arkadaslar bgn doktor kontrolüm var saat 16,20 de dua edin lütfen inşallah güzel haberler alırım.
bugn ki doktora ilk defa gidicem. daha önce tıp merkezinde ki bir doktora gidiyordm ama artık tam teşekküllü bir hastaneye geçmem gerektiğini düşündüm.
inşallah doktorum dan memnun kalırım inşallah yapıcı biridir. olumsuz biri olur diye çok korkuyorum.
birde randevu saatime bakılırsa son hastası olucam birde cuma malum inşallah bıkkın anına denk gelmiş olmam.
ama çalışıyorum gebelikten dolayı 4 te çıkıyorum işte bu yüzden 16,20 ye randevu aldım. ztn erken çıkıyorm diye izin almak istemiyorm iş yerinden diye.
şöle 5 dk bakıp hemen yollamaya calısan doktorlara gıcık oluyorum. yeterince ilgilenmemiş gibi hissediyorm ve tatmin etmiyor benı. sonuçta haftalardır kontrol gününü bekliyoruz. inşallah uzun uzun bakar inceler.
detaylı ultrason için bgn bir çok hastaneden fiyat aldım 480 ve 450 tl civarında sölediler bana.
yaptıran yada fiyat alan var mı aramızda acaba. bn ikili test yaptırmadıgım için detaylı ultrasona önem veriyorm.