bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım rabbim sağlıkla hayırlı ömür nasip etsin oğullarına. Kapat kulaklarını etrafta ki insanlara. Maalesef her yerde var bu kesimlerden kimi erkek erkek diye tutturur kimi de kız diye. Cinsiyeti ne farkeder rabbim sana bu mucizeyi nasip etmiş.. İnsanları memnun etmek zordur.

Amin. Cocugun adi konulduktan sonra bebegi hastaneye kaldirdilar canim yogun bakimdan sonra vefat etti. Allah biliŕ belki de tesaduftu ama iste bende oyle bir durum olustu agir isim secemiyorum.

Canım duyma onları 2 tane paşam olcak de onlara gururla. İstersen eğer Allah 3. Sana kız nasip etsin insallah. Evet kız olan erkek erkek olan kız istiyor gönül. Ama biz kız olsada erkek olsada çok severiz canlarımız bizim onlar. Etraftakilrre de kıskanıyosunuuzz kızıııımmm de geç:) şaka bi yana sende ver cevaplarını sustur canım. Hem kız olunca ev dağılmıyor mu kızlarda yaramaz olıyor takma kafana hepsi çocuk sonuçta.

Canim guzel canini neden uzuyorsun bebegin de etkilwniyor. Hayirli olduktan sonra erkek kiz ne farkeder. Allah hayirli evlat versin.

Canım insan gönlündeki olsun istiyor ondandır. Yine ilk bebekmiş seninki ikincisi belki kız olur benim pek üçüncü bebek şansım yok kotamı doldurmuş bulunuyorum
Ben kendimce hayalleri kuruyorum minin mini bir küçük adam anne diyor. Yeni çıkan kıyafetlere bakıyorum çok tatlılar mutlu oluyorum. Ama nerdeyse her Allahın günü bir geri çıkıp iki laf ediyor canımı sıkıyor. Ya öyle tepki vereceksen konuşma Allah rızası için. Sanki ben belirliyorum cinsiyetini. İki kızı olana da önceden neler derlermiş onların psikolojisini anlamaya başladım valla

Amin. Cocugun adi konulduktan sonra bebegi hastaneye kaldirdilar canim yogun bakimdan sonra vefat etti. Allah biliŕ belki de tesaduftu ama iste bende oyle bir durum olustu agir isim secemiyorum.

Başısağolsun arkadaşının. Ama ben diyanetin bi yazısını okumuştum ecrin kur'an da geçiyor ama anlamı ücret demek diye.

Canim guzel canini neden uzuyorsun bebegin de etkilwniyor. Hayirli olduktan sonra erkek kiz ne farkeder. Allah hayirli evlat versin.
Canım ben kendim üzmüyorum düşünsene biri gelip hem de kadın sana bebeğini soruyor heyecanla sevinçle erkek diyorsun kaş göz eğmeler, dalga geçer gibi kahkaha atıp eyvah yandın demeler, ay inşallah uslu olur da rahat büyütürsünler, neyse olsun, o da evlat demeler. İnsanın canı sıkılıyor ister istemez. Yok ya ben kız bekliyordum cinsiyet ayırıyordum Allah cezamı veriyor benim

Bende Ramazan'da okuyamıyorum kitap Kuran okuyorum çünkü bir tane karnımdaki evladıma Ramazan hatmi yapmak niyetindeyim bir tanede kendim için inşaallah bitirmek nasip olur Ramazan sonrası okutçeum artık kitap..
Bn kndm çok iyi okuyamiyom Kuran.o yüzden her gün dinletiyorum bn de oglusuma

Onlar hayırlı öyle güzel evlatlar olur ki millet kızlarını böyle hayırlı evlatlara verelim diye bakarlar

Ayyyyy bosver kuzum yaaaa agzi olan konusuyo benim eltimin de iki oglu var ikisi de pirlanta gibi nasil akilli uslular kimseye bakma sen

Bilmiyorum ben çocuğu olacağını öğrendiğim hiç kimseye böyle manyakça tepkiler vermedim vereni de ilk kez görüyorum yakın çevremde bünyem şok geçiriyor o an

Onlar hayırlı öyle güzel evlatlar olur ki millet kızlarını böyle hayırlı evlatlara verelim diye bakarlar

Ayyyyy bosver kuzum yaaaa agzi olan konusuyo benim eltimin de iki oglu var ikisi de pirlanta gibi nasil akilli uslular kimseye bakma sen

Ay inşallah hep dua ediyorum ahlaklı, vefalı, vicdanlı olsunlar diye. Ne erkek evlatlar var ne kadar hayırlı oluyorlar. Bir kere Allah sağlık sıhhat versin sonra iman ve ahlak. Gerisi gerçekten boş

Canım insan gönlündeki olsun istiyor ondandır. Yine ilk bebekmiş seninki ikincisi belki kız olur benim pek üçüncü bebek şansım yok kotamı doldurmuş bulunuyorum

Belki benim de 2. olmayacak bilmiyorum ki. Durumlar ne gösterir.
Herkes ağız burun kıvırıyor açık açık söylemeseler de.
Çünkü daha cinsiyet öğrenmeden kim sorsa inşallah kızdır diyordu.
Erkek deyince oley diyen kimseyi görmedim kız olsaydı verilen tepkiler çok daha farklı olurdu acayip ayar oldum.
Eşimin ailesinde de kız yok hiç zaten diğer torunları da 1 yaşında, 3 erkek kardeş eşim, şimdi erkek olunca olsun hayırlısı olsun bilmem ne. Uyuz oluyorum acayip.
Zaten kız istiyordum daha kendim bile ne yalan söyleyeyim sevinemedim.
Alışveriş hevesim filan komple gitti.
Ve yazdığım gibi böyle hissettiğim için Allah belamı vercek diye korkuyorum.

Bilmiyorum ben çocuğu olacağını öğrendiğim hiç kimseye böyle manyakça tepkiler vermedim vereni de ilk kez görüyorum yakın çevremde bünyem şok geçiriyor o an
Yaa hakkaten ha çocuğunun cinsiyetini söyleyen birine. Hayırlı evlat olsun sağlıkla kavuş denir. Boşver sen onları densiz mi yok canım. Hem sen o kuzuları kendi yöntemlerine göre yetiştir bak gör kızlar dan daha çok yardım ederler o laf söyleyenlerede kapak olur. Allah anaya babaya saygılı evlat versin.

Öyle deme canım ya sen de etraftaki tepkilerle gerilmişsin. Biraz daha büyüsün hareketleri tekmeleri artsın çok ısınıp seversin hele bi doğsun. Bana hep kız çocuk kadar sevimli olmaz erkek çocuk derlerdi. Ben oğluma baktıkça bundan daha sevimli çock nasıl olabilir derim hep ve oğlumu görenler ilk kez bu kadar sempatik ve sevimli bir erkek çocuk gördüklerini söyler.

Biraz gaz olayı fazla oluyor, sünnet derdi oluyor ama inan anneye aşık oluyorlar.

Sizin ailede erkek çok olunca alışmışlar heralde. Benim oğlumda kız nasılsa olur erkek olmuş sevin dua et demişlerdi de garipsemiştim. Kimde ne yoksa o kıymetli demek ki

Allah belanı vermez merak etme ama çok stres yaparsan bebeğin hisseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…