bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Paatavatsiz cok herseye yorum yapabilecegini dusunune curetsizler var. Ne hatlerineyse.kizim oluyor diye gorumcem yanimda kizim olacagini akrabasina soyle iletti kizlari olacak ya napalim bidaha ki erkek olur olmazsa ucuncuye olur dedi. Guldum gectim.

Ay sesli güldüm haklısın canım ya Hamileliğin verdiği duygusallık da etkiliyor normal zamanda hiç alınmayacağım şeylere alınıp kırılıyorum böyle

Ne fenalar ya.Bence ilk çocuğun kız olması çok iyi. Kardeşi olursa öyle yardımcı oluyor ki anneye. Benim oğlum ablalara bayılır. Allahım bi ablası olsa tadından yenmezdi derim o kadar çok sever. İnşallah iyi bir abi olur

Anne olan sensin o senin canin o senin parcan. Evladin evlenince zaten bir kizin olacak. Kizin olunca da oglun oluyor. Bende erkek cok istedim ama simdi diyorum cocugum saglikli olsun da 5 kizim olsun. Allah im neyi nasip ettiyse o olsun saglikli hayirli olsun.

Kimse bir şey demiyor ama demeseler bile öyle düşünüldüğünü biliyorum, bi benim ailem sevinmişlerdi. Zaten benim ailemde de ilk Bebek.
Sadece aile değil arkadaşlar bilmem neler filan, cinsiyet soruyorlar kız desem oleeyy tarzında bir ton abartı tepki geleceğini biliyorum erkek deyince sağlıklı olsun bilmem ne. Çünkü daha öğrenmeden inşallah kızdır diyordu kim olsa.
Bir de ne yalan söyleyeyim ben de erkek çocuklarını pek sevmezdim yaramaz filan oluyorlar diye, hiç erkek hayal etmedim, cidden o yüzden hiç sevinemedim

Canım yanlış anlama ama herkesten önce sen mutsuz olmuşsun erkek olmasına. Sen mutlu ol ki herkes güleryüzlü söylediğini görsün laf söylemeye çekinsin anladın mı ne demek istediğimi allah hayırlı evlat versin. Bak bebeğin hisseder ilk şok okey ama sonrasında bebeğine alış ve sev onun sana çok ihtiyacı var annesi

Seni çok iyi anlıyorum. Ama hiiiç üzülme oğlun utandıracak seni. Bi kokusunu çeksen içine bi kucağına alsan var ya...

acemiperi bazı insanlar öyle düşüncesiz olabiliyo maalesef.. bambaşka bi can gelicek aranıza, yeni bi aile üyesi..içinde bir mucize büyütüyosun..ben cinsiyet olarak bakmıyorum olaya. önemli olan iyi yetiştirebilmek.. hem çok yaramaz kız çocuklar olduğu gibi, çok uslu erkek bebekler de var.. Yaratan ne uygun gördüyse onu yaşıyoruz..Allah hepimize iyi günlerini göstersin.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Herkese hayırlı Cumalar arkadaslar. Ben tatlıdan çıkolatadan yaşpastadan çok fena tiksindim. Görmek bile istemiyorum. Hep tuzlu ekşi şimonlu şeyler yıyorum. Sızce cınsıyetle ilgili bır durum olsbılırmı. Benım gıbı olan varmı aranızda

Yok yanlış anlamıyorum doğru diyorsun zaten.
Çünkü dediğim gibi hep kız istedim, kız cicilerine bakıyordum erkek Bebek kıyafetleri bile o kadar sevimli gelmiyordu.
Bi de karakter olarak da biraz feminist bi yapım var, erkek milletinin çoğunun karaktersizliğinden ve mide bulandırıcı davranışlarından dolayı.
Yüzüme bir şey demiyorlar zaten deseler vercem cevaplarını da işte.
Sonra kendime de kızıyorum işte böyle hissettiğim için bir şey olursa kayıp filan yaşarsam diye korkuyorum

Canım sanırım daha öncede cinsiyet tahmini için sormuştun öncelikle bende cinsiyet okadarda üzerinde durulacak bir mevzu değil yani ben öyle yaptım ilk evladım erkek ikinci de erkek ikisinin hamileliliği de Can'ımın istediği şeylerde bambaşka hani başkası olsa bu kesin kız derlerdi ama öyle olmadı ekşi tatlı tiksinme isteme bunlar bence tamamen vücudumuzun istekleriyle alakalı şeyler tadını çıkar

Hayırlı cumalar canım. Ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler ama benim oğlan anasına çekmiş anlaşılan tatlı sevmiyor. Benim canım hep ekşi şeyler çekmişti hala da tatlı yemem normalde çikolatalı tatlılar severim ama hiç yemedim canım istemiyor. Bu tez bende çürüdü

ben öyleydim canım.. bi dönem kesinlikle görmek istemiyodum...şimdi de hiç aklıma tatlı gelmiyo.. eskilerin teorisi bende tutu : kızım olcak kısmetse :)

Canım rabbim evladına sağlık versin. Ben ve eşim kıza çok düşkündük ilk bebeğimde hep kız hissettim ve cinsiyetimiz kızdı ama nasip olmadı rabbim kimseye acısını yaşatmasın. Sonrasında gebelik için tedaviler gördük aşılamayla hamile kaldım ve ilk günden beri içime bi oğlan sevgisi doğdu. Çok şükür o sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez. Emin ol ki hareket ettikçe aranızda müthiş bağ oluşacak erkekler annelerine nasıl aşık oluyor bambaşka bi ilişki.

Seni çok iyi anlıyorum. Ama hiiiç üzülme oğlun utandıracak seni. Bi kokusunu çeksen içine bi kucağına alsan var ya...
Eminim öyle olacak.
İlk olduğu için daha öyle aşırı annelik duygularım da oluşmadı hiç hareket filan hissetmediğimden herhalde.
Hissetmeye başlayınca değişir herhalde.

ben öyleydim canım.. bi dönem kesinlikle görmek istemiyodum...şimdi de hiç aklıma tatlı gelmiyo.. eskilerin teorisi bende tutu : kızım olcak kısmetse :)

yaren92 yanlış yere cevapla demişim pardon canım

Âmin canım Allah hepimizinkine sağlık versin, hayırlı evlatlar olsunlar.
İşte diyorum ya böyle duygular yaşadığım için bişey olacak diye de kötü hissediyorum kendimi

Amin inşallah canım
Valla ben de hep ekşi turşu kraker tarzı yemek istiyorum ama oğlum olacak. Pek cinsiyetle alakalı değil bence
Eminim öyle olacak.
İlk olduğu için daha öyle aşırı annelik duygularım da oluşmadı hiç hareket filan hissetmediğimden herhalde.
Hissetmeye başlayınca değişir herhalde.
Hissedince kesinlikle değişir. Maviler sempatik gelir. Ben bu bebeğin cinsiyetini öğrenmeden önce kız istiyorum ya pembelere bakıyodum kız kıyafetleri çok tatlı geliyordu ama erkek olduğu anlaşılınca mavinin her tonu tekrar çok tatlı gelmeye başladı. Erkek bir tek pembe giyemiyor yoğun pembe, gerisini giyer. Açık pembe gömlek, mor sweat giydirdim ben oğluma çok da yakıştı kerataya

Âmin canım Allah hepimizinkine sağlık versin, hayırlı evlatlar olsunlar.
İşte diyorum ya böyle duygular yaşadığım için bişey olacak diye de kötü hissediyorum kendimi

Yok canım öyle düşünme. Sağlıkla doğsun inşallah dün lcwakiki de baba oğlan takımları gördüm nasıl içim gitti o hayali gözüme gelince. Bak emin ol oğlum diye sevmeye başla nasıl doğacak içine sevgisi. Hele birde kucağına al miss kokusunu bi hisset

kızlar aslında artık toplumda erkek bebek baskısının olmaması, kız bebeğin daha istenir hale gelmesi biz kadınlar olarak çok iyi bi şey.. bu duruma gelecekteki hemcinslerimiz adına sevinmeliyiz bence..

eşimin ailesi kadın-erkeğin toplumdaki statüleri açısından geleneksel bir yapıya sahip.. "kadın kısmı şöyle olmalı vs" şeklinde konuşurlar. erkek çocuk olmazsa kesin bi laf ederler, bozuşuruz diye düşünüodum ama daha ilk günden kız olsa keşke dediler.. açıkçası evet bebeğinin cinsiyetine gıcık tepkiler alan anneler sinirlenmekte cok haklılar.. ama toplumsal açıdan bakıldıgında bence güzel bir gelişme bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…