- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #23.781
Paatavatsiz cok herseye yorum yapabilecegini dusunune curetsizler var. Ne hatlerineyse.kizim oluyor diye gorumcem yanimda kizim olacagini akrabasina soyle iletti kizlari olacak ya napalim bidaha ki erkek olur olmazsa ucuncuye olur dedi. Guldum gectim.Canım ben kendim üzmüyorum düşünsene biri gelip hem de kadın sana bebeğini soruyor heyecanla sevinçle erkek diyorsun kaş göz eğmeler, dalga geçer gibi kahkaha atıp eyvah yandın demeler, ay inşallah uslu olur da rahat büyütürsünler, neyse olsun, o da evlat demeler. İnsanın canı sıkılıyor ister istemez. Yok ya ben kız bekliyordum cinsiyet ayırıyordum Allah cezamı veriyor benim
Ay sesli güldüm haklısın canım yaYaa hakkaten ha çocuğunun cinsiyetini söyleyen birine. Hayırlı evlat olsun sağlıkla kavuş denir. Boşver sen onları densiz mi yok canım. Hem sen o kuzuları kendi yöntemlerine göre yetiştir bak gör kızlar dan daha çok yardım ederler o laf söyleyenlerede kapak olur. Allah anaya babaya saygılı evlat versin.
Ne fenalar ya.Bence ilk çocuğun kız olması çok iyi. Kardeşi olursa öyle yardımcı oluyor ki anneye. Benim oğlum ablalara bayılır. Allahım bi ablası olsa tadından yenmezdi derim o kadar çok sever. İnşallah iyi bir abi olurPaatavatsiz cok herseye yorum yapabilecegini dusunune curetsizler var. Ne hatlerineyse.kizim oluyor diye gorumcem yanimda kizim olacagini akrabasina soyle iletti kizlari olacak ya napalim bidaha ki erkek olur olmazsa ucuncuye olur dedi. Guldum gectim.
Anne olan sensin o senin canin o senin parcan. Evladin evlenince zaten bir kizin olacak. Kizin olunca da oglun oluyor. Bende erkek cok istedim ama simdi diyorum cocugum saglikli olsun da 5 kizim olsun. Allah im neyi nasip ettiyse o olsun saglikli hayirli olsun.Belki benim de 2. olmayacak bilmiyorum ki. Durumlar ne gösterir.
Herkes ağız burun kıvırıyor açık açık söylemeseler de.
Çünkü daha cinsiyet öğrenmeden kim sorsa inşallah kızdır diyordu.
Erkek deyince oley diyen kimseyi görmedim kız olsaydı verilen tepkiler çok daha farklı olurdu acayip ayar oldum.
Eşimin ailesinde de kız yok hiç zaten diğer torunları da 1 yaşında, 3 erkek kardeş eşim, şimdi erkek olunca olsun hayırlısı olsun bilmem ne. Uyuz oluyorum acayip.
Zaten kız istiyordum daha kendim bile ne yalan söyleyeyim sevinemedim.
Alışveriş hevesim filan komple gitti.
Ve yazdığım gibi böyle hissettiğim için Allah belamı vercek diye korkuyorum.
Kimse bir şey demiyor ama demeseler bile öyle düşünüldüğünü biliyorum, bi benim ailem sevinmişlerdi. Zaten benim ailemde de ilk Bebek.Öyle deme canım ya sen de etraftaki tepkilerle gerilmişsin. Biraz daha büyüsün hareketleri tekmeleri artsın çok ısınıp seversin hele bi doğsun. Bana hep kız çocuk kadar sevimli olmaz erkek çocuk derlerdi. Ben oğluma baktıkça bundan daha sevimli çock nasıl olabilir derim hep ve oğlumu görenler ilk kez bu kadar sempatik ve sevimli bir erkek çocuk gördüklerini söyler.
Biraz gaz olayı fazla oluyor, sünnet derdi oluyor ama inan anneye aşık oluyorlar.
Sizin ailede erkek çok olunca alışmışlar heralde. Benim oğlumda kız nasılsa olur erkek olmuş sevin dua et demişlerdi de garipsemiştim. Kimde ne yoksa o kıymetli demek ki
Allah belanı vermez merak etme ama çok stres yaparsan bebeğin hisseder
Canım yanlış anlama ama herkesten önce sen mutsuz olmuşsun erkek olmasına. Sen mutlu ol ki herkes güleryüzlü söylediğini görsün laf söylemeye çekinsin anladın mı ne demek istediğimiKimse bir şey demiyor ama demeseler bile öyle düşünüldüğünü biliyorum, bi benim ailem sevinmişlerdi. Zaten benim ailemde de ilk Bebek.
Sadece aile değil arkadaşlar bilmem neler filan, cinsiyet soruyorlar kız desem oleeyy tarzında bir ton abartı tepki geleceğini biliyorum erkek deyince sağlıklı olsun bilmem ne. Çünkü daha öğrenmeden inşallah kızdır diyordu kim olsa.
Bir de ne yalan söyleyeyim ben de erkek çocuklarını pek sevmezdim yaramaz filan oluyorlar diye, hiç erkek hayal etmedim, cidden o yüzden hiç sevinemedim
Seni çok iyi anlıyorum. Ama hiiiç üzülme oğlun utandıracak seni. Bi kokusunu çeksen içine bi kucağına alsan var ya...Kimse bir şey demiyor ama demeseler bile öyle düşünüldüğünü biliyorum, bi benim ailem sevinmişlerdi. Zaten benim ailemde de ilk Bebek.
Sadece aile değil arkadaşlar bilmem neler filan, cinsiyet soruyorlar kız desem oleeyy tarzında bir ton abartı tepki geleceğini biliyorum erkek deyince sağlıklı olsun bilmem ne. Çünkü daha öğrenmeden inşallah kızdır diyordu kim olsa.
Bir de ne yalan söyleyeyim ben de erkek çocuklarını pek sevmezdim yaramaz filan oluyorlar diye, hiç erkek hayal etmedim, cidden o yüzden hiç sevinemedim
Yok yanlış anlamıyorum doğru diyorsun zaten.Canım yanlış anlama ama herkesten önce sen mutsuz olmuşsun erkek olmasına. Sen mutlu ol ki herkes güleryüzlü söylediğini görsün laf söylemeye çekinsin anladın mı ne demek istediğimiallah hayırlı evlat versin. Bak bebeğin hisseder ilk şok okey ama sonrasında bebeğine alış ve sev onun sana çok ihtiyacı var annesi
Canım sanırım daha öncede cinsiyet tahmini için sormuştun öncelikle bende cinsiyet okadarda üzerinde durulacak bir mevzu değil yani ben öyle yaptım ilk evladım erkek ikinci de erkek ikisinin hamileliliği de Can'ımın istediği şeylerde bambaşka hani başkası olsa bu kesin kız derlerdi ama öyle olmadı ekşi tatlı tiksinme isteme bunlar bence tamamen vücudumuzun istekleriyle alakalı şeyler tadını çıkarHerkese hayırlı Cumalar arkadaslar. Ben tatlıdan çıkolatadan yaşpastadan çok fena tiksindim. Görmek bile istemiyorum. Hep tuzlu ekşi şimonlu şeyler yıyorum. Sızce cınsıyetle ilgili bır durum olsbılırmı. Benım gıbı olan varmı aranızda
Herkese hayırlı Cumalar arkadaslar. Ben tatlıdan çıkolatadan yaşpastadan çok fena tiksindim. Görmek bile istemiyorum. Hep tuzlu ekşi şimonlu şeyler yıyorum. Sızce cınsıyetle ilgili bır durum olsbılırmı. Benım gıbı olan varmı aranızda
ben öyleydim canım.. bi dönem kesinlikle görmek istemiyodum...şimdi de hiç aklıma tatlı gelmiyo.. eskilerin teorisi bende tutu : kızım olcak kısmetse :)Hayırlı cumalar canım. Ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler ama benim oğlan anasına çekmiş anlaşılan tatlı sevmiyor. Benim canım hep ekşi şeyler çekmişti hala da tatlı yemem normalde çikolatalı tatlılar severim ama hiç yemedim canım istemiyor. Bu tez bende çürüdü
Yok yanlış anlamıyorum doğru diyorsun zaten.
Çünkü dediğim gibi hep kız istedim, kız cicilerine bakıyordum erkek Bebek kıyafetleri bile o kadar sevimli gelmiyordu.
Bi de karakter olarak da biraz feminist bi yapım var, erkek milletinin çoğunun karaktersizliğinden ve mide bulandırıcı davranışlarından dolayı.
Yüzüme bir şey demiyorlar zaten deseler vercem cevaplarını da işte.
Sonra kendime de kızıyorum işte böyle hissettiğim için bir şey olursa kayıp filan yaşarsam diye korkuyorum
Eminim öyle olacak.Seni çok iyi anlıyorum. Ama hiiiç üzülme oğlun utandıracak seni. Bi kokusunu çeksen içine bi kucağına alsan var ya...
ben öyleydim canım.. bi dönem kesinlikle görmek istemiyodum...şimdi de hiç aklıma tatlı gelmiyo.. eskilerin teorisi bende tutu : kızım olcak kısmetse :)Herkese hayırlı Cumalar arkadaslar. Ben tatlıdan çıkolatadan yaşpastadan çok fena tiksindim. Görmek bile istemiyorum. Hep tuzlu ekşi şimonlu şeyler yıyorum. Sızce cınsıyetle ilgili bır durum olsbılırmı. Benım gıbı olan varmı aranızda
Âmin canım Allah hepimizinkine sağlık versin, hayırlı evlatlar olsunlar.Canım rabbim evladına sağlık versin. Ben ve eşim kıza çok düşkündük ilk bebeğimde hep kız hissettim ve cinsiyetimiz kızdı ama nasip olmadı rabbim kimseye acısını yaşatmasın. Sonrasında gebelik için tedaviler gördük aşılamayla hamile kaldım ve ilk günden beri içime bi oğlan sevgisi doğdu. Çok şükür o sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez. Emin ol ki hareket ettikçe aranızda müthiş bağ oluşacak erkekler annelerine nasıl aşık oluyor bambaşka bi ilişki.
Amin inşallah canımacemiperi bazı insanlar öyle düşüncesiz olabiliyo maalesef.. bambaşka bi can gelicek aranıza, yeni bi aile üyesi..içinde bir mucize büyütüyosun..ben cinsiyet olarak bakmıyorum olaya. önemli olan iyi yetiştirebilmek.. hem çok yaramaz kız çocuklar olduğu gibi, çok uslu erkek bebekler de var.. Yaratan ne uygun gördüyse onu yaşıyoruz..Allah hepimize iyi günlerini göstersin.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Valla ben de hep ekşi turşu kraker tarzı yemek istiyorum ama oğlum olacak. Pek cinsiyetle alakalı değil benceHerkese hayırlı Cumalar arkadaslar. Ben tatlıdan çıkolatadan yaşpastadan çok fena tiksindim. Görmek bile istemiyorum. Hep tuzlu ekşi şimonlu şeyler yıyorum. Sızce cınsıyetle ilgili bır durum olsbılırmı. Benım gıbı olan varmı aranızda
Hissedince kesinlikle değişir. Maviler sempatik gelir. Ben bu bebeğin cinsiyetini öğrenmeden önce kız istiyorum ya pembelere bakıyodum kız kıyafetleri çok tatlı geliyordu ama erkek olduğu anlaşılınca mavinin her tonu tekrar çok tatlı gelmeye başladı. Erkek bir tek pembe giyemiyor yoğun pembe, gerisini giyer. Açık pembe gömlek, mor sweat giydirdim ben oğluma çok da yakıştı keratayaEminim öyle olacak.
İlk olduğu için daha öyle aşırı annelik duygularım da oluşmadı hiç hareket filan hissetmediğimden herhalde.
Hissetmeye başlayınca değişir herhalde.
Âmin canım Allah hepimizinkine sağlık versin, hayırlı evlatlar olsunlar.
İşte diyorum ya böyle duygular yaşadığım için bişey olacak diye de kötü hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?