takdir) onu geçer ve cehennemliklerin yaptığı bir işi yapar ve cehenneme girer. ve yine biriniz (ömrü boyunca) cehennemliklerin yaptıklarını yapar, hatta kendisi ile cehennem arasında bir arşın kadar bir mesafe kalır. Fakat kitap onu geçer ve cennetliklerin yaptığı bir işi yapar ve cennete girer.” [43]
şimdiye kadar hep hayırlı sağlıklı olsun diye çok dua ettim ama bunu bilseydim daha çok dua ederdim galiba geç kalmış sayılmayız kızlar 120 günü geçmeyenler bomboş dua edin. Eceli rızkı ameli ve iyiliği için. Rabbim hayırlı uzun ömürlü bol rızkını bereketli salih amelli cennet ehli evlatlar versin ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…