bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim kiz 13. Haftasinda gosterdi her gittigimiz de acip gosteriyor. Doktorumuz bayan diyemi acaba. Gerci ilk ogrenecegimizde muhur yapmisti ama sonra dayanamadi acti gene. Ahh benim ayip bilmez kizim poposunu isiricam dogsun bi.

ben onu yerim hayırlısıyla gelsin inş

Kuzum bende oyle diyorum adaya yapmadik ama buna da yapmassam icimde kalicak kuzum bekki bida anne olmiycam o yuzden sonra bide kardesiyle bi album yaptiririm adaya

Benim yatak odası küçük olunca canım yanımda da ben yatıramam bişey felan olur allah korusun mecburen ben transferim anlıycan :)

Benim yatak odası küçük olunca canım yanımda da ben yatıramam bişey felan olur allah korusun mecburen ben transferim anlıycan :)
Anladim canim benim yatak odama 2 yatak odasi sigar evde ki en buyuk odayi yatak odasi yaptim. Yanina yatirmicaksin canim anne yani al. Ben de yanima yatirmam ben uyurken yatagi dort donenlerdenim cunku.

Anladim canim benim yatak odama 2 yatak odasi sigar evde ki en buyuk odayi yatak odasi yaptim. Yanina yatirmicaksin canim anne yani al. Ben de yanima yatirmam ben uyurken yatagi dort donenlerdenim cunku.

Neyse bizde bebeğimle kendi odamızda rahat ederiz artık hem eski odam orası benim bekarken o odada kalıyordum alışığım oraya :)

ah o ayaklar aynı şey bizdede oluyor.

insallah guzel saglikli haberler alirsin canim bugun net prenses oldugunuda soyler insallah annesi saglikla kalin.. ecmain

Evet, ben de her gidişim de yedim ama hiç açmıyor bacaklarını Bu sefer aç gel dedi ama niye dedigini söyledigi onca şeyin yanında unutmusum.
Canım artık bacaklarını açmasa bile doktor usg den kızsa yumurtalıkları oluşmuş oluyor erkekse prostat bezleri falan oluşuyor genital organlarını görmese bile kız yada erkek diyebiliyor ama inşallah açarda sende rahat edersin

Kızlar aranızda gebze civarında yaşayan var mı???
Burada fabrikalardan geldiğini düşündüğüm lağım kokusuna benzer bi koku var sabaha karşı salıyorlar pencere açamıyoruz evin içi leş gibi kokuyor. Mutfak balkon kapısnının üstünde ki küçük pencereyi açık unuttum dün evin içi leş gibi kokuyor içim de hep o leş koku... şimdi yaz geldi pencerelerimde demir var sineklik var yatarken pencere güvenle açabilirim fakat bu koku yüzünden pencere açmaya korkuyorum kızlar. Öyle iğrenç bi koku ki... bebeğime zarar vermesinden korkuyorum bu kokunun Malum fabrikalardan salgılanan gazlar dumanlar kanser yapıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum

Kuzum bende oyle diyorum adaya yapmadik ama buna da yapmassam icimde kalicak kuzum bekki bida anne olmiycam o yuzden sonra bide kardesiyle bi album yaptiririm adaya
Yap ozaman canım içinde kalmasın. Dediğim gibi benim eşim güzel hallediyor o işi içim rahat o yüzden ben gerek görmedim. Ama güzel bişey tabiki içinden ne geliyorsa yap. 9 ay bekliyorsun o anı.

Yap ozaman canım içinde kalmasın. Dediğim gibi benim eşim güzel hallediyor o işi içim rahat o yüzden ben gerek görmedim. Ama güzel bişey tabiki içinden ne geliyorsa yap. 9 ay bekliyorsun o anı.
Ne guzel esinden yana cok sanslisin kuzum esin ceker paşanin fotograflarini harika olur kuzum bizde boyle bi ani kalsin istiyoruz bakalim Rabbim hepimize o gunleri gostersin

Canim sikayet etsenize imza filan toplayin cevre bakanligina mail filan atin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…