bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
280 _120= 160 yapar 160 kaldigi gun takvimde ruh ufleniyor dedi arkadas az once ama bana gore 42. Gun ruh arasirdim ufleniyor diye annemde 42. Gun dedi hayirlisi rabbim bilir ne zaman uflendigini

Son düzenleme:
Canim rabbimin izni ile saglikla gelicek bebisin kizin sen bol bol dua et 20 + da anayomik taramada her seyini gorecekler damarlarina kadar sen rahat ol annesi bebegin saglikla gelecek kucagina.. ecmain

Sana bir örnek vereyim doktor kontrolün de 34. Haftasında olan bir gene girdi ben dışarda konuşmaları dinledim doktor baktı baktı bişey söylemedi önce sonra senin 2 li 3 lü testlerini yapmışmıydık dedi bayan evet bir sorun yok dediniz dedi doktorda kolları be bacaklarında haftasına göre uyumsuzluk görüyorum dedi bu genelde sendromlu çocuklarda olur ama kesin bieçrşey diyemem dedi hem sende kısa boylusun eşinde senin gibiyse belki Bebek te kısa olacak o yüzden böyle dedi.. Aslında o am doktora kızdım madem emin olamadın neden kadının moralini bozuyorsun diye o yüzden senin doktorun bana doğru yapmış gibi geldi emin olmadığı birşeyi sana direk varmış gibi söylememiş.. Sakın üzüntüye kapılma çünkü hep derler ya üzüntü üzüntü getirir sen pozitif ol öyle olsun ben bir sorun olduğunu sanmıyorum

Cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın.bende kötü bi sonuç alcagni dusunmuyrm açıkçası.bu testler pozitif çıksa bile yanlış sonuç çok fazla oluo ve sağlıklı bebekler oluo İnşallah.
Doktorun bencede seni endiselendirmemek için söylemememstr Bişey Die dusunuyrm.bende ikili tarama zamanı yaptırmayı dusunmuyrm demişti Dur ulttasonda bi bakalm demişti doktorum.ultrasonda da gorebiliyrz ama kan da daha net görünüo demişti.bu hafta da omurilikle sinir sistemyle ilgili bi test yapilcakms.yine öncesinde ultrasonda da bakalm dedi.ölçtü bicti dediğin gibi.yani ultrasonda da tahmini bişeyler gorebiliolar Die doktorun söylemişti bana.
Bence takmamaya çalış İnşallah güzel hayırlı haberler alcaksn cnm.

Doktorum kilosunun iyi olduğunu söyledi 136 gr olmuş minnak oğlum.. Benim heyet 15.inde bitiyor o yüzden tekrar heyet almayayım diye gideyim diyorum zaten boş boş oturup geliyoruz bişey yapmıyoruz.. Bu arada benim de miyomum var doğumda alırız dedi doktorum

Bitanem kesin Ramazan sonuna kadar orda mısın? Ay bu koca oğlanlar da annelerinin yanında bi garipleşiyorlar. Kalkıp hamile hamile kayınvalide evine gelmişsin, hoş tutsalar ya kalbini
Sen de sıkma çok canını. Şu ara genelde hamile arkadaşlarımızda bir ağırlık, stres, üzüntü var. Allah hayırlara çıkarsın. Bence dengesiz havalar, dengesiz hormonlarımızı tetikliyor.

Kız nerden buldun bunları teşekkürler tatlım çok güzel bunların hepsi

Kizlar bu aradaaa kizim olursa adini Meryem Gülce koymaya karar verdim, tabi esime kabul ettirebilirsem
Meryem rahmetli anneannemin ismi, babamı erken yasta kaybettigimiz icin bize anneannem sahip cikti, o buyuttu diyebilirim...

Çok güzel isim canım. Meryem ismini ben zaten severim. Ne güzel manevi değeri de var. Gülce de çok naif, hoş bir isim. Allah yavruna koymayı, ismiyle çağırmayı nasip etsin inşallah

biraz faydamız olduysa ne mutlu bize canım öyle evhamlarım var ki benim de ama normal yavrularımız için endişeleniyoruz allahın izniyle bişeycik olmaz.. ben telefona liste yapıyorum zira kapının önünde bi ağlama nöbeti geçiriyorum önce heyecandan.. bi de içerde çocuğun kalp atışını duyunca ben iptal zaten bi de artık randevuyu son hasta olucak şekilde alıyorum ooohhh miss döşüyorum soruları doktora en son aloe veralı ıslak tuvalet kağıdı kullanam mı diye sordum zararı olur mu aloe veranın diye doktorun devreleri yandı hipokrat yeminine lanet etti adamcağız

İlahi canım çok güldüm benzetmene. Ütü yaparken bir iki miniğin kıyafetlerinden de ütülersin. Öylelikle yormadan seni biter şimdiden. Sıcaklar başlayınca daha zor

Ee bu simdi mi soylenir yaa survivor nagihani izliosam yaa esra erolda songulu izliyosam yazik degil mi bebisime simdi yaa herkese kiskaniyosun kizaaam yada her gordugu erkege asik oldum evlencem derse

ayy buna çok güldüm yaa kıskanıyosun kızımmmm

Amin canım. Gözün aydın tatlım çok sevindim adına prensesin sana uğur getirir inşallah ,o ne öyle hamilelik boyunca 3 defa görecen yavrunun hıh hiç dayanamam vallahi özlerim yavruşumu ayda gel diyo ben yine dayanamayan bir hafta önceden gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…