bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bugun uykum cok halim yok diyenlerin kervanina bende katiliyorum su bir kac gundur ama evde 2 cocuk olunca yatilmiyor ev isi vs derken uykulu uykulu dolasiyorum evde.az once oglum kahvalti yapti o bulasiklar kaldirilcak birde ustunden supurge tutmam lazim eve.
Gece sahura esimi kaldircaktim uyuya kalmisim bi uyandim 3.49 saat 5 dk once imsak kesilmis.cok uzgunum suan habire adami ariyorum iyimisin diye.o iyi ama ben sıkıntı yapiyorum iste.kiyamam kocacigima.

Bugün aynı düşünce benim kafamdanda geçti ama bende dedim bu etik değil olmaz kalk git işe.
Amin canım.

Arkadaslar yardima ihtiyacim var. Doktordan geldim. Yaptirmicam diye dusunuyodum ama 4 lu test yaptirdim. Cok hareketli diildi.. doktor cok uzun sure bakti. Ne boyu, ne kilosu,ne ense kalinligi hk bise soylemedi. doktor sen simdi down ciksa da aldirmicak misin dedi. Biraz din hakkinda konustuk.. sonra ben de baska skntilarimi sormaktan ve heyecandan sormayi unuttjm. Cikinca aklima takildi, doktor neden boyle seyler soyledi ? Whatsapptan yazdim , baska seyler de sordum. Hepsine cravp verdi. Ense kalinligi normalmiydi size gore dedim. Kagitlarar bakmak lazim bakariz dedi. Hala cevap vermedi. Her kontrole yasiyor mu diye tedirgin gittigimi biliyo.. size sorum (bu ilk cocugum olcak kismetse) doktor kan tahlili cikmadan, ultrason olcumunden anlayabiliyor mu. En azindan tahmin yurutebilir mi.. kiz olacagini ogrendim ona bile sevinemedim. Elim tlf da doktordan cevap bekliyorum. Ise de gitmedim

O an ultrosonda cok hareketli cikmadi diye hemen teshis konulmazki.uyku zamanidir senin yorgun ve ac oldugun zamandir belki.bilemedim suan ense kalinligi olcumu zaten gecti suan bilincek bisey degil.detayli bakti desem detayli icin erken.

Canim moralini duzelt toparla kendini.anliyamadim neden boyle dedi sana.bence hemen baska bir dr ye git icin rahatlasin.2li test yaptrmismiydin

Ee bu simdi mi soylenir yaa survivor nagihani izliosam yaa esra erolda songulu izliyosam yazik degil mi bebisime simdi yaa herkese kiskaniyosun kizaaam yada her gordugu erkege asik oldum evlencem derse

benseniyerim bende henüz netleştiremedim cinsiyeti 16 haftalık gittiği de bacak arasında kordon var kıza benziyor dedi bu haftada çok sancım vardı başka doktora gittim oda doppler e gönderdi. Oradaki doktor da baktı hiç göstericek pozisyonda değil dedi kıza benzettim diyelim dedi baktı yok kıza da benzetemedim hiç bişeye benzetemedim dedi gülüştük geçtik hani benimde halen kız mı erkek mi net değil.

Allah kolaylık versin canım. Bende gece uyanamam diye hiç uyumuyorum. Sabahda 9_10 arası kız uyandırıyor hakkaten sarhoş gibi oluyorum.

Merak etme 2li taramada ne yaptik ettik uyandiramadik bizimkini ama doktorunun bu baktim baktim ama yorumsuzum gibi durusu hic hos bi durum degil. Her ne olursa olsun anne adayina istedigi bilgileri vermek zorunda

Canım başka doktora git anlattıklarından pasif bi doktora denk geldiğini anladım. Öyle şey olurmu ya ne biçim soru. Down sendromlu olsa bile aldırmıcak mısın? Kardeşim bişey varsa söyle ne laf dolandırıyosun yoksa ne kuşkulandırıyosun. Yok canım bu doktordan olmaz bi an önce başka doktora git. Ayrıca ense kalınlığı 12. Hafta bakılırsa şimdi olmaz ki. Üzme kendini canım bişey yoktur bence.

Hareketli olması senin kan şekerinin düşmesi ile ilgili değil mi. Hem oraya gidene kadar sallanmaktan uyumuştur yavrucuk. Bazen doktorlar öylesine davranıp öylesine konusabiliyor. Empati kuramayabiliyorlar. Annesin elbette kaygilisin bunu düşünememiştir doktor. Kendini hiç üzme. Allah büyüktür ve büyük ihtimalle hiç bişeycik yoktur inşallah.

Bende 42. gun ruh uflenir diye okudum arastirmalarimda canim :)

inşallah güzel haberlerle dönersin ama günah olur diye düşünme bence allah içimizdekini bizden iyi biliyo zaten hem oğlan da olsa yine sevip kollucaksın insan tabii ki ikisini de tatmak istiyo gayet doğal

Ben de bir ara gaza geliyorum küçük kıyafetleri yıkayıp ütüleyeyim biraz alışveriş yapayım diye ama henüz çok erken. İlkinde bile 6 aya kadar çok bişey almamış tutmuştum kendimi. Şimdi bi de erkekler için öyle güzel şeyler çıkmış ki hepsini alasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…