bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
1200 tl kuzum

Canım bizim doğum fotoğrafçısı eşim:) ilkinde doğuma giremedi acil oldu zaten sezeryan. Ama ben doğuma girerken doğumdan çıkarken hep video foto çekmiş sağolsun. Bebeğimizi doğunca yeni doğanda giydirirlerken hemşirenin yanında video çekmiş sonra kucağına vermişler ben gelmeden anneannesi babaannesi hurma yalatmış zemzem tattırmış onu çekmiş:) çok güzel foto ve görüntüler var. Sayesinde doğumda geçen sürede neler olmuş gördüm:) hemdeeee 0 lira. Ama bu sefer ben doğum fotocusu istemem eşim sağolsun kızımda yapmadığım hiçbirşeyi oglumdada yapmıcam. Haksızlık olur diye vicdan yapıyorum.

amin canim

Gunaydin guzel anneler. Adam ozman duvarlara tirmansin. saka bir yana esimin calistigi is zaten cok yorucu ve stresli. Kiyamam ama o da bana kiyamaz insallah.
Günaydın kızlar bende doğumdan sonra çocuk odasına transfer olacam gibi yatak odası çok küçük yan odaya beşiğini koyup ordaki yatakta ben yatacam gibi :) Eşimede kıyamıyorum zaten çok yorucu işi var uykusuz kalmasın

Insallah canim sabirla bekliycez ozaman..en kisa zamanda hepimizinki yukari cikar insallah

çikolata ye canm gtmeden hareketli oluyor hemen gösteriyor

Arada dauykusuz kalsin canim. Ben de esimi cocuk odasina atiyorum o oda da yatak odasi var zaten. Sadece anne yani alacagim. Onu da kendi yatagima monteleyecegim. Esim bensiz uyuyabilirse orada yatacak. Ama sanmiyorum ayagiyla beni durtmeden beni rahatsiz etmeden nasil uyur hic bilemiyorum.

edepli kızlar hemen göstermez öyle kızlar genelde göstermiyor
Benim kiz 13. Haftasinda gosterdi her gittigimiz de acip gosteriyor. Doktorumuz bayan diyemi acaba. Gerci ilk ogrenecegimizde muhur yapmisti ama sonra dayanamadi acti gene. Ahh benim ayip bilmez kizim poposunu isiricam dogsun bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…