bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ben listemi evde unuttum doktor sormak istediğin bişi var mı dedi listem evde kaldı dedim aklıma da hiç bişi gelmedi tetanozu da soramadım

Sağlıklı canım çok şükür kızıma erkek kardeş geliyor inşallah. Rabbim seninde gönlündekini verdi çok sevindim canım
Gözün aydın canım bir kız bir oğlan çok iyi kızın büyük olması daha da iyi ilride hep kardeşine yardımcı olur bende oğlan büyük inş kıskançlık yapıp zehir etmez kızıma dünyayı

Canım Allah yardımcın olsun. İkili ve üçlü test sonuçlarını paylaşman mümkün mü? İçini ferah tut. Bu testlerin içinde güvenirliliği en yüksek olan ikili test.

Canım oğlan dediği zaman şaşırma olmuyor genelde kızlarda doktorlar şaşırıp erkek diyor neyse kendini iyice hazırla mobilya değişikliği falan düşünüyorsan bekle derim en az 5 yaşını bir doldursun ,yüksek kattaysan onun odasını şimdiden demirlet ,en önemlisi kendine iyi bak çünkü bebiş ayaklanır ayaklanmaz enerjiye ihtiyacın olacak erkek çocukları biraz hareketli oluyor kıza oranla ,tabiii tatlı bir hareketlilik bu

Sağol canım evet acelem yok aslında nasıl olsa karşıma çıkarır Rabbim yakışanı ,ne güzel esinle isim konusunu konuşmuşsunuz bizde eşim hiç bir fikir yürütmez ben araştırım o şu olmuş şu olmamış der bunda dedimki bu sefer isim senden ara bul dedim daha hiç yorumda bulunmadı hayırlısı inş

Kuzum adam direk çocuğu aldırmıycak mısın anomalisi çıkarsa demeseymiş ama keşke. Kızcağızın zaten eli yüreğinde

Son düzenleme:
Haklısın canım sen elinden geleni yap yine yazık çocuğun hayatı sönmesin ,ne insanlar var ya gamsız oooh hiç mi içiniz acımaz yahu

toplam 280 gun tasiyoruz senin takviminde 159 gun yaziyor 120 gun dolmamis oluyor 280 /2 bol :)
Dundu esra erol songulu gordum yazikkk kizimaa yazikkkk hergun miyiklayip anne ben asik oldum diyecek bu bana revammiiii ühüü ühü ciyakk

bence de değişmicek ben daha hamile kalmadan içime doğan öyleydi zaten ama ultrasonda görünce çok farklı oluyomuş.. ya bi arkadaşın oğlu oldu da erkek bebekler daha gazlı oluyo falan dedi çok şaşırdım var mı bu işin aslı??benim etrafımdaki bi kaç kız bebek aksine çok zorladı da?? gerçi sağlıklı olsunlar da inşallah..

Haklısın canım sen elinden geleni yap yine yazık çocuğun hayatı sönmesin ,ne insanlar var ya gamsız oooh hiç mi içiniz acımaz yahu
ah bi görsen canım zannedersin ki ben anormal bişey yapıyorum onlar doğrusunu biliyo!! bi de bunu yapanlar şu 2-3 gün içinde ne torpillerle bir sürü çocuğa sınıf geçirttiler

Kizlar bu aradaaa kizim olursa adini Meryem Gülce koymaya karar verdim, tabi esime kabul ettrebilirsem
Meryem rahmetli anneannemin ismi, babamı erken yasta kaybettigimiz icin bize anneannem sahip cikti, o buyuttu diyebilirim...
İkisi de çok güzel gülce ismine bayılıyorum ama bir arkadaş koydu kıxına kaçırdım

İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…