bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende kizima nisanur koymayi dusunuyordum hep.ama kardesim benden once davranip o koydu ismi.bizde kizima zeynep zümra ismini koyduk.3.cocuguma hiiiccc isim dusunmedim daha

Inşallah Hayırlı haberlerle gelirsin cnm.
Doktorunla da İnşallah elektrklrnz tutar.güzelce ilgilenir.bende evime daha yakın oldgu için haftaya Yeni bi doktora randevu aldım İnşallah bende ondan memnun kalırım.
Ilk muayene oldugu için detaylı konuşması gerekio.geçmişini bilmesi lazım sonuçta.benm doktorum da son 2 3 kontroldr çok detaylı ultrason incelemesi yapıo.Artık bebeklern kemik gelişimi olustgu için zannediorm.burnuna kadar gözlerimi olcuo falan.

Detaylı ultrasonun o kadar pahalı oldgnu bilmiodm.bende daha sormadm.doktorum randevunu Al yaptır demişti tavsiye doktorun da numarasını verdi ama sormadm henüz.Yeni doktorla görüşüp ona göre randevu almayı dusunuodum

Ne güzel canm esinle brlkte aynı ismi dusununce daha anlamlı olmstr tabi.bn pek okuyamiyorm kitap bu siralar ama evime gidince okrm inşallah bn de bakayım senin dediğine cnm

İnşallah iyi bir doktora denk gelirsin canım doktor seçimi önemli yoksa içimiz rahat etmiyor üsten üsten bakıp hemen muayene bitince.
Bende ikili testleri yaptırmadım o yüzden doktorumda ayrıntılı önerdi bende onu düşünüyordum. Aklımda iki hastane var fiyatları maksimum 200 lira tabi daha arayıp net konuşmadım. güzel haberlerle dön inşallah doktordan için rahat işte doktorum bu diye

Ne güzel canm esinle brlkte aynı ismi dusununce daha anlamlı olmstr tabi.bn pek okuyamiyorm kitap bu siralar ama evime gidince okrm inşallah bn de bakayım senin dediğine cnm
Bende Ramazan'da okuyamıyorum kitap Kuran okuyorum çünkü bir tane karnımdaki evladıma Ramazan hatmi yapmak niyetindeyim bir tanede kendim için inşaallah bitirmek nasip olur Ramazan sonrası okutçeum artık kitap..

Cevremzde Feyza çok var.Betül de.Azra az var çok yakinimzda yok ama onu da dusuneblrz

Kıskancak biraz galiba yeğenin. İnşallah kardeş gibi olurlar büyür giderler canım.

Kizlar bisey sorcam yaaa ben daha hamileligimi ogrenmeden 1 hafta once disim cok agriyodu rontgen cektiler disime ustume yelek melek de giydirmediler dr bisi olmaz demisti teee o zaman ama bisi olmamistir dmi bebisime zarar vermemistir umarim
Canım benimde sinüzit için hamile olduğumu bilmeden kafa röntgeni çektiler. Ozaman öğrenince hemen doktora sordum. Ya düşer ya yaşar ya hep ya hiç dedi. Ama karın bölgesi olmadığı sürece sorun olmaz dedi. Allah şükür şuan bişey yokmuş canım. Seninkinide bişey olmamıştır canım merak etme. Ama eşim bana hep telefonu bırak elinden diyor sizce telefonun zararı olurmu?

singer canim insallah doktorunla iletisimin cok iyi olur bizim elektrigimiz tutmadigi icin 16. Haftada yollarimizi ayirdik kendisiyle 5 dk bakip hemen postalayan bi dr du ben istemedikce usg ciktisi hic vermiyodu. sorulari hizli hizli cevapliyor ve bazi seyleri gecistiriyodu bende pazartesi bekarligimdan 1 2 kez muayne oldugum dr hanima gectim eltimi de dogum yaptirdi memnun kaldi umarim iyi olur ikimiz icinde

Onu da kiziyolar bana kuzum ama sanmiyorum sadece dogurdugumda hastanede kizmisti dr birak onu sutunden geciyor diye cok komik gelmisti o zaman ama bilmem ki

cnm inşallah memnun kalırsın bende geçen kontorlümde doktor değiştirmiştim ve memnun kaldım. Bende sen gibi son randevuya gittim eşimle gideyim diye... Bıkkın olursa diye korkmuştum ama hiç öyle değildi bu birazda hastaneyle alakalı kalabalık hastanelerde sıkıntı çıkıyor. benim gittiğim hastane çok yoğun bir hastane değildi ve akşam son saatte de çok seyrekti ve benle gayet iyi ilgilendi... İnşallah memnun kalırsın. Bebeğin sağlıklıdır. Bana da 14 haziran a randevu vermişti tekrar. Salı günü benim randevumda.. Bende detaylı ultroson fiyatlarını araştırmaya başlayacağım sen hangi şehirde yaşıyorsun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…