bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Korkma annesi ritim tutuyo cocugum ayyy esim ben kizima hamileyken her dk ankara havasi calardi arabada noldu bil bakalim kizim suan ankara havasi duyunca kalkip oynuyo oyle boyle deil
Ankaraya gelince adayi sevmeye gelicem uzaktan uzaga teyzesiyiz biz onun. O da bizim bebeklerin ablasi oldu. Benim kiz umarim oyle oynamaz cunku ne babasi ne de ben oynamayi hic sevmeyiz.

Ankaraya gelince adayi sevmeye gelicem uzaktan uzaga teyzesiyiz biz onun. O da bizim bebeklerin ablasi oldu. Benim kiz umarim oyle oynamaz cunku ne babasi ne de ben oynamayi hic sevmeyiz.
Tabiki kuzum her zaman beklerim gel sev teyzesi benim esim harika oynar kuzum kaşıklarla filan ben hic beceremem bizim cadi babasina baka baka ogrendi simdi benden iyi oynuyo

ayyy evet once ya ben yada urashaa dogum yapar urashaa 19+ haftada canim gerci 29 ekim onunki ben 1 ekimle 20 ekim arasi dogum bakalim nolcak 36 haftadan once gelmez insallah prenseslerim

ayyy evet once ya ben yada urashaa dogum yapar urashaa 19+ haftada canim gerci 29 ekim onunki ben 1 ekimle 20 ekim arasi dogum bakalim nolcak 36 haftadan once gelmez insallah prenseslerim
Insallah erken dogum olmaz canim.
Lutfen ilk sira bana ait.ekimin basindan ortasina kadar dogururum tahminim.

Eline geldi galiba cnm.Nasıl kumaşı kalitesi güzel mi.yarın bende sipariş vereyim.cinsiyet değişme,z herhalde ya.İlk bebek oldgu için alışverişte deneymszm.10 lu daha mı iyidir dedim bi de ama olmazsa ondanda alırız

Kizlar araniza yeni katiliyorum..bebeginin plasentasi asagida olan varmi? 14.haftadayiz doktorum bugun plasentanin biraz adagida oldugunu, yukari cikmasini bekliycemizi soyledi..cok korktum panik oldum

Ayyyy tuvalete git gel helak oldum yatagi yorgani wc ye koyup iyuyum bari ne bitmeyen çişmiş beee daha bu haftalarda boyleyse ilerleyen aylarda wc ile butunlesirim
Al bendende o kadar bu ne yahu. Gecicek diye beklerken bazen iyice isin ucu kaciyor yattigim yerden kalktigimda soluğu WC de aliyorum. Artik bi sikintimi var DİE düşünmeye baslamistim.

Al bendende o kadar bu ne yahu. Gecicek diye beklerken bazen iyice isin ucu kaciyor yattigim yerden kalktigimda soluğu WC de aliyorum. Artik bi sikintimi var DİE düşünmeye baslamistim.
Ay bi sikinti yoktur kuzum da sanirsam artik rahim mesanenin ustune cullandi bizim zirt birt cise gidiyoz ayy esim diyoki yillik isedin

Kizlar araniza yeni katiliyorum..bebeginin plasentasi asagida olan varmi? 14.haftadayiz doktorum bugun plasentanin biraz adagida oldugunu, yukari cikmasini bekliycemizi soyledi..cok korktum panik oldum

Canım panik olma. Benimde plesantam aşağıda bol bol yat ağır iş yapma. 24. Haftaya kadar çıkabiliyor. Ben dün gittin hala aşağıdaydı doktorum bu haftalarda çıkabilir dedi. Sen ayaklarını uzat dinlen

Cok sagol canim..ben basindan beri hep uzaniyorum,oturuyorum hic is yapmiyorum ona ragmen oyleymis..doktor cikmasini bekliycez dedi ama cok korktum..8.5 haftalikken cok kucuk bi kanamam oldu gecti cok sukur.birdaha da olmadi..oyuzden hep dinlenmedeydim..hayirlisi insallah

ya üzerinde de dolapta tutmayın benzeri bişey yazıyo sadece direkt güneş ışığı almayan karanlık bi yerde saklayın demiş.. sen buzdolabında mı muhafaza ediyosun canım??

Aldığım yer bana serin gölge bi yerde tut demişti. Dolaba koyma demişti.. Odanın güneş görmeyen bir yerinde duruyo şimdilik katı :)

Aminn zamanında gelsin amaaa yine de önden buyur sen ben tırsıyorum
Tirssanda o pasa gelicek canim benimkiler ikiz oldugu icin 34 veya 36 haftalarda doguyormus canim insallah 20 ekimden once gelmez kizlarim

Canım bende 19+2 yim:) urashaa ile 3 gün var aramızda lafı bile olmaz:) neyse sağlıkla gelsinler bakalım başımızın üzerinde yerleri.

Aldığım yer bana serin gölge bi yerde tut demişti. Dolaba koyma demişti.. Odanın güneş görmeyen bir yerinde duruyo şimdilik katı :)
işte ben resmen çölde yaşadığım için hiç güneş görmeyen bi dolabın içine koydum ama tamamen sıvı şu an.. ya bu memlekette ben doğurana kadar katı halini görmez o yağ ben iyisi mi onu bi sprey şişeye boşaltayım rahat rahat kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…