bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
KIZLAR YAA BEN ARTIK BEBEĞİMİ HİSSETMEK İSTİYORUM SİZDE DURUMLAR NASIL
Canim benim 3.oldugu icin bayadir hissediyorum ve yavas yavas hergun hareketlerinin cogaldigini farkediyorum.cok birsey kalmamis cok yakin zamanda ins.sende hissedersin canim.
Simdi ufak ufak hissettiyor harekerlerini ilerledikce guclu bir sekilde hissediliyor

Canım orda oturmuyorum ama, İstanbul'da yaşarken her gün Gebze'ye gelip gidiyordum, iş için. Bahsettiğin kokuyu biliyorum. Sülfür fabrikası var orda ve oradan gelen tarifi imkansız bir koku oluyor sabahları. Nefes alamazdık arabanın içinde. Sülfür dünyadaki en kötü kokan şey belki de. Hani şu zırnık koklatmam derler ya, işte orada bahsedilen zırnuk bu sülfür/sülfirik asittir. Ööyyyle iğrençtir. Bizim iş yerimiz Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeydi. Oralar misss gibi bisküvi, çikolata kokardı Ülker fabrikası sayesinde.

Aaaaa sende mi ogrenemedin benseniyerim kizzz kos kader arkadasimiz canim niye ogrenemedim dr iyi bakmadi mi kapatti mi bebek cikolata yemedin mi ayyy cok sordum ama cok merak ettim

Canım bana göre Hayrunnisa daha güzel tabi herkesin zevki değişir ama bu isim daha ağır geldi bana.

acemiperi @istanbulizmir belli oldu mu cinsiyetler? ben pek forumu takip edemiyorum arada bir giriyorum. dr erkek dedi bize %99 kesin bir şey diyemiyor musunuz dedim daha ne diyeyim dedi
Benimkisi de %90 erkek canım Senin bir kız bir erkek olmuş ne güzel. Ben iki erkek annesi olacağım kısmetse

Kizlar hayirli cumalar :)
Ruyamda bebegimi gordum, kocamandi ve iki eliyle şeysini sımsıkı kapatmisti, hicbi sey gorunmuyodu
Ama cok tatliydiiiii

Hayırdır inşallah tatlım. Seninkinin de pek kıymetli şeyisi varmış canım. Anneye göstermiyor, doktora göstermiyor, rüyada bile göstermiyor. Babayı bekliyor, anlaşıldı

Canım Bekir deve ya da deve yavrusu demek belki anlamını bilmiyorsundur diye yazayım dedim.

Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de kız olmasını istiyordum ama kısmetimde yokmuş. İnşallah seninkisi kız olur canım

Cevremzde Feyza çok var.Betül de.Azra az var çok yakinimzda yok ama onu da dusuneblrz
Zülal nasıl canım. Çok severim bu ismi. Cennetten gelen bir su damlası demek. Cennette zülal ırmağı var canım. Ayrıca kızımın ismi zeynep zülal tek zülal de çok kibar.

Zülal nasıl canım. Çok severim bu ismi. Cennetten gelen bir su damlası demek. Cennette zülal ırmağı var canım. Ayrıca kızımın ismi zeynep zülal tek zülal de çok kibar.
Kendi ismi zeynep kizida zulal ismini tamamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…