bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aaaa cekmeyin paparaziler diye kapatiyo ya bunlar napsam da hareketlense Nilke yaaa ada da hic ugrasmadim aciverdi pitisini 12. Haftada al diye bu tam yaramaz cikti bayrama kadar o cinsiyet goruncek

Tatlım doktoruna karşı tatlı dille ısrarcı olacaksın. Bebişin ikna olması kadar doktorun ki de önemli

Hayır canım hamılelıkte hiç kullanmadım ama hamıle kalmadan önce kullandığımda akıntım su gıbı olmuştu
Ben şimdi kullanıyorum dün akşam ilk defa kullandım bugün öğlen su gibi akıntım olmuş çamaşırim ıslanmış panik oldum bi an. Normal demek ki..

Yok canim huma cok agir agir bir isimle cocugumu sinamak istemiyorum. Arkadasim ecrin koydu kizina cocuk tasiyamadi ismini. Malesef 1 ay sonra kaybettiler o yuzden korkuyorum agir isim koymak istemiyorum.
Başısağolsun arkadaşının canım ama ölümünü niye ismine bağladınız anlamadım. Hastalığı falan mı vardı. Ecrin tanıdığım çocuklar var canım. Ama içinizin rahat edeceği ismi koyun tabii.

Cnm bugün çevremde araştırdım da deri fabrikasından geliyormuş öyle diyorlar defalarca şikayet edilmiş kaç yıldır sonuca ulaşan olmamış o yüzden çekeceğiz diyor herkes... Sülfür gazı da olabilir belki ama deri fabrikası diyorlar inan iğrenç bir koku Leş gibi tuvalet kokusu resmen ya lağım gibi geliyor burnuma... cnm GOSB da girişte Ülker in fabrikası var evet orası hep gofret kokuyor :) Keşke gofret koksa burasıda :) Ama bildiğin lağım kokusu gibi..

Ayy canım benim bence doğuma kadar annenlere falan git canım gerçekten hamileyken katlanmak zor olur Allah yardımcın olsun

Aaaaa sende mi ogrenemedin benseniyerim kizzz kos kader arkadasimiz canim niye ogrenemedim dr iyi bakmadi mi kapatti mi bebek cikolata yemedin mi ayyy cok sordum ama cok merak ettim
Bir turlu cinsiyet ogrenemeyen 2016 kasim anneleri diye ayri bir topik mi acsak ne etsek

Kızlar ya bu cinsiyet olayı ne zormuş tek çocuk mu kalsaydım diyorum bazen. İkinci oğlum olacağını duyanlar başıma bir felaket gelmiş gibi tepki veriyor çok sıkıldım artık kimseye cinsiyetini söylemek istemiyorum. Cahil cühela da değiller etraftakiler ama artık konuşmak falan çok sıktı. Kız bebek istediğim için zor adapte oldum zaten.

Tamam yaramaz olacaklar, ev dağılacak, belki hayırsız olacaklar.Hiç evladı olmayan ne yapsın, kızların hayırsız çıkma yaramaz olma ihtimali yok mu ki

İki kız olunca artık oh sırtı yere gelmez deniyor ne varsa kızda var deniyor ya şoklardayım niye iki erkeğe canavar muamelesi yapıyolar. O kıymetli kızlar bizim oğluşlarımızla yuva kurmayacak mı yani bunu hiç mi düşünmüyorlar

Kizlar araniza yeni katiliyorum..bebeginin plasentasi asagida olan varmi? 14.haftadayiz doktorum bugun plasentanin biraz adagida oldugunu, yukari cikmasini bekliycemizi soyledi..cok korktum panik oldum
Geçmiş olsun canım var bazı arkadaşlar ama zamanla çıkıyo canım takma kafanı yat dinlem bol bol

Vallahi ne yalan söyleyeyim aynı hislerdeyim, hala erkek fikrine alışamadım.
Doktorum kesin dese de inanmıyorum hala niyeyse :)
Bi de benim ilk ya.
Hep kız olsun istemiştim.
Allah bu hislerimden dolayı belamı verecek diye korkuyorum.

Bir turlu cinsiyet ogrenemeyen 2016 kasim anneleri diye ayri bir topik mi acsak ne etsek
Yok kız gitmeyin bölmeyin bizi. Ayrı Kasım cicileri de açmayın. Hep burdan devam edelim. Okuması takibi kolay olsun bi oraya bi buraya gitmeyelim. Doğumdan sonrada bazı topikler dağılmış biz dağılmayalım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…