bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım bana göre Hayrunnisa daha güzel tabi herkesin zevki değişir ama bu isim daha ağır geldi bana.

Zülal nasıl canım. Çok severim bu ismi. Cennetten gelen bir su damlası demek. Cennette zülal ırmağı var canım. Ayrıca kızımın ismi zeynep zülal tek zülal de çok kibar.

Harunnisa çok güzel cnm.anlam olarakda çok ağır çok güzel gelio.o ismi duyunca çok naif bi kişilik gelio gözümün önüne.
Zülal de güzelmiş anlamı da. Ikra meyra nn dediği gibi zeynep le zülal de uyumlu.babamıza uymasa da olur :)

Canım Bekir deve ya da deve yavrusu demek belki anlamını bilmiyorsundur diye yazayım dedim.
Öyle düşünmeyelim canım bence. Bazı yerlerde de bakir erkek anlamına geliyor. Ama biz hz ebu Bekir düşünerek koyarız peygamber s.a.v. En yakın sadık dostu. İnşallah onun ahlakıyla ahlaklanır onun gibi cömert olur.

CANIM NASIL BİR HİS OLDUĞUNU BİLMİYORUM Kİ BELKİ VARDIR BAZEN BÖYLE KOYDUĞUMDA BİŞEY HAREKET EDİYOMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA ÇOK ODAKLANMAM LAZIM
Canim benim ilk hamileligim kalp atisi gb ama hissediyorsun orda bisey karnina vuruyor gb elini koyunca. Odaklanmadan bende hissedemiyorum. Sarki soyleyince cok cosuyor mesela dene.

Kızlara isim daha çok. Belki çok olması kafa karıştırır bilemiyorum. Ama erkeklere isim bulmak zor. Hep aynı isimler. Hem dini bir anlamı olsun hem güzel olsun diyorum seçenek çok az çok kararsızım

Ben bütün isim sitelerini tekrar tekrar okuyorum ama yok. Gerçekten erkek için çok zor. Benim içime yatan yusuf eşimin kerem ama hala tam anlamıyla bulamadık

İnşallah tatlım. Biz topicçe senin için ve benseniyerim için duacıyız O pipişler, pıtışlar çıkscak ortaya
Aaaa cekmeyin paparaziler diye kapatiyo ya bunlar napsam da hareketlense Nilke yaaa ada da hic ugrasmadim aciverdi pitisini 12. Haftada al diye bu tam yaramaz cikti bayrama kadar o cinsiyet goruncek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…