bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Massalah annesi massalah devami pat kut olur insallah canim

Canim bu Erzurumdaki doktorlarda bi sıkıntı var galiba

Ayyyy bir daha pit pit yapti kizcelerim aayyy cok guzel ya unutmusum 7 yil gecti uzerinden aayyy ne guzel basladi tatlim prensesler vurmaya
Yapar artik kuzum hissettin ya hemen birine bak sevdigin ona benzesin kizlar ben sarisin mavi gozlu bi cocuga baktim ada da ilk pit pit da bak ada oyle oldu bu pit pit da da adaya baktim

Massalah annesi massalah devami pat kut olur insallah canim
canım tam ne zmana oldu biliyo musun laptopın ekranını açtım senin pıtpıtları gördüğüm an yani tam okuyamadan senin msjını pıt diye bişey oldu ama öyle titreşim gibi falan diildi ya da uzun süreli diildi gerçi bundan sonra artabilirmiş doğru mu öyle mi hakkaten ayy sen bana uğurlu geldin resmen günlerdir beynimi yiyodum bebeğim yaşıyo mu diye randevu ctesi yüreğim ağzımdaydı o kadar mutluyum ki

Oyyy csnim benim yaaa gozun aydinnnn

My moonlight kiz bebisler gec hissedilir dedi canim bilmiyorumki ogluslarimda 16 haftada hissettim bunlarda bugun pit pit vardi kizlarmiydi gazmiydi cozemedim ama kizlardi yaaa
Kızlardır artık canım:) merak etme bir kaç güne net hissedersin. Seninkiler 2 tane birde bir sağdan bir soldan boks ringine döner göbüşün

nasıl bi duyguymuş bu ya o hala avucumuza sığabilen yavru bi tekmeciğiyle tüüüm dünya dertlerini unutturuyo insana valla inanılır gibi diil
Oyle kusum tabi cok guzel bisey ben epeydir hissediyorum hafif hafif sadece 2 defa cok guclu bi tepik yedim harika biseyyy

Aayy canim kotuyu dusunme tatlim pozitif ol hep guzel saglikli oldugunu dusun annesi bebegin iyi annesi bak bugun burdayim.ben demis ooyyy massalah bebisine

Canim okul 1 temmuza kadar devam ediyo, kizima kayinvalidem bakiyo, yani nerdeyse ramazan sonuna kadar ordayiz
Aslinda kayunvalide kayinpeder konusunda bi sıkıntı olmuyo sukur ama insan evini istiyo iste

Kızlardır artık canım:) merak etme bir kaç güne net hissedersin. Seninkiler 2 tane birde bir sağdan bir soldan boks ringine döner göbüşün
kiz beni guldurdun he vallaha sagli sollu pat kutleri yicem olsun prenseslerim burdayiz desinler yeterki pat kut ler hep olsun

Paylaşımın için sağol canım biliyordum bunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…