bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen ben de böyle düşünüyorum canım. Sakınmak derken bende gözünü, burnunu, ağzını kastetmiştim canım. Normalde de kızımı hiç sıkmam evhamlı panik bi anne değilim çok şükür ama kardeş gelince bütün düzen değişecek. O zaman da bu halimi devam ettirebilirim inşallah.

Aayy sanki bugun gobusumde pit pit hisettim insallah prenseselerimdir ayyy cok guzeldi ama bir daha olmadi
Canım sen hafta olarak benden büyüksün. Ben de çok fazla hissedemiyorum, hatta çoğu zaman birşey hissetmiyorum. Herhalde bizim bebişler uslu olacaklar

Canım sen hafta olarak benden büyüksün. Ben de çok fazla hissedemiyorum, hatta çoğu zaman birşey hissetmiyorum. Herhalde bizim bebişler uslu olacaklar
@Aydede88 kiz bebisler gec hissedilir dedi canim bilmiyorumki ogluslarimda 16 haftada hissettim bunlarda bugun pit pit vardi kizlarmiydi gazmiydi cozemedim ama kizlardi yaaa

@Aydede88 kiz bebisler gec hissedilir dedi canim bilmiyorumki ogluslarimda 16 haftada hissettim bunlarda bugun pit pit vardi kizlarmiydi gazmiydi cozemedim ama kizlardi yaaa
Canım ben kızımda senin haftalarında hissetmeye başlamıştım. Kızlarındır kesin canım hissettiğin çünkü bu duyguyu daha önce yaşayanlar o hissi ayırt edebiliyor bence

Tatlislar biz yariladik battaniyemiziii yarisi da bitsin annanesi susliycek o zaman yolliycam size
Ayy kizlar yoruldum iftara yemek yaptim ben karnimi doyurdum ada uyurken biraz orgumu ordum sistim bebis cok yediriyo bana ama kilo almiyom hic
Canim bende onun beyaz ponponlari petrol yesili olanini ordum cok guzel oldu. Simdi elimde kistan beri olan baska orgu vardi onuda bitirdim simdide pembe bi battaniye basladim.

Ne güzel canm kilosu iyiyms sen de takma kafana.bnm 3 tane miyom ama hc bi doktor alirz demiyor sezeryanda miyom almk çok rskli diyor hepsi.kısmet bakalım bebeği alırken engel olursa alirz dedi doktorm

Huzeyfe b. Esîd (r.a.), Rasûlüllah (s.a.s.) in şöyle buyurduğunu işittiğini söylemiştir: "Nutfenin üzerinden kırk iki gece geçti mi, Allah ona bir melek gönderir. Melek ona şekil verir; kulağını, gözünü, cildini, etini ve kemiklerini yaratır. Sonra:'Ya Rabbi, erkek mi olacak, dişi mi?' diye sorar. Rabbin dilediğine hükmeder, melek de yazar. Sonra: 'Ya Rabbi eceli?' der. Rabbin dilediğini söyler. Melek yine yazar. Sonra: 'Rızkı?' der. Rabbin dilediğine hükmeder. Melek yine yazar.Sonra melek, yazılan sayfa elinde olduğu halde çıkar. Emrolunduğunun üzerine hiçbir ekleme yapmaz ve ondan hiçbir şey eksiltmez." (65)
@Aydede88

Ne duygusalim ya okurken elim karnima gitti agladim. Allah im hayirli omur nasip etsin evlatlarimiza.

Canim bende onun beyaz ponponlari petrol yesili olanini ordum cok guzel oldu. Simdi elimde kistan beri olan baska orgu vardi onuda bitirdim simdide pembe bi battaniye basladim.
Evet kuzum o renk de harika oluyor gule gule kullansin prensesin bitanem saglikla kullansin insallah

Annemm m çok güsel buuuu pembik pembikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…