bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ahahahaha ya aynı bensin ya çok güldüm garip sorular geliyo aklıma ...ultrasonda yaşadığını görünce ben de iptal oluyorum.. kötü deneyimlerimizden böyle ama napalım engellenemıyo

Canım Allah yardımcın olsun. İkili ve üçlü test sonuçlarını paylaşman mümkün mü? İçini ferah tut. Bu testlerin içinde güvenirliliği en yüksek olan ikili test.
saol canımmm şu an evham yaptıgıma kanaat getirdim daha rahatım, salı günü sonuca kadar yormucam kendimi...ıkıli ve üçlü yaptırmamıştım

ayyy canım bizimkilerin hepsi okulda yarın ders işliyeyim dur bak nasıl dağılıyolar çil yavrusu gibi

Erkek bebekler gazlı oluyor evet ama bir genelleme değil bazıları da çok sakin olabiliyor canım kız bebek te olmaz diye birşey yok bazen kız bebekler daha yaramaz olabilir sanırım biraz şans
evet ya ben de öyle düşüünüyorum mesela ablamın oğlu yavrum topalak koyduğun yerde duran uykusu gazı mazı düzenli bi yavrucaktı kız öyle miii her defasında bi yerden dikilirken görürüdük ayaklarını masanın üstündekini elleme dediğimizde örtüyü çekerdi toptan hallederdi yani işini ama işte o cilvesi yok muuuu o alttan iki dişini gösterip iki cilve yaptı mı eriyip bitiyosun zaten

Topicin güzel annişleri biz hastaneden geldik sat 15+6 usg ye göre 16+4 bebişim boyu 15 cm ve 150 gr Tombiş bir prens geliyor bize hayırlısıyla pipiyi bizde gördük bu yıl erkek yılı sanırsam
Muhtemeln tombis olcak gercekten masallah bebegine.
Topicte erkekler aldi basini gidiyooo

Topicin güzel annişleri biz hastaneden geldik sat 15+6 usg ye göre 16+4 bebişim boyu 15 cm ve 150 gr Tombiş bir prens geliyor bize hayırlısıyla pipiyi bizde gördük bu yıl erkek yılı sanırsam
Hayırlı evlat olsun inşallah :) benim de bebisim 250 gram boyu 19 cm dedi normalde 17+5 1 hafta önde oğluşumm :) benimki de tontik sanırım :)

Tatlislar biz yariladik battaniyemiziii yarisi da bitsin annanesi susliycek o zaman yolliycam size
Ayy kizlar yoruldum iftara yemek yaptim ben karnimi doyurdum ada uyurken biraz orgumu ordum sistim bebis cok yediriyo bana ama kilo almiyom hic

Eklentiler

• IMG_20160609_182112.webp
    24 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar nasılsınız bu hafta baya zor geçiyor benım elim ayağım buz gibi oluyor başım dönuyor ağrıyor halsiz ve bitkinim sanırım tansiyon düşüyor kafamı kaldırcak halim yok bu hafta bebeğe çok fazla kan pompalanıyormuş benım gibi olan varmı hep yatmak istiyorum

Zaman zaman benimde ayaklarim cok usuyo canim ama halsizde hissetsem kizim kucuk mecbur ayakta durmam gerekiyor duzelir canim havalardandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…