bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İkisi de çok güzel gülce ismine bayılıyorum ama bir arkadaş koydu kıxına kaçırdım
Esime dedim bugun Meryem Gülce koyalim diye, hemen olmaz dedi
Ilk kizima da Zeynep Eslem olsun dedigimde ayni tepkiyi vermisti ama sonuc ben kazanmistim
Yine istedigimi yaptiririm insallah :))

Bende mi alsam acaba.Daha dün Kız olduğu kesinleşti ama çok hızlı mı giriş yapmış olurum alışveriş muhabbetine

Bende fişini sakladım ne olur ne olmaz ayrıntılıya Bi aydan az var Nasıl olsa orda kesinleşir en kötü değiştiririm diye bir türlü emin hissedemiyorum bende nedense cinsiyeti ayrıntılıda inanıcam artık erken falan dinlemeyelim bence al sende yavaş yavaş daha rahat alışveriş yaparız en kötü değiştiririz :)))

Son düzenleme:
Kasim ayinda acaba neler konusuyor olucaz. Dogum cok zordu. Bebek uyumuyor. Gazi mi var. Usur mu. Sutum cok. Nasil kilo vercez. Ayyy cok tatli olcizzz.
Ay evet bu Mcada ozamana hepiniz doğurdunuz ben daha doğurmadı mı dicek acaba ilk Ikra meyra sonra ben sıra yapcaz artık ozaman göğüs ucu yarası hakkında konuşmayız inşallah. Bebişler uslu olsa uyusa bari. Yoksa geceleri canlı olur topik

Insallah canim
Benim herif kendine oda hazirlamaya basladi bile. Siz kizimla rahat yatin annesi diyor bide ahh benim atokuz kocam cok severim ki.

Yaaaa en son ben dogurcam yine goruyon mu bak yaaa

Valla kuzum 12. Haftadan beri hafif pitirtilar hissediyodum simdi daha net pitirtilar hayirlisi bakalim pazartesi ogrenecizzzz
Ben bugun kapattim tv yi kizima sarki soyledim elimi de koydum inanilmaz hareketlendi ve inanilmaz derecede belirgindi hareketleri cok heycanlandim bi de korktum.

Ben bugun kapattim tv yi kizima sarki soyledim elimi de koydum inanilmaz hareketlendi ve inanilmaz derecede belirgindi hareketleri cok heycanlandim bi de korktum.
Korkma annesi ritim tutuyo cocugum ayyy esim ben kizima hamileyken her dk ankara havasi calardi arabada noldu bil bakalim kizim suan ankara havasi duyunca kalkip oynuyo oyle boyle deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…