bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

O zaman yatmaya devam canım. Ben de çok şükür kanama olmadı bi kaç arkadaşta daha var bu durum kanaması olan. Hepimiz yatıyoruz. İnşallah çıkacaklar yukarıya bebek büyüdükçe onu yukarı çekecek inşallah

Insallah canim
Benim herif kendine oda hazirlamaya basladi bile. Siz kizimla rahat yatin annesi diyor bide ahh benim atokuz kocam cok severim ki.
Kız ozaman 40 çıkınca yanına yanaşmaya çalışırsa hadi git uyu rahatsız olma biz kızımla iyiyiz böyle de

Canım bende 19+2 yim:) urashaa ile 3 gün var aramızda lafı bile olmaz:) neyse sağlıkla gelsinler bakalım başımızın üzerinde yerleri.
Canim sati 16 ocak dedi onun icin once o dedim bilemeyiz tabi kimin ne zaman hangi vakitte gelecegini yeterki saglikla gelsin minnoslarimiz :)

Can'lar hayırlı sahurlar bişey sorcam biz papatya çayıniçebiliyoruz değil mi çok şiddetli gaz sancısı var bende artık kurtulmak istiyorum abdest alıp namaz kılmak bile sıkıntı oluyor o derece

evet ikiye bölünmüş durumda yazılanlar bu konuda ama sağlam kaynaklar 120. günü dogruluyor.

bende baya arastırdım canım :)

Hiç arastrmadm ve duymadım ama şöyle bi yorum yapmak istyrm.kalp atisiyla ilgisi olablr mi.6.haftadn sonra dinlenilebilio hatta 5. 40 güne tekabül ediodr zannediorm.kalp atınca Can gelmiş ruh gelmiş olmaz mı.Bana bu mantıklı gelio.
120 gün de kürtaj suresiyle.ilgilidir Bence.yasal olarak 120 güne kadar yapilabiliosa Die ordan çıkarım yapilmstr gibi.120 günde artık yeni doğmuş bir bebek gorunumnde ve hareket etmeye basliodr. Ikra meyra sonuçta bitkisel hayattaki insanlar kalpleri atıo ama kimse onlara ölü cansız veya ruhu yok demio.Araf gibi mi ki 40 gün sonrası da :))

Günaydınnn. Hayırlı cumalar hepinize. Artık çoğumuzun cinsiyeti belli oldu. Bu yıl Cidden erkek senesi galiba. Dün artık akşamları fazlasıyla büyüyen Göbüşüm için bir hamile pantalonu aldım. Allahım ne rahat bir şeymiş. Benim gibi almayı erteleyen arkadaşlar için söylüyorum. Geciktirmeyin derim. Bir tayt bir de kot aldım. Hamile bluzları çok hoşuma gitmedi. Benim gibi akşam saatleri davul gibi şişen var mı?

]Günaydınnn. Hayırlı cumalar hepinize. Artık çoğumuzun cinsiyeti belli oldu. Bu yıl Cidden erkek senesi galiba.belli olan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırla doğurmak nasip olsun. Dün artık akşamları fazlasıyla büyüyen Göbüşüm için bir hamile pantalonu aldım. Allahım ne rahat bir şeymiş. Benim gibi almayı erteleyen arkadaşlar için söylüyorum. Geciktirmeyin derim. Bir tayt bir de kot aldım. Hamile bluzları çok hoşuma gitmedi. Benim gibi akşam saatleri davul gibi şişen var mı?

ayyy evet once ya ben yada urashaa dogum yapar urashaa 19+ haftada canim gerci 29 ekim onunki ben 1 ekimle 20 ekim arasi dogum bakalim nolcak 36 haftadan once gelmez insallah prenseslerim
amin canim
Kız ozaman 40 çıkınca yanına yanaşmaya çalışırsa hadi git uyu rahatsız olma biz kızımla iyiyiz böyle de
Gunaydin guzel anneler. Adam ozman duvarlara tirmansin. saka bir yana esimin calistigi is zaten cok yorucu ve stresli. Kiyamam ama o da bana kiyamaz insallah.

Can'lar hayırlı sahurlar bişey sorcam biz papatya çayıniçebiliyoruz değil mi çok şiddetli gaz sancısı var bende artık kurtulmak istiyorum abdest alıp namaz kılmak bile sıkıntı oluyor o derece
Canım rezene yi dene istersen hem hamilelere serbest hemde gazı alır

Bende seninle aynı fikirdeyim canım.

Günaydın herkese
Bugüne iyi başlamadım midem çok bulandı üşüttüm galiba

Bu yıl erkek yılı galiba çok fazla erkek bebek haberi alıyoruz maşallah Cinsiyeti öğrenen herkesi tebrik ederim.

Ayse acikgoz canim esimin kuzenininde fotolarini cekti o yuzden
Canım fiyat ne verdi sana ben bir iki yere baktım çok fazla geldi nerdeyse doğum paramın yarısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…