bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benm bugün ikinci günüm cnm.1.gün tutmuştum bir de.İlk gün rahattım zorlanmadım Yemek bile yapmstm. bugünde 11 de uyandm havalar da baya serin suana kadar da iyi gidio elhamdülillah.
Hep böyle devam etsin insllah cnm.bn ağrılar dan dolayi tutamadm bugün basladm smdilik iyiym baklım. 9da uyandm.evet havalar serin evdeyim de zaten aksama kadar

Ben siyah çay delisiyken hamile kaldığımdan beri hiç içemiyorum o yüzden köydeki tarlalardan hersene mayıs papatyası toplarız oğluma yeni doğduğunda da hep içirdim hiç gazı olmadı yine kuruttuk bu sene ve müthiş gaz sıkıntım var içsem diyorum.. Yazın pek sıcak çay sevmen ben ama sabah denediğim güzel oldu cam sürahiye bir iki dal nane bir iki dilim limon koydum elmada güzel oluyor buz dolabında birer bardak alıp içiyorum mideme de iyi geldi tavsiye ederim

Canım isimlerimizde benzeyecek ozaman bende Ahmet ismini düşündük yanına da sahebe ismi olsun diye ilk müslüman şehit Yasir ismini koyalım diyorum ama daha eşim tam olarak olur demedi Ahmet Yasir güzel oldu diğer oğlumda Yusuf eymen

Kizlar bisey sorcam yaaa ben daha hamileligimi ogrenmeden 1 hafta once disim cok agriyodu rontgen cektiler disime ustume yelek melek de giydirmediler dr bisi olmaz demisti teee o zaman ama bisi olmamistir dmi bebisime zarar vermemistir umarim

Kizlar bisey sorcam yaaa ben daha hamileligimi ogrenmeden 1 hafta once disim cok agriyodu rontgen cektiler disime ustume yelek melek de giydirmediler dr bisi olmaz demisti teee o zaman ama bisi olmamistir dmi bebisime zarar vermemistir umarim
Ben kizima hamileymisim haberim yok tomografi cektirdim cok sukur etkilemedi.rontgen daha zararsiz tomografiye gore.ins bi sikinti olmaz.

Ahmet Yasir de çok güzel canm.eşim evlenmeden önce düşünmüş bu ismi.bekire alisamamstm tek ahmet derim diyodm ama Ahmet bekir o kdar hoşuma gdiyo ki smdi.önce begnmemslerdi çevremdekiler smdi onlar da alıştı :)yusuf da düşündüm bn aslında bi aralar takmstm hep Hz. Yusuf'la ilgili kitaplar okuyordum 3 yusuf 3 gömlek tavsiye ederm Senai Demirci'nin. Edebine hayran kalıyor insan okudukca.inşallah senin oğlun da Hz. Yusuf ahlakında olur Ahmetlerimiz de ayni sekilde

arkadaslar bgn doktor kontrolüm var saat 16,20 de dua edin lütfen inşallah güzel haberler alırım.

bugn ki doktora ilk defa gidicem. daha önce tıp merkezinde ki bir doktora gidiyordm ama artık tam teşekküllü bir hastaneye geçmem gerektiğini düşündüm.

inşallah doktorum dan memnun kalırım inşallah yapıcı biridir. olumsuz biri olur diye çok korkuyorum.

birde randevu saatime bakılırsa son hastası olucam birde cuma malum inşallah bıkkın anına denk gelmiş olmam.

ama çalışıyorum gebelikten dolayı 4 te çıkıyorum işte bu yüzden 16,20 ye randevu aldım. ztn erken çıkıyorm diye izin almak istemiyorm iş yerinden diye.

şöle 5 dk bakıp hemen yollamaya calısan doktorlara gıcık oluyorum. yeterince ilgilenmemiş gibi hissediyorm ve tatmin etmiyor benı. sonuçta haftalardır kontrol gününü bekliyoruz. inşallah uzun uzun bakar inceler.

detaylı ultrason için bgn bir çok hastaneden fiyat aldım 480 ve 450 tl civarında sölediler bana.

yaptıran yada fiyat alan var mı aramızda acaba. bn ikili test yaptırmadıgım için detaylı ultrasona önem veriyorm.

Kısslar bende hayrunisa ismini çok seviodm.Şimdi kızım olcak inşallah ama hayrunisa ismi çok uzun gibi gelio.iki işim veya zor isim de istemiyrm.Hem basit olsun hem güzel olsun Hem anlamlı olsun istiorm.nisa Die düşündüm anlamı daha da guzellessin Die nisanur olsun dedim ama hâlâ emin değilim.eşimle de henüz konuşamadık maalesef bizde de isim durumu bu

Yok canım bişi olmamıştır. Zaten o haftalarda çok küçük yeni rahime yerleşme zamanı.

Doktorun ins istedigin gibi biri olur.guzel haberlerini bekliyoruz canim.
Detayli bayramdan sonra yaptiracagim canim zaten ayni sayiliriz seninle.21+3 olcam galiba.bende be sefer 2 li yaptrmadim.

Cnsiyet belli olmayan önce Hayrünnisa bz de düşündük anlamı çok güzel ama çok uzun vazgeçtik.eşim fatima istiyordu. Bn azra ya da betül istyrdm. İkisinin de anlamları çok güzel Enson feyza da karar kilmstk:) oğlan ismi zaten belliydi hc düşünmedik.

Amin güzelim ben imamhatipli yıllarımdan beri bir gün oğlum olursa Yusuf koyarım derdim evlendiğimizde meğer eşimde öyle istermiş çok şükür ilk evladımız erkek oldu koyduk oğlum gerçekten şimdiden çok edepli ismini taşıyor bence inşaallah Ahmet'lerimizde öyle olur.. Söylediğin kitabı en kısa zamanda edinicem.. Bu arada nette gördüm Sait çamlıcanın Ramazan'a özel kitap seti 80 TL olmuş almayı düşünüyorum içeriği baya geniş 14 kitap ilgini çekerse bir bak istersen hamilelik kitap okumak için bulunmaz nimet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…