bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bu arada artık neredeyse grupta ki herkesin cinsiyetler belli olmuştur :) İsim düşünmeye başladınız mı?
Rabbim nasip ederse mevhibe ikra meyra tuana koyucagiz omru uzun bahtlari acik olsun insallah saglikla gelsin prenseslerim ... ecmain

Gecmis olsun tontisime atlatir cabucak ins

Gule gule buyut pasani kuzum bende devit 3 ve decavit kullaniyorm sadecee

Çok ilginç. Eğer 2 buçuk litre kadar suyu gece iftardan sahura kadar içebilirse sorun olmaz ama ben 24 saat boyu bile içemiyorum eğer oruç tutmuş olsam sıkıntı yaşarım gibi geliyor.

Bende oruç tutmasam da çok su icemiyrm.ondan tutuyrm.bilmiyrm İnşallah sıkıntı olmaz.

Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın...Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Bizde yorgan meselesi tam tersi canım. Ben serin severim üzerimi hep açarım garibim hep üstümü örtmeye çalışır. Bazen gece örterken yakalarım. Ya istemiyorum ben rahatına bakıp yatsana derim. ama o rahat edemez illa örtcek. Sen açıkta kalınca ben üşüyorum der derken bi bakmışız sabah olmuş bi yerim tutuluncada söylemeye korkarım çünkü lafı hazır

Canım ne güzel davet yapıyosun ne lafı sokcaklar daha bende bunu anlamıyorum edebiyle gelip yemeklerini yeseler ellerine sağlık deseler nolcek sanki ramazan mübarek gün kalp kırmaya değermi

Ben de fotograf istemiyorum. Dugun de bike iki boz verip sikildim album yapamadik o yuzden. Hic sevemiyorum su fotograf olaylarini. Ama yavrum buyuyunce sorar mi anaaaa hic mi fotom yok diye
Sevmiyorsan sende bizim gibi yap canım. Doğumdan sonra eşin eşin çeksin biraz. Sonra eve gelince her halini çekiyoruz zaten benim kızın okadar çok fotosu videosu varki bi harici bellek dolusu:) bazen tv ye takıp izleriz geceleri. Kızımda anne ben ne kadar küçükmüş der:) sarı papatyam benim o:)

Ayyy laf sokmazsa benim yuzum dusmezse ogluyla atismazsak kayinvalidecim rahat edemiyor. Ben de artik geri cevap veriyorum. Ertesi gunu hasta olup oglunu ariyor babani da beni de hasta ettiniz diye. Amcamin cenazesinde laf sokan ramazan mi dinleyecek. Allah islah etsin. Opucem ama bigun kalkip elini bu son el opmemdi omur billah gorusmeyelim dicem ohh olacak. Allah icimi biliyor beni kendine dusman etmek icin iki yil istikrarli bir sekilde laf soktu sabrim bukadardi artik kendi dusunsun.

Hiii Allah im agzini yesinler onun. Evlat cok farkli ben yegenimin ikinci annesi gibiyim. Allah yengemden razi olsun ki bize yegenimi dogurdu. Cocuklar buyuk laflar ediyor. Yegenim soruyor hala kac cocugun olacak senin bir tane tatlim dedim gozleri doldu ama beeeen de senin cocugunum demesin mi. Allah akillariyla yasatsin.

Bz de peygamber efendimizin adı olduğunu için koyucaz inşallah eşim Hz. Ebubekirin de bekirini koyalim diyor ahmet bekir olacak büyük ihtimal ilk başta bekir istememstm ama Ahmet bekir diye diye dilim alıştı hoşuma gidiyor artık. Muhammed de güzel cnm hangisini koymak isterseniz artık. Allah koymayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…