bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Haydaaaaa ben o gun kaynanamlardaymisim

Evet aslında ama kendimi tanıyamıyorum iyi ki raporluyum yoksa öğrencilerime yazık olacaktı sandalyeden kalkamazdım herhalde... Haklısın biraz daha beklesek iyi olacak

canım benim son gidişimde ikili tarama için nerdeyse 5 saattir aç olduğumdan yavrucak arada bir kafasını kaşıyodu bacaklarını çırpıyodu falan en sonunda da resmen defolun gidin başımdan der gibi popişini döndü yattı yani çok normal bu hatta ben endişelendim ya bu çocuk niye adamakıllı hareket etmiyo diye siz hiç merak etmeyin o yeterince hareket ediyo dedi doktorum.. bunu da ilk kez duydum bu nedir ya bi gizemli konuşmalar falan vallahi empati sıfır bazılarında

Haydaaaaa ben o gun kaynanamlardaymisim
ayyy hemen hesaplamalıyım yoksa ben de mi ordaydım belki de kayınpederimi kınadım ay zaten çocuk da yüzüstü uyuyodu babası durup durup aynı dedesi gibi uyuyodu diye seviyo sinir oldum burda anası olarak ben öyle uyuyorum en başta

Can'ım bak benim tahminim anladığım kadarıyla doktorun mükemmel biri öncelikle belki ufak şeylerden şüphelenmiş olabilir ama bunların yanıltıcı olduğunu sadece bu ölçümlere bakarak kesin down sendromlu diyemeyeceğini bunların sadece olasılık olduğunu bildiği için senin boşu boşuna canını sıkmak istememiş.. Zaten tahlil de yaptırmışsın sonuçlarını bekle ben inanıyorum herşey güzel çıkacak.. O yüzden sakın bunlara takılma kesin down sendromu dedikleri bebekler bile sağlıklı doğuyor bu ölçümler yanıltıcı olabiliyor.. Sen sakın bunlara takılma kız evladı rahmettir bunun tadını çıkar... Doktorun bana baya mantıklı geldi.. Hiçbir sorun olduğunu sanmıyorum

offf kimbilir o gün hangi öğrencime bakıp evlerden ırak dedim benim öğrenci profilim pek iç açıcı diil de eyvahlar olsun
140 gun ise senin canim takvimde doguma 165 gun var yaziyor toplam 280 gun tatlim

Son düzenleme:
Evet cnm baya büyüdü karnm bn 5 kilo fln aldm zaten de kilolu ydm. Havalar isininca Napcaz bakalım Allahtan çalışmak zorunda değiliz öğretmenlik güzel bu yönden tatilimz var.ama uyku işi bni smdiden zorluyor son aylarımda hc uyuyamam sanki bn

Aynen tam ideal aya geldi bence hamileliğimiz üç ay heyet raporuyla geçti seminere gideceğim sonra oh yine tatil sonra seminere yine giderim sonra izin başlar herhalde.. Yoksa bu sıcaklarda hamile çalışmak çok zordur gerçekten ben oğlumda 9 kilo almıştım bunda da inşaallah öyle olur ama daha hiç kilo almamış olmak da biraz endişelendiriyor beni oysa artık çok da güzel yiyorum

Çok sağol cnm.çok şükür.darısı başına inşallah zaman su gibi akıp geçer senin için

gonulll Melan-kolik @Aydede88 amaralli Enfal97 because of you
teşekkür ederim kızlar, umarım salı günü iyi bi haber alırım..
2li testi yaptırmamıştım, risk yüksek çıkarsa katlanamam diye..
ama daha sonra doğumda bi sürpriz yaşayacağıma şimdi öğreniyim dedim, en azından kendımı hazırlarım, bilgi edinirim..

aslında hep benim hatam, sormam gerekirdi. doktora gidince bi garip oluyorum, gergin gidiyorum, ağlayasım geliyo hala.
sizin yazdıklarından anladıgım şu ki 4 lü testte ense kalınlığının bi önemi yok. sadece kan tahlılı önemli yani.. doktor ultrason ile bi sürü ölçüm yapınca, ikili test gibi enseye de bakılıyo sanmıştım ama diilmiş :) çok sağolun kızlar iyi ki varsınız içim bi nebze rahatladı.. doktor kendi dini inançları gereği öylesine sordu diye düşünüyorum şimdi.. öpüyorum hepinizi

Bn ogrendigimden beri hc gtmedim okula seminere de gtmicem çok iyi oldu.eylülde zaten gtmezsin dedi doktorm.miyomlarin var erken doğum riski var dedi.canm bn hamur isi fln çok yedm ondan aldm bebeğin kilosu normalse bnce stres yapma ilk 3 ay almamak çok guzel snra alcak sin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…