bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
@Ada_derindeniz sagolun kizlar. Dun gece goturdum acile bogazlari kizarmis. Antibiyotik ve boğaz fisfisi verdi. Bugünü de atlatirsak antibiyotiğe başlama dedi henüz baslamadik. Çok korkuyorum su ateşten ya titredi kuzum hep. Bugünde kardeşini görmeye gidicez birlikte. İnş sağlık haberleri ile dönelim stres silinti başladı dua edin bize

Oruç tutan arkdslar devam ediyor msnz hala. nasıl gidiyor zorluk yaşıyor musunz

Benm bugün ikinci günüm cnm.1.gün tutmuştum bir de.İlk gün rahattım zorlanmadım Yemek bile yapmstm. bugünde 11 de uyandm havalar da baya serin suana kadar da iyi gidio elhamdülillah.

Hamileyken oruç tutuyor musunuz kızlar??? Doktor izin verdimi ?

Doktoruma sordum Geçen gün kontrole gittiğimde.kesinlikle tutamazsn demedi.Bence tutma dedi.su içmen lazım bol bol dedi.az öncede bi arkadsmla görüştüm hemde akrabamz ablaları kadın dogumcu iki ablası da hamileyken ramazanda oruç tutmus.Hatta bi ablası 30 gün tutmuş ve oruçluyken doğuma gitmiş.Şuan arkadsm da doğum yaptı 3 aylık bebeği var ablaları tutmalarna izin vermioms.Sadece anne sütüyle beslendgi için bebek

Çok ilginç. Eğer 2 buçuk litre kadar suyu gece iftardan sahura kadar içebilirse sorun olmaz ama ben 24 saat boyu bile içemiyorum eğer oruç tutmuş olsam sıkıntı yaşarım gibi geliyor.

Massalah pasana canim vitaminlerin zarari olmaz canim doktorun verdiyse kullan rabbim saglikla nasip etsin pasani.. ecmain

ah o ayaklar aynı şey bizdede oluyor.
Ahhh ah bizde birde yorgan kavgasi cikiyor her sabah bu hamilelik surecinde yataga yatinca yaniyorum ama gece usuyorum demek yorgana sariliyorum esimin ustu aciliyormus. Her sabah ayni tantana gece usutmusum boynum tutulmus belim agrimis. Kotu ruya gormus yaziik. Neyse bu aksam kayinvalidemler gorumcemler gelicek ben yemeklere devam. Ahh ahh cok stresliyim bakalim bu aksam ne laflar sokulacak bana. Tartisma cikmasa bari.

Ahmet emir ahmet emre ahmet emin ahmet selim ahmet ali gibi canim

Yap ozaman canım içinde kalmasın. Dediğim gibi benim eşim güzel hallediyor o işi içim rahat o yüzden ben gerek görmedim. Ama güzel bişey tabiki içinden ne geliyorsa yap. 9 ay bekliyorsun o anı.
Ben de fotograf istemiyorum. Dugun de bike iki boz verip sikildim album yapamadik o yuzden. Hic sevemiyorum su fotograf olaylarini. Ama yavrum buyuyunce sorar mi anaaaa hic mi fotom yok diye

Tekrar geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallah

Maşşallah paşana canım. Bende vinalac magnorm ve devit3 kullanıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…