bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bugünün heyecanini yasarken oğlum ateşli dun geceden beri sabaha kadar uyuyamadim. Allah saglik versin gerisi bos insanin içi eriyor öyle görünce hicc kiyamiyorum
Canım ateşin yanında başka belirtiler varmı? Benim koz hem kustu hem ateşi vardı üşüttüm sandık ama 2 gün sonra su çiçeği çıkardı. Su çiçeği kusma ateş ile başlıyormuş. Şuan çok yaygın aman dikkat et banyo yaptırma su zararlıymış ama doktora götür önce tabii geçmiş olsun canım

Canim sikayet etsenize imza filan toplayin cevre bakanligina mail filan atin
Şikayet edeceğim ama faydası olur mu bilmiyorum çünkü burası sanayi bölgesi 1 tane yok ki fabrika apartman da kiler le de merdiven temizliği konusunda anlaşamadım pek görüşmüyorum hiçbiriyle.. Onalrın şikayetçi olacağını zannetmiyorum alışmışlar belki de onlar.. Ben buraya Muğla gibi temiz havası olan bi yerden geldim bi de hamileyim ve beni çok aşırı rahatsız ediyor. Kiracıyız 3-4 aya kadar bu evden çıkma durumumuz var Kendim neyse de bebeğe zararı olursa diye endişe duyuyorum. Şu an tek yapabileceğim bireysel şikayette bulunmak inşallah faydası olur

Ay zor olur o koku birde hamileyken çekilmez. Belediye ile görüşün bence bi çözüm bulunur galiba canım.

Abartmamak koşuluyla içebiliyoruz ben ilk dönem cok kullanmıştım doktora sorup gaz için. Sen yine de günde bi büyük fincanı geçme nolur nolmaz..
Tamam o zaman netten de araştırdım içeyim o Zaman bir kere içerim zaten günde bir da daha kahvaltı yapamadım bulantı yeniden geldi bu gün iki litre suya nane ve limon koydum onu içiyorum oda iyi geldi mideme

Canım doğum çok yaklaşmadan taşının bence zor olur sonra.

Onun kokusu çok kötü geliyor bana elimde papatya var diye sormuştum teşekkür ederim

Kısslar ben kendime normalde siyah çay demlemem.bitki çayı icerdim.elma kuşburnu veya karışık.hamileliğimi ogrendgmdn beri sıcak Bişey düzenli icemiyrm gibi bişey.ictignz tavsiye ettignz lezzetli çaylar varsa tavsiyelrnzi bekliyrm :)

Ay zor olur o koku birde hamileyken çekilmez. Belediye ile görüşün bence bi çözüm bulunur galiba canım.
önce lağım kokusu zannedip şikayet ettim belediye ye geldiler bizim apartmana baktılar bizim bina daha 1 yaşında yeni o yüzden bu binanın lağımında sorun olmaz dediler bende mahalleden geliyor dedim eşim konuştu gittiler bi daha gelmediler sonra öğrendim ki fabrikalardan geliyormuş Bugün şikayet edeceğim her yere umarım faydası olur. yan ilçe ye taşınmayı düşünüyoruz hatta sırf bu koku yüzünden eşim gel git yapacak işe dolmuş ile her gün mecbur ama eylül ekim gibi çıkacağız Şu an bebeğim risk altında bunu doktorumla da görüşcem zararı olur mu diye

Siyah cay olmazsa olmazim kuzum sabah kahvaltida illa 2 bardak sekersiz siyah cayim var

Bitki çayı önermiyor doktorlar. Açık normal çay en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…