- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #23.321
Haydaaaaa ben o gun kaynanamlardaymisimAaaaaaaaa ilk defa duydum çok ilginç. Kız bunu başta diyeydin yaaa. Şimdi ben kime baktım ne biliyim. Dikkat ederdim hiç değilseama biryandanda öyle olmadığını düşünüyorum çünkü benim bebiş daha erken başladı pıt pıtlara. Hayırlısı artık rabbim en güzelini bilir. Bir insanın bütün vücuduna melekler şekil verirmiş ama yüzünü allah kendisi şekillendirirmiş. Onun verdiği herşeye razıyız elhamdülillah. O en güzelini yapar.
Canım mide ekşimesine kuru ekmek ye istersen bastırır. Birde gaviskon içebilirsin galiba
Evet aslında ama kendimi tanıyamıyorum iyi ki raporluyum yoksa öğrencilerime yazık olacaktı sandalyeden kalkamazdım herhalde... Haklısın biraz daha beklesek iyi olacakAyyy çok güzel yazmışsın. Evin tek prensesi. Allah sana kolaylık versin inşallah. Bende senin gibiyim tembel değilim ama halim yok ayağa kalkmaya enerji eksilerde. Ne yapsam bilmiyorum. Ama daha vaktimiz var canım şimdiden yorma kendini bayramdan sonra başlarız doğuma kadar çoktan bitmiş olur her işimiz inşallah.
canım benim son gidişimde ikili tarama için nerdeyse 5 saattir aç olduğumdan yavrucak arada bir kafasını kaşıyodu bacaklarını çırpıyodu falan en sonunda da resmen defolun gidin başımdan der gibi popişini döndü yattıArkadaslar yardima ihtiyacim var. Doktordan geldim. Yaptirmicam diye dusunuyodum ama 4 lu test yaptirdim. Cok hareketli diildi.. doktor cok uzun sure bakti. Ne boyu, ne kilosu,ne ense kalinligi hk bise soylemedi. doktor sen simdi down ciksa da aldirmicak misin dedi. Biraz din hakkinda konustuk.. sonra ben de baska skntilarimi sormaktan ve heyecandan sormayi unuttjm. Cikinca aklima takildi, doktor neden boyle seyler soyledi ? Whatsapptan yazdim , baska seyler de sordum. Hepsine cravp verdi. Ense kalinligi normalmiydi size gore dedim. Kagitlarar bakmak lazim bakariz dedi. Hala cevap vermedi. Her kontrole yasiyor mu diye tedirgin gittigimi biliyo.. size sorum (bu ilk cocugum olcak kismetse) doktor kan tahlili cikmadan, ultrason olcumunden anlayabiliyor mu. En azindan tahmin yurutebilir mi.. kiz olacagini ogrendim ona bile sevinemedim. Elim tlf da doktordan cevap bekliyorum. Ise de gitmedim
Haydaaaaa ben o gun kaynanamlardaymisim
Can'ım bak benim tahminim anladığım kadarıyla doktorun mükemmel biri öncelikle belki ufak şeylerden şüphelenmiş olabilir ama bunların yanıltıcı olduğunu sadece bu ölçümlere bakarak kesin down sendromlu diyemeyeceğini bunların sadece olasılık olduğunu bildiği için senin boşu boşuna canını sıkmak istememiş.. Zaten tahlil de yaptırmışsın sonuçlarını bekle ben inanıyorum herşey güzel çıkacak.. O yüzden sakın bunlara takılma kesin down sendromu dedikleri bebekler bile sağlıklı doğuyor bu ölçümler yanıltıcı olabiliyor.. Sen sakın bunlara takılma kız evladı rahmettir bunun tadını çıkar... Doktorun bana baya mantıklı geldi.. Hiçbir sorun olduğunu sanmıyorumArkadaslar yardima ihtiyacim var. Doktordan geldim. Yaptirmicam diye dusunuyodum ama 4 lu test yaptirdim. Cok hareketli diildi.. doktor cok uzun sure bakti. Ne boyu, ne kilosu,ne ense kalinligi hk bise soylemedi. doktor sen simdi down ciksa da aldirmicak misin dedi. Biraz din hakkinda konustuk.. sonra ben de baska skntilarimi sormaktan ve heyecandan sormayi unuttjm. Cikinca aklima takildi, doktor neden boyle seyler soyledi ? Whatsapptan yazdim , baska seyler de sordum. Hepsine cravp verdi. Ense kalinligi normalmiydi size gore dedim. Kagitlarar bakmak lazim bakariz dedi. Hala cevap vermedi. Her kontrole yasiyor mu diye tedirgin gittigimi biliyo.. size sorum (bu ilk cocugum olcak kismetse) doktor kan tahlili cikmadan, ultrason olcumunden anlayabiliyor mu. En azindan tahmin yurutebilir mi.. kiz olacagini ogrendim ona bile sevinemedim. Elim tlf da doktordan cevap bekliyorum. Ise de gitmedim
140 gun ise senin canim takvimde doguma 165 gun var yaziyor toplam 280 gun tatlimofff kimbilir o gün hangi öğrencime bakıp evlerden ırak dedimbenim öğrenci profilim pek iç açıcı diil de eyvahlar olsun
Evet cnm baya büyüdü karnm bn 5 kilo fln aldm zaten de kilolu ydm. Havalar isininca Napcaz bakalım Allahtan çalışmak zorunda değiliz öğretmenlik güzel bu yönden tatilimz var.ama uyku işi bni smdiden zorluyor son aylarımda hc uyuyamam sanki bnSen benden baya öndesin ki benim bile çıktı göbeğim sanırım rahim büyüdü çünkü daha hiç kilo almadım.. Bende aynı şeyi düşünüyorum şükür şimdi havalar serin gidiyor sıcaklarda o yastık koymalar falan yakar bizi göbekte büyüdükçe.. Sabır artık napalım bebişler gelince uyuyamıyacağız zaten ona hazırlık
Sen 169 gun var takviminde canim doguma toplam 280 gun daha var seninki canim :)Haydaaaaa ben o gun kaynanamlardaymisim
Ahaha kahkahayi bastim yaaaa yerim seniayyy hemen hesaplamalıyım yoksa ben de mi ordaydım belki de kayınpederimi kınadım ay zaten çocuk da yüzüstü uyuyodu babası durup durup aynı dedesi gibi uyuyodu diye seviyo sinir oldum burda anası olarak ben öyle uyuyorum en başta
Anlamadim kuzum ki neyi hesapladinSen 169 gun var takviminde canim doguma toplam 280 gun 111 gun daha seninki canim :)
Haaaa ben 42 . Gunu hesapladim anaaammm 120. Gune dikkat edeyim o zamanSen 169 gun var takviminde canim doguma toplam 280 gun daha var seninki canim :)
Aynen tam ideal aya geldi bence hamileliğimiz üç ay heyet raporuyla geçti seminere gideceğim sonra oh yine tatil sonra seminere yine giderim sonra izin başlar herhalde.. Yoksa bu sıcaklarda hamile çalışmak çok zordur gerçekten ben oğlumda 9 kilo almıştım bunda da inşaallah öyle olur ama daha hiç kilo almamış olmak da biraz endişelendiriyor beni oysa artık çok da güzel yiyorumEvet cnm baya büyüdü karnm bn 5 kilo fln aldm zaten de kilolu ydm. Havalar isininca Napcaz bakalım Allahtan çalışmak zorunda değiliz öğretmenlik güzel bu yönden tatilimz var.ama uyku işi bni smdiden zorluyor son aylarımda hc uyuyamam sanki bn
Kiiizzz Allah vere de benzemese bisi diycem kime gicik olursan ona benzermis cocuk bunu cok duydum canim kaynanam benim cok seviyorum zaten ben onu kiSen 169 gun var takviminde canim doguma toplam 280 gun daha var seninki canim :)
toplam 280 gun tasiyoruz senin takviminde 159 gun yaziyor 120 gun dolmamis oluyor 280 /2 bol :)Zaten uyuyamiyordum bikac gundur hih dert buldum kendime uykular haram oldu bana
Günaydın anne adayları
Kontrole gidenler hep güzel haberlerle gelmiş maşallah. Benim kontrolüme daha çok var. Meraktayım inşallah doya doya görebilirim kuzumu.
The_new maşallah canım her şey yolunda
280 /120 gun ben yanlis hesapladim 140 diye gitti aklim canim :)Haaaa ben 42 . Gunu hesapladim anaaammm 120. Gune dikkat edeyim o zaman
Hee kuzu benim de kafam karisti olsun yerim seni ben yerim ikiz boncuklarimin anasi280 /120 gun ben yanlis hesapladim 140 diye gitti aklim canim :)
Bn ogrendigimden beri hc gtmedim okula seminere de gtmicem çok iyi oldu.eylülde zaten gtmezsin dedi doktorm.miyomlarin var erken doğum riski var dedi.canm bn hamur isi fln çok yedm ondan aldm bebeğin kilosu normalse bnce stres yapma ilk 3 ay almamak çok guzel snra alcak sin zaten.Aynen tam ideal aya geldi bence hamileliğimiz üç ay heyet raporuyla geçti seminere gideceğim sonra oh yine tatil sonra seminere yine giderim sonra izin başlar herhalde.. Yoksa bu sıcaklarda hamile çalışmak çok zordur gerçekten ben oğlumda 9 kilo almıştım bunda da inşaallah öyle olur ama daha hiç kilo almamış olmak da biraz endişelendiriyor beni oysa artık çok da güzel yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?