- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #23.681
Bende kizima nisanur koymayi dusunuyordum hep.ama kardesim benden once davranip o koydu ismi.bizde kizima zeynep zümra ismini koyduk.3.cocuguma hiiiccc isim dusunmedim dahaKısslar bende hayrunisa ismini çok seviodm.Şimdi kızım olcak inşallah ama hayrunisa ismi çok uzun gibi gelio.iki işim veya zor isim de istemiyrm.Hem basit olsun hem güzel olsun Hem anlamlı olsun istiorm.nisa Die düşündüm anlamı daha da guzellessin Die nisanur olsun dedim ama hâlâ emin değilim.eşimle de henüz konuşamadık maalesefbizde de isim durumu bu
Yaaâ saol kuzum benimYok canım bişi olmamıştır. Zaten o haftalarda çok küçük yeni rahime yerleşme zamanı.
arkadaslar bgn doktor kontrolüm var saat 16,20 de dua edin lütfen inşallah güzel haberler alırım.
bugn ki doktora ilk defa gidicem. daha önce tıp merkezinde ki bir doktora gidiyordm ama artık tam teşekküllü bir hastaneye geçmem gerektiğini düşündüm.
inşallah doktorum dan memnun kalırım inşallah yapıcı biridir. olumsuz biri olur diye çok korkuyorum.
birde randevu saatime bakılırsa son hastası olucam birde cuma malum inşallah bıkkın anına denk gelmiş olmam.
ama çalışıyorum gebelikten dolayı 4 te çıkıyorum işte bu yüzden 16,20 ye randevu aldım. ztn erken çıkıyorm diye izin almak istemiyorm iş yerinden diye.
şöle 5 dk bakıp hemen yollamaya calısan doktorlara gıcık oluyorum. yeterince ilgilenmemiş gibi hissediyorm ve tatmin etmiyor benı. sonuçta haftalardır kontrol gününü bekliyoruz. inşallah uzun uzun bakar inceler.
detaylı ultrason için bgn bir çok hastaneden fiyat aldım 480 ve 450 tl civarında sölediler bana.
yaptıran yada fiyat alan var mı aramızda acaba. bn ikili test yaptırmadıgım için detaylı ultrasona önem veriyorm.
Ne güzel canm esinle brlkte aynı ismi dusununce daha anlamlı olmstr tabi.bn pek okuyamiyorm kitap bu siralar ama evime gidince okrm inşallah bn de bakayım senin dediğine cnmAmin güzelim ben imamhatipli yıllarımdan beri bir gün oğlum olursa Yusuf koyarım derdim evlendiğimizde meğer eşimde öyle istermiş çok şükür ilk evladımız erkek oldu koyduk oğlum gerçekten şimdiden çok edepli ismini taşıyor bence inşaallah Ahmet'lerimizde öyle olur.. Söylediğin kitabı en kısa zamanda edinicem.. Bu arada nette gördüm Sait çamlıcanın Ramazan'a özel kitap seti 80 TL olmuş almayı düşünüyorum içeriği baya geniş 14 kitap ilgini çekerse bir bak istersen hamilelik kitap okumak için bulunmaz nimet
arkadaslar bgn doktor kontrolüm var saat 16,20 de dua edin lütfen inşallah güzel haberler alırım.
bugn ki doktora ilk defa gidicem. daha önce tıp merkezinde ki bir doktora gidiyordm ama artık tam teşekküllü bir hastaneye geçmem gerektiğini düşündüm.
inşallah doktorum dan memnun kalırım inşallah yapıcı biridir. olumsuz biri olur diye çok korkuyorum.
birde randevu saatime bakılırsa son hastası olucam birde cuma malum inşallah bıkkın anına denk gelmiş olmam.
ama çalışıyorum gebelikten dolayı 4 te çıkıyorum işte bu yüzden 16,20 ye randevu aldım. ztn erken çıkıyorm diye izin almak istemiyorm iş yerinden diye.
şöle 5 dk bakıp hemen yollamaya calısan doktorlara gıcık oluyorum. yeterince ilgilenmemiş gibi hissediyorm ve tatmin etmiyor benı. sonuçta haftalardır kontrol gününü bekliyoruz. inşallah uzun uzun bakar inceler.
detaylı ultrason için bgn bir çok hastaneden fiyat aldım 480 ve 450 tl civarında sölediler bana.
yaptıran yada fiyat alan var mı aramızda acaba. bn ikili test yaptırmadıgım için detaylı ultrasona önem veriyorm.
Bende Ramazan'da okuyamıyorum kitap Kuran okuyorum çünkü bir tane karnımdaki evladıma Ramazan hatmi yapmak niyetindeyim bir tanede kendim için inşaallah bitirmek nasip olur Ramazan sonrası okutçeum artık kitap..Ne güzel canm esinle brlkte aynı ismi dusununce daha anlamlı olmstr tabi.bn pek okuyamiyorm kitap bu siralar ama evime gidince okrm inşallah bn de bakayım senin dediğine cnm
Cnsiyet belli olmayan önce Hayrünnisa bz de düşündük anlamı çok güzel ama çok uzun vazgeçtik.eşim fatima istiyordu. Bn azra ya da betül istyrdm. İkisinin de anlamları çok güzel Enson feyza da karar kilmstk:) oğlan ismi zaten belliydi hc düşünmedik.
Ben Beyza ismini de çok seviyorum anlamı da güzelCevremzde Feyza çok var.Betül de.Azra az var çok yakinimzda yok ama onu da dusuneblrz
Bende kizima nisanur koymayi dusunuyordum hep.ama kardesim benden once davranip o koydu ismi.bizde kizima zeynep zümra ismini koyduk.3.cocuguma hiiiccc isim dusunmedim daha
Kıskancak biraz galiba yeğenin. İnşallah kardeş gibi olurlar büyür giderler canım.Hiii Allah im agzini yesinler onun. Evlat cok farkli ben yegenimin ikinci annesi gibiyim. Allah yengemden razi olsun ki bize yegenimi dogurdu. Cocuklar buyuk laflar ediyor. Yegenim soruyor hala kac cocugun olacak senin bir tane tatlim dedim gozleri doldu ama beeeen de senin cocugunum demesin mi. Allah akillariyla yasatsin.
Ben Beyza ismini de çok seviyorum anlamı da güzel
Insallah annesine diyor sende cocuk yapsan diye icimiz parcalaniyor. Insallah benimser kardesler sonuçta. Yengem benim kizimin cici annesi olucak. Ona guveniyorum cunku sadece.Kıskancak biraz galiba yeğenin. İnşallah kardeş gibi olurlar büyür giderler canım.
Canım benimde sinüzit için hamile olduğumu bilmeden kafa röntgeni çektiler. Ozaman öğrenince hemen doktora sordum. Ya düşer ya yaşar ya hep ya hiç dedi. Ama karın bölgesi olmadığı sürece sorun olmaz dedi. Allah şükür şuan bişey yokmuş canım. Seninkinide bişey olmamıştır canım merak etme. Ama eşim bana hep telefonu bırak elinden diyor sizce telefonun zararı olurmu?Kizlar bisey sorcam yaaa ben daha hamileligimi ogrenmeden 1 hafta once disim cok agriyodu rontgen cektiler disime ustume yelek melek de giydirmediler dr bisi olmaz demisti teee o zaman ama bisi olmamistir dmi bebisime zarar vermemistir umarim
Onu da kiziyolar bana kuzum ama sanmiyorum sadece dogurdugumda hastanede kizmisti dr birak onu sutunden geciyor diye cok komik gelmisti o zaman ama bilmem kiCanım benimde sinüzit için hamile olduğumu bilmeden kafa röntgeni çektiler. Ozaman öğrenince hemen doktora sordum. Ya düşer ya yaşar ya hep ya hiç dedi. Ama karın bölgesi olmadığı sürece sorun olmaz dedi. Allah şükür şuan bişey yokmuş canım. Seninkinide bişey olmamıştır canım merak etme. Ama eşim bana hep telefonu bırak elinden diyor sizce telefonun zararı olurmu?
Ben hissediyorum bebisim ama senin ilk bebekse bu ara heran hissedersinKIZLAR YAA BEN ARTIK BEBEĞİMİ HİSSETMEK İSTİYORUM SİZDE DURUMLAR NASIL
cnm inşallah memnun kalırsın bende geçen kontorlümde doktor değiştirmiştim ve memnun kaldım. Bende sen gibi son randevuya gittim eşimle gideyim diye... Bıkkın olursa diye korkmuştum ama hiç öyle değildi bu birazda hastaneyle alakalı kalabalık hastanelerde sıkıntı çıkıyor. benim gittiğim hastane çok yoğun bir hastane değildi ve akşam son saatte de çok seyrekti ve benle gayet iyi ilgilendi... İnşallah memnun kalırsın. Bebeğin sağlıklıdır. Bana da 14 haziran a randevu vermişti tekrar. Salı günü benim randevumda.. Bende detaylı ultroson fiyatlarını araştırmaya başlayacağım sen hangi şehirde yaşıyorsun cnm?arkadaslar bgn doktor kontrolüm var saat 16,20 de dua edin lütfen inşallah güzel haberler alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?