- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #23.341
Baya buyumus kiz massalah canim :)Teyzeleriiii bakin biz biraz buyuduk sanki
Canim rabbimin izni ile saglikla gelicek bebisin kizin sen bol bol dua et 20 + da anayomik taramada her seyini gorecekler damarlarina kadar sen rahat ol annesi bebegin saglikla gelecek kucagina.. ecmain@gonulll @Melan-kolik @Aydede88 @amaralliEnfal97 because of you
teşekkür ederim kızlar, umarım salı günü iyi bi haber alırım..
2li testi yaptırmamıştım, risk yüksek çıkarsa katlanamam diye..
ama daha sonra doğumda bi sürpriz yaşayacağıma şimdi öğreniyim dedim, en azından kendımı hazırlarım, bilgi edinirim..
aslında hep benim hatam, sormam gerekirdi. doktora gidince bi garip oluyorum, gergin gidiyorum, ağlayasım geliyo hala.
sizin yazdıklarından anladıgım şu ki 4 lü testte ense kalınlığının bi önemi yok. sadece kan tahlılı önemli yani.. doktor ultrason ile bi sürü ölçüm yapınca, ikili test gibi enseye de bakılıyo sanmıştım ama diilmiş :) çok sağolun kızlar iyi ki varsınız içim bi nebze rahatladı.. doktor kendi dini inançları gereği öylesine sordu diye düşünüyorum şimdi.. öpüyorum hepinizi
Yavas buyuyoruz ama istikrarli bi sekilde teyzesiBaya buyumus kiz massalah canim :)
Nilke canim cok sevindim bebek kizinin iyi olmasina, Rabbim hep iyiliklerini ve guzelliklerini gostersin :)
Sana bir örnek vereyim doktor kontrolün de 34. Haftasında olan bir gene girdi ben dışarda konuşmaları dinledim doktor baktı baktı bişey söylemedi önce sonra senin 2 li 3 lü testlerini yapmışmıydık dedi bayan evet bir sorun yok dediniz dedi doktorda kolları be bacaklarında haftasına göre uyumsuzluk görüyorum dedi bu genelde sendromlu çocuklarda olur ama kesin bieçrşey diyemem dedi hem sende kısa boylusun eşinde senin gibiyse belki Bebek te kısa olacak o yüzden böyle dedi.. Aslında o am doktora kızdım madem emin olamadın neden kadının moralini bozuyorsun diye o yüzden senin doktorun bana doğru yapmış gibi geldi emin olmadığı birşeyi sana direk varmış gibi söylememiş.. Sakın üzüntüye kapılma çünkü hep derler ya üzüntü üzüntü getirir sen pozitif ol öyle olsun ben bir sorun olduğunu sanmıyorum@gonulll @Melan-kolik @Aydede88 @amaralliEnfal97 because of you
ama daha sonra doğumda bi sürpriz yaşayacağıma şimdi öğreniyim dedim, en azından kendımı hazırlarım, bilgi edinirim..
aslında hep benim hatam, sormam gerekirdi. doktora gidince bi garip oluyorum, gergin gidiyorum, ağlayasım geliyo hala.
sizin yazdıklarından anladıgım şu ki 4 lü testte ense kalınlığının bi önemi yok. sadece kan tahlılı önemli yani.. doktor ultrason ile bi sürü ölçüm yapınca, ikili test gibi enseye de bakılıyo sanmıştım ama diilmiş :) çok sağolun kızlar iyi ki varsınız içim bi nebze rahatladı.. doktor kendi dini inançları gereği öylesine sordu diye düşünüyorum şimdi.. öpüyorum hepinizi
@gonulll @Melan-kolik @Aydede88 @amaralliEnfal97 because of you
Doktorum kilosunun iyi olduğunu söyledi 136 gr olmuş minnak oğlum.. Benim heyet 15.inde bitiyor o yüzden tekrar heyet almayayım diye gideyim diyorum zaten boş boş oturup geliyoruz bişey yapmıyoruz.. Bu arada benim de miyomum var doğumda alırız dedi doktorumBn ogrendigimden beri hc gtmedim okula seminere de gtmicem çok iyi oldu.eylülde zaten gtmezsin dedi doktorm.miyomlarin var erken doğum riski var dedi.canm bn hamur isi fln çok yedm ondan aldm bebeğin kilosu normalse bnce stres yapma ilk 3 ay almamak çok guzel snra alcak sin zaten.
Asun,Aynur,ayça,aylın çevremde var ayçin güzelmiş çok teşekkürler canım olmazsa oğlumla uyumlu olmasın ne yapalımAysima ayla aysun ayça aylin eylem aynur ayçin bunlari buldum simdilik
Yaa evimde degilim ya ondan herhalde...
Kucuklugumden beri baska yerde kalinca hic mutlu olamıyorum.
Bi de arada bizim herifle sıkıntılar oluyo, sanki tam en mutlu oldugum anda 2 saat gecmeden bi kotu oluyorum, istemedigim seyler oluyo bilmiyorum ki
Kız nerden buldun bunları teşekkürler tatlım çok güzel bunların hepsiAYBEN: Ben ayim anlaminda
AYBENiZ:Ay gibi parlak tenli,ay benizli.
AYBiKE: Ay gibi güzel kiz
AYBiRGEN: Ay veren
AYCAN:Ay gibi sevilen,aydinlik can.
AYÇA: Yay biçimindeki ay,Hilal.
AYÇAG:Ay gibi parlak çag.
AYÇAN:Ay gibi ayd1nl1k kisi.
AYÇiÇEK: Gün çiçek
AYDA: Dere kiyilarinda yetisen bir bitki
AYDAN: Güzelligini aydan almis,ay gibi parlak ve güzel
AYDENiZ: Hem ay, hem de deniz
AYDONAT: Isik donat, parlaklik donat anlaminda
AYEVi: Ay çevresinde olusan isik çemberi
AYGEN: Gönül arkadasi
AYGÖNÜL:Güzel gönüllü.
AYGÜN: Hem ay, hem gün
AYKAL: Ay gibi parlak ve isikli kal
AYKIZ: Ay+Kiz
AYKUT: Kutlu ay, ugurlu ay
AYLA: Bazi yildizlarin ve ayin etrafindaki isik çemberi
AYLAN:Ay gibi güzel degerlere sahip olan.
AYLiN: AYLA ile ayni anlamdadir
AYNUR:Ay isigi
AYPERi:Ay ve peri gibi çok güzel.
AYSAR: Ayin evrelerine göre huyu degisen kimse
AYSEL:Ay gibi olan güzelligiyle nam salmis olan
AYSEMA:Ay gibi parildayan yüz.
AYSEREN:Güzelligini gözler önüne seren.
AYSIN: Sen aysin, ay kadar güzelsin
AYSU: Ay gibi pariltili ve su gibi berrak.
AYSUN:Ay gibi isiltili ve güzel.
AYSE: Rahat ve huzur içinde yasayan
AYSEGÜL:Güller içinde mutlu yasayan.
AYSEN:Neseli,gülen,aydinlik.
AYSENUR: Ayse+Nur
AYSIL: Ay isigi
AYSiM,AYSiN: isik saçan.
AYTEN:Güzel bir tene sahip olan.
AYTU:Aya benzeyen tuglu.
Kizlar bu aradaaa kizim olursa adini Meryem Gülce koymaya karar verdim, tabi esime kabul ettirebilirsem
Meryem rahmetli anneannemin ismi, babamı erken yasta kaybettigimiz icin bize anneannem sahip cikti, o buyuttu diyebilirim...
Çok güzel canım Rabbim ismi gibi bolluk ,bereket getirsin yuvana inşallah canımCnm bn kızım olursa feyza düşünmüştüm bolluk bereket manevi haz anlamlarnda
Bir oğlum var canım 7 yasında ellerinden öper teyzesiCanım ilk Bebek mi?
biraz faydamız olduysa ne mutlu bize canım@gonulll @Melan-kolik @Aydede88 @amaralliEnfal97 because of you
Çok güzel telaşlar bunlar ya bende erkek olduğunu öğrenince oğlumun küçülenlerini çıkartayım minnak minnak yıkayıp ütüleyip hazırlayayım istiyorum ama daha çok erken diye düşünüyorum bir taraftanda zaten ağır geçiyor hamileliliğim birde iyice ağırlaşır hiç yapamazsam diye de korkuyorum ay bana bir enerji lütfen lütfen lütfen noluuuur iki oğlan anası olcam bir de babaları etti üç.. Evin tek Prensesi olarak yada Külkedisi olarak çok çalışmam lazım çok
Ee bu simdi mi soylenir yaa survivor nagihani izliosam yaa esra erolda songulu izliyosam yazik degil mi bebisime simdi yaa herkese kiskaniyosun kizaaam yada her gordugu erkege asik oldum evlencem derse
Amin canım. Gözün aydın tatlım çok sevindim adına prensesin sana uğur getirir inşallah ,o ne öyle hamilelik boyunca 3 defa görecen yavrunun hıh hiç dayanamam vallahi özlerim yavruşumu ayda gel diyo ben yine dayanamayan bir hafta önceden gidiyorumGeldim cnm.elhamdülillah güzel haberlerle geldim.herşey yolunda çok şükür.kızımız olcakms İnşallah.kesin mi dedim doktora %500 dedi :) çok şükür. 15.5 cm 198 gr dedi.baya inceledi.tombalak poposu baldirlari elhamdülillah çok şaşırdım :) çok mutlu oldum.Hâla Bişey hissetmiyrm ama herşey yolunda İnşallah.Şimdi eve geldim ama yaklaşık Yarım saattir kasiklrmda hafif sancı var.gazdan mi acaba bilemedim.endişe etmemem lazimdr İnşallah.bi test yaptrdk yine.omuriligine mi ne bakilckms.kan verdm.haftaya sonuç cikcak İnşallah.detaylı ultrason için randevu almam lazımmış bayrama kadar o yapilcak.sonraki randevumu da bayram sonrasına verdi bakalm.
Girer girmez uzun zamandr gorusmyrz dedim 5 hafta oldu ya.İlk zamanlar çok sık gelsin ya ondan dedi.avrupada bütün hamilelikte 3 4 defa girilio bizde böyle dedi.naapalm evhamli milletiz dedim içimden :) öyle yani elhamdülillah kısslar Benmde içim rahatladı.Artık rahat rahat kızım da diyeblcm İnşallah.darısı tüm bekleyen hamislrmze@gonulll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?