- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #23.301
Alimler 2 ye ayrilmis durumda zaten.kimi 40 gun kimi 120 gun.tam net bir bilgi yok.Allah hayirlisini ihsan etsin.Nihat Hatipoğlu 40. Gün üfleniyor ruh diyor. Neyse artık bilemicez. Hayırlısı dicez.
Bugün aynı düşünce benim kafamdanda geçti ama bende dedim bu etik değil olmaz kalk git işe.bu sbh bir an düşündüm rahatsızım diyip gitmesem mi diye ama o da olmaz şimdi diye vazgeçtim. gece wc kalktığım için uykumdan bişi anlamıyorm.
bunada şükür allah çalışmak isteyenleri işssiz güçsüz bırakmasın inşallah.
O an ultrosonda cok hareketli cikmadi diye hemen teshis konulmazki.uyku zamanidir senin yorgun ve ac oldugun zamandir belki.bilemedim suan ense kalinligi olcumu zaten gecti suan bilincek bisey degil.detayli bakti desem detayli icin erken.Arkadaslar yardima ihtiyacim var. Doktordan geldim. Yaptirmicam diye dusunuyodum ama 4 lu test yaptirdim. Cok hareketli diildi.. doktor cok uzun sure bakti. Ne boyu, ne kilosu,ne ense kalinligi hk bise soylemedi. doktor sen simdi down ciksa da aldirmicak misin dedi. Biraz din hakkinda konustuk.. sonra ben de baska skntilarimi sormaktan ve heyecandan sormayi unuttjm. Cikinca aklima takildi, doktor neden boyle seyler soyledi ? Whatsapptan yazdim , baska seyler de sordum. Hepsine cravp verdi. Ense kalinligi normalmiydi size gore dedim. Kagitlarar bakmak lazim bakariz dedi. Hala cevap vermedi. Her kontrole yasiyor mu diye tedirgin gittigimi biliyo.. size sorum (bu ilk cocugum olcak kismetse) doktor kan tahlili cikmadan, ultrason olcumunden anlayabiliyor mu. En azindan tahmin yurutebilir mi.. kiz olacagini ogrendim ona bile sevinemedim. Elim tlf da doktordan cevap bekliyorum. Ise de gitmedim
Canim moralini duzelt toparla kendini.anliyamadim neden boyle dedi sana.bence hemen baska bir dr ye git icin rahatlasin.2li test yaptrmismiydinArkadaslar yardima ihtiyacim var. Doktordan geldim. Yaptirmicam diye dusunuyodum ama 4 lu test yaptirdim. Cok hareketli diildi.. doktor cok uzun sure bakti. Ne boyu, ne kilosu,ne ense kalinligi hk bise soylemedi. doktor sen simdi down ciksa da aldirmicak misin dedi. Biraz din hakkinda konustuk.. sonra ben de baska skntilarimi sormaktan ve heyecandan sormayi unuttjm. Cikinca aklima takildi, doktor neden boyle seyler soyledi ? Whatsapptan yazdim , baska seyler de sordum. Hepsine cravp verdi. Ense kalinligi normalmiydi size gore dedim. Kagitlarar bakmak lazim bakariz dedi. Hala cevap vermedi. Her kontrole yasiyor mu diye tedirgin gittigimi biliyo.. size sorum (bu ilk cocugum olcak kismetse) doktor kan tahlili cikmadan, ultrason olcumunden anlayabiliyor mu. En azindan tahmin yurutebilir mi.. kiz olacagini ogrendim ona bile sevinemedim. Elim tlf da doktordan cevap bekliyorum. Ise de gitmedim
Ee bu simdi mi soylenir yaa survivor nagihani izliosam yaa esra erolda songulu izliyosam yazik degil mi bebisime simdi yaa herkese kiskaniyosun kizaaam yada her gordugu erkege asik oldum evlencem derseGüzel anne adayları 120 günde bebeklerimize ruh üfleniyor :) o gün dikkat edin derler bizde yani
kime bakarsan ona benzer miş bebek. ne kdr doğrudur bilmiyorm.
migde ekşimesine ne yapabilirim arkadaşlar içim yanıyor resmen sürekli hemde geçmiyor.
Allah kolaylık versin canım. Bende gece uyanamam diye hiç uyumuyorum. Sabahda 9_10 arası kız uyandırıyor hakkaten sarhoş gibi oluyorum.Bugun uykum cok halim yok diyenlerin kervanina bende katiliyorum su bir kac gundur ama evde 2 cocuk olunca yatilmiyor ev isi vs derken uykulu uykulu dolasiyorum evde.az once oglum kahvalti yapti o bulasiklar kaldirilcak birde ustunden supurge tutmam lazim eve.
Gece sahura esimi kaldircaktim uyuya kalmisim bi uyandim 3.49 saat 5 dk once imsak kesilmis.cok uzgunum suan habire adami ariyorum iyimisin diye.o iyi ama ben sıkıntı yapiyorum iste.kiyamam kocacigima.
Merak etme 2li taramada ne yaptik ettik uyandiramadik bizimkini ama doktorunun bu baktim baktim ama yorumsuzum gibi durusu hic hos bi durum degil. Her ne olursa olsun anne adayina istedigi bilgileri vermek zorundaArkadaslar yardima ihtiyacim var. Doktordan geldim. Yaptirmicam diye dusunuyodum ama 4 lu test yaptirdim. Cok hareketli diildi.. doktor cok uzun sure bakti. Ne boyu, ne kilosu,ne ense kalinligi hk bise soylemedi. doktor sen simdi down ciksa da aldirmicak misin dedi. Biraz din hakkinda konustuk.. sonra ben de baska skntilarimi sormaktan ve heyecandan sormayi unuttjm. Cikinca aklima takildi, doktor neden boyle seyler soyledi ? Whatsapptan yazdim , baska seyler de sordum. Hepsine cravp verdi. Ense kalinligi normalmiydi size gore dedim. Kagitlarar bakmak lazim bakariz dedi. Hala cevap vermedi. Her kontrole yasiyor mu diye tedirgin gittigimi biliyo.. size sorum (bu ilk cocugum olcak kismetse) doktor kan tahlili cikmadan, ultrason olcumunden anlayabiliyor mu. En azindan tahmin yurutebilir mi.. kiz olacagini ogrendim ona bile sevinemedim. Elim tlf da doktordan cevap bekliyorum. Ise de gitmedim
Amin canim sanada Allah kolaylik versin.Zaten aksam 1 bucuk gibi yattim en gec 3 de kalkiyorum ama ne diye yatiyorum ki kalkamadim aksam.Allah kolaylık versin canım. Bende gece uyanamam diye hiç uyumuyorum. Sabahda 9_10 arası kız uyandırıyor hakkaten sarhoş gibi oluyorum.
Canım başka doktora git anlattıklarından pasif bi doktora denk geldiğini anladım. Öyle şey olurmu ya ne biçim soru. Down sendromlu olsa bile aldırmıcak mısın? Kardeşim bişey varsa söyle ne laf dolandırıyosun yoksa ne kuşkulandırıyosun. Yok canım bu doktordan olmaz bi an önce başka doktora git. Ayrıca ense kalınlığı 12. Hafta bakılırsa şimdi olmaz ki. Üzme kendini canım bişey yoktur bence.Arkadaslar yardima ihtiyacim var. Doktordan geldim. Yaptirmicam diye dusunuyodum ama 4 lu test yaptirdim. Cok hareketli diildi.. doktor cok uzun sure bakti. Ne boyu, ne kilosu,ne ense kalinligi hk bise soylemedi. doktor sen simdi down ciksa da aldirmicak misin dedi. Biraz din hakkinda konustuk.. sonra ben de baska skntilarimi sormaktan ve heyecandan sormayi unuttjm. Cikinca aklima takildi, doktor neden boyle seyler soyledi ? Whatsapptan yazdim , baska seyler de sordum. Hepsine cravp verdi. Ense kalinligi normalmiydi size gore dedim. Kagitlarar bakmak lazim bakariz dedi. Hala cevap vermedi. Her kontrole yasiyor mu diye tedirgin gittigimi biliyo.. size sorum (bu ilk cocugum olcak kismetse) doktor kan tahlili cikmadan, ultrason olcumunden anlayabiliyor mu. En azindan tahmin yurutebilir mi.. kiz olacagini ogrendim ona bile sevinemedim. Elim tlf da doktordan cevap bekliyorum. Ise de gitmedim
Ee bu simdi mi soylenir yaa survivor nagihani izliosam yaa esra erolda songulu izliyosam yazik degil mi bebisime simdi yaa herkese kiskaniyosun kizaaam yada her gordugu erkege asik oldum evlencem derse
Hareketli olması senin kan şekerinin düşmesi ile ilgili değil mi. Hem oraya gidene kadar sallanmaktan uyumuştur yavrucuk. Bazen doktorlar öylesine davranıp öylesine konusabiliyor. Empati kuramayabiliyorlar. Annesin elbette kaygilisin bunu düşünememiştir doktor. Kendini hiç üzme. Allah büyüktür ve büyük ihtimalle hiç bişeycik yoktur inşallah.Arkadaslar yardima ihtiyacim var. Doktordan geldim. Yaptirmicam diye dusunuyodum ama 4 lu test yaptirdim. Cok hareketli diildi.. doktor cok uzun sure bakti. Ne boyu, ne kilosu,ne ense kalinligi hk bise soylemedi. doktor sen simdi down ciksa da aldirmicak misin dedi. Biraz din hakkinda konustuk.. sonra ben de baska skntilarimi sormaktan ve heyecandan sormayi unuttjm. Cikinca aklima takildi, doktor neden boyle seyler soyledi ? Whatsapptan yazdim , baska seyler de sordum. Hepsine cravp verdi. Ense kalinligi normalmiydi size gore dedim. Kagitlarar bakmak lazim bakariz dedi. Hala cevap vermedi. Her kontrole yasiyor mu diye tedirgin gittigimi biliyo.. size sorum (bu ilk cocugum olcak kismetse) doktor kan tahlili cikmadan, ultrason olcumunden anlayabiliyor mu. En azindan tahmin yurutebilir mi.. kiz olacagini ogrendim ona bile sevinemedim. Elim tlf da doktordan cevap bekliyorum. Ise de gitmedim
Bende 42. gun ruh uflenir diye okudum arastirmalarimda canim :)Güzel anne adayları 120 günde bebeklerimize ruh üfleniyor :) o gün dikkat edin derler bizde yani
kime bakarsan ona benzer miş bebek. ne kdr doğrudur bilmiyorm.
migde ekşimesine ne yapabilirim arkadaşlar içim yanıyor resmen sürekli hemde geçmiyor.
Zaten uyuyamiyordum bikac gundur hih dert buldum kendime uykular haram oldu banadimi ama
inşallah güzel haberlerle dönersinHeyecan dorukta kizlar dua bekliyorum yarin Dr günü önce saglikli olması sonrada ogluma bi kiz kardeş gelsin. Ay cokmu abarttim bu defa günaha giriyorum DİE düşünüyorum artik üzülüyorum sonrada . bi an önce atlatalim ins
offf kimbilir o gün hangi öğrencime bakıp evlerden ırak dedimBende 42. gun ruh uflenir diye okudum arastirmalarimda canim :)
Ablamda ogrenemedi kuzum yaaa bugun 16 hftlik oldu yigenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?