bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Masallah buyuyorsunuz.karnin buyudukce bebeginde bir o kadar buyumus oluyor cok buyuk bir mucize icimizde bir can daha var.karninin daha da kocaman oldugu fotolari goruruz ins.

Amin inşallah Cümlemizin inşallah doğuma yakında paylaşalım o heyecanlarımızı

Amin canım amin sen şimdi gidebildiğin kadar git o izinlere bebek doğunca daha çok ihtiyaç duyacaksın canım Rabbim yardımcın olsun

Canım rahatça biraz bu ne gerginlik böyle ne biçim insanlar var şu dünyada hiç tedirgin nır anne daha da tedirgin edilir mi canım kan tahlilleri yanılabiliyo bazen down diyorlar sağlam doğuyo ,bazen sağlam dedikleri down sendromlu çıkıyo ama ultrason önemli eğer çocun uzuvlarında bir eksiklik iç organlarında bir rahatsızlık vardı USG de görülüyor o yüzden kol, bacak ,kemik ,kafa ölçümleri önemli doktor gıcık davranmış birşey olsa söylerdi bence hemen doktorunun değiştir

Kızlar E Bebek E uğradım bugün süt sağma makinelerinde indirim vardı emziklerde falan da yüzde 30 indirim vardı son gün ne Zaman bilmiyorum ama aklınızda olsun chicco hastene çıkışı aldım onlarda yarı fiyatına inmişti 29 liraya aldığım ben 5 li hastane çıkışını 10 lularda vardı hepsi yüzde elli indirimdeydi ben aldığımın resmini atıyorum kızlar beğenen olursa aklında olsun bakar

Eklentiler

• image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 71
Kız nerden buldun bunları teşekkürler tatlım çok güzel bunların hepsi
Evet aysima da guzel canim sevindim mutlu olmana canim :) hangi ismi dusunursen rabbim adiyla yasatsin tatlim omru uzun bahti acik olsun insallah.. ecmain

offf kimbilir o gün hangi öğrencime bakıp evlerden ırak dedim benim öğrenci profilim pek iç açıcı diil de eyvahlar olsun
Yine de kınama aman kınadığın gelirmiş başına derler canım alemsin neyse tatile giriyoruz bizde öğrenci yok gibi 3 bir sınıftan 5 birinden derken bir avuç öğrenci geliyor bu aralar gözden ırak iyi ozaman

Çünkü olasılıkları söylemezsen bu sefer doktor bana bir şey söylemedi oluyor da ondan. Zaten rahim içindeki bir bebekteki hastalıkları tespit etmek de öyle kolay olmuyor, her şey görülmüyor usg'de.

Çok güzel çok beğendim sağlıkla giydiği günleri de görelim inşallah

Senin takviminde 170 gun var diyor 110 gun olmus bugun 10 gun sonra cok sevdigin birine bak canim ne kadar dogru bakim

280 _120= 160 yapar 160 kaldigi gun takvimde ruh ufleniyor dedi arkadas az once ama bana gore 42. Gun ruh arasirdim ufleniyor diye annemde 42. Gun dedi hayirlisi rabbim bilir ne zaman uflendigini
Canım bende 40. Gün ruh üflendiğine inanıyorum çünkü ruhsuz bebiş nasıl hareket etsin. Benimki erken hareketlendi.

Erkek bebekler gazlı oluyor evet ama bir genelleme değil bazıları da çok sakin olabiliyor canım kız bebek te olmaz diye birşey yok bazen kız bebekler daha yaramaz olabilir sanırım biraz şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…