bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Topicin güzel annişleri biz hastaneden geldik sat 15+6 usg ye göre 16+4 bebişim boyu 15 cm ve 150 gr Tombiş bir prens geliyor bize hayırlısıyla pipiyi bizde gördük bu yıl erkek yılı sanırsam
Gözün aydın canım Rabbim paşanı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Topicin güzel annişleri biz hastaneden geldik sat 15+6 usg ye göre 16+4 bebişim boyu 15 cm ve 150 gr Tombiş bir prens geliyor bize hayırlısıyla pipiyi bizde gördük bu yıl erkek yılı sanırsam
ooohh ne güzel maşşşşallah kuzucuğuna canım darısı benim başıma ctesi günü :)

Tatlislar biz yariladik battaniyemiziii yarisi da bitsin annanesi susliycek o zaman yolliycam size
Ayy kizlar yoruldum iftara yemek yaptim ben karnimi doyurdum ada uyurken biraz orgumu ordum sistim bebis cok yediriyo bana ama kilo almiyom hic

Canım çok güzel sarı sarı pompik eline emeğine sağlık
Bende yiyorum geçen ay 51.6 bu ay 52.3 600 gram almışım tabe önemli olan ufaklıkların kilo alması

Sağol canım inşallah birbirlerine hep destek olurlar. Bence oğlun da sorun çıkarmaz. Ablamın da bir kızı bir oğlu var oğlu büyük. Kız kardeşine gözkulak oluyor annesi iş yaparken bazen oynatıyor. Senin de böyle olur inşallah

Amin ağzından bal damlıyor canım neyse doğru iyi düşünelim iyi olsunlar kötüyü çağırmayalım yapar benim oğlan yapar

Bende mi alsam acaba.Daha dün Kız olduğu kesinleşti ama çok hızlı mı giriş yapmış olurum alışveriş muhabbetine

Maşallah canım oğluşuna rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Amin ağzından bal damlıyor canım neyse doğru iyi düşünelim iyi olsunlar kötüyü çağırmayalım yapar benim oğlan yapar
Yapar canım inşallah. Hem senin oğlan büyük de aklı başında. Benim fıstık kardeşi doğduğunda 2 yaşından 3 ay almış olacak. Şimdiden düşünüyorum bebeği nasıl kızımı kıskandırmadan sakınırım diye. Yapma desem inadına yapar hayırlısı inşallah.

Tatlislar biz yariladik battaniyemiziii yarisi da bitsin annanesi susliycek o zaman yolliycam size
Ayy kizlar yoruldum iftara yemek yaptim ben karnimi doyurdum ada uyurken biraz orgumu ordum sistim bebis cok yediriyo bana ama kilo almiyom hic
Canım örgün çok güzel , güzel günlerde kullansın inşallah. O beyaz noktacıklar ipin kendinde mi var yoksa sonradan mı?

Canım haklısın senin durum daha vahim bence sakınma zarar vermeden dokunmasını , öpmesine hatta otururken kucağına ver senin denetiminde ama bebiş ile ilgili bağırma yavrucağa ,kızma aksi taktirde kıskanır, inatlaşır ,bide yanlış yerlerine (göz ,kulak gibi) dokunduğunda dikkatini başka yöne dağıt . Rabbim kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…