bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ay canım ya çekilir gibi değil. İnşallah taşınacağınız yerde bu sorunlar olmaz. Allah yardımcınız olsun. Tuzla eşine çok mu uzak olur? Denize yakın olsanız, misss gibi iyot koksa etrafınız

Olsun canım biri tutan teori diğeri tutmayan teori aynı yorumda olmuş

TaeYang acemiperi yanlis etiketlemedim insallah.
Benim ilk cocugum erkek o kadar cok farkli huyu cok cok bambaska bir cocuk ya ilk cocugum diye belki oyle geliyor bana.her cocuk gibi simarikliklari var ama cok yardim sever eliacik anlayisli ve daha kucuk o yasi itibariyle ama buyumusde kuculmuslerden.
2. Cocuguma hamile kaldigimda herkes bi kizin olur ins demeye basladi bense huyu suyu oglum gibi olcaksa ikinci cocugum yine oglum olsun derdim.hic farkli olsun vs dusunmedim ilk once saglik dedim sonra kalbimi dinledim.oglum dogunca kuvozde kaldi 1 yasinda ameliyat gecen sene yine ameliyat oldu.o yuzden ilk once saglikli hayirli evlat isteyelim Allahtan.ben ikinciyide oglan isterken Allah bana kiz evlat nasip etti simdi o da cok cimcime cok yaramaz fistigim.
Kalbimizden elbet birseyler geciyor ama Allah erkek veriyorsa vardir bi bildigi bizim icin hayirli olan oymus ki onu veriyor.kiz olsa ileride belki seni cok uzcek Allah gelecegi bildigi icin vermiyorsa vardir bi sebebi diyip sukredecegiz buna bile.Insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah hepimize.saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

Bende burda okudukca herkesin bakis acisi degismis diye sasiriyorum.en azindan sizin o taraflarda.kiz olduguna sevinen bir toplum.garipsedim gercekten.(milletin dusuncesinin degismesine garipsedim bir yandan iyi bir sey yanlis anlasilmak istemem)
Bizim buralarda kiz kelimesini duyunca millet olsun der gecer ama erkek duyunca masallah diye sevinir.bizim burda dusuncelr ayni

Valla ben de hep ekşi turşu kraker tarzı yemek istiyorum ama oğlum olacak. Pek cinsiyetle alakalı değil
Hayırlı olsun canım. İnşallah benimde gönlümdekini versin Rabbim.

Son düzenleme:
neredesin bilmiyorum ama sizin oralar da gün gelcek değişcek... ist.dayım, burda dahi çok değil 3-5 sene öncesi durum buydu (en azından benim çevremde)... değişicez, hatta ileride insana cinsiyetsiz bakabilen toplum olucaz, umut ediyorum...

Hayırlı olsun bebeğin canım. Benım tiksinmem okadar fenaki tatlıların adını bıle konusamıyorum. Hele çikolata demek bıle beni mahvedıyor. Midem kalkıyor çok iğrenıyorum.

Balikesir canim.
Allahin verdigine tam anlamiyla kabul etcek bir toplum ne guzel olur.Allahin verdigine resmen burun kiviranlar Allaha asi gelmis oluyor ama kim farkinda yaptigi bu buyuk hatanin.

Eminim öyle olacak.
İlk olduğu için daha öyle aşırı annelik duygularım da oluşmadı hiç hareket filan hissetmediğimden herhalde.
Hissetmeye başlayınca değişir herhalde.
Benim kızım doğana kadar hatta neredeyse bi kırkı çıkana kadar ne olduğunu anlayamadım. Evet çok seviyorsun evladını kokusunu doyamıyorsun ama hemen de alışamıyorsun anneliğe. En azından bende böyle oldu.

Canim o haftalarda cogumuz oyleydik simdi gecti bitti.

Canim benim ilk hamileligim kalp atisi gb ama hissediyorsun orda bisey karnina vuruyor gb elini koyunca. Odaklanmadan bende hissedemiyorum. Sarki soyleyince cok cosuyor mesela dene.
Hadi ya :) bende söyliyim o zaman kalp atışı gibi şeyler bende hissediyorum ama atar damar diye düşünüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…