bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Eklentiler

• index.webp
    6 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Daha da artacak siddetleri kuzum ilkini duydun ya gerisi gelir
Ayyyy bir daha pit pit yapti kizcelerim aayyy cok guzel ya unutmusum 7 yil gecti uzerinden aayyy ne guzel basladi tatlim prensesler vurmaya

ya bu hindistancevizi yağını ilk aldığımda beyaz katı haldeydi mağazanın klimasından kaynaklı sanırım.. zaten öyle de olmalı da şimdi buranın sıcağında bu garibim hep sıvı hiç katı hale geçemedi benim bunu bu haldeyken kullanmamda bi sakınca yok dimi?? hatırladığım kadarıyla zaten katı haldeyken elimizin ısısıyla sıvı hale getirip öyle kullanıyoduk.. yine de emin olmak istedim

Canim dolapta muhafaza et kullanmak istediginde elinde erit tatlim

Allahım, ne kadar güzel.Okurken duygulandım.

Al bendende okadar canım hiç dermanım yok hep halsizlik hayırlısıyla geçirsek şu ayları zamanında doğursak sağlıkla. Zor geçiyor bu günlerim havalarında etkisi var galiba.

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr inanılmaz bişey oldu ben demin bi kere keskin bi hareket hissettim burda siz söylerken gazdır o gaz diyodum ama yok ya kasığımın sol tarafında baya yana doğru yani ortada diil.. o kadar yorgundum o kadar kötüydüm ki bi an gözüm açıldı mutluluktan aynı anda ağlayıp güldüm allahım isteyen hakeden herkese yaşatsın bu duyguları çok mutkuyum yaaa hala inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…