bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Esime supriz yapmak istiyorum.canim dr tatli dr yerim seni bi da bakiver sunun seyine hadi nolur

Nasil iyi mi

Fevkalade İşe yaramazsa babacığın girer devreye, zor kullanır gerekirse:
"çüncük çüncük yoldurma şimdi saçlarını, üzme kızımı, göster torunumun şeyisini"

Aman birtanem böyle diyenlerde akıl fikir olsa, azıcık insanlık olsa bebek bekleyen bir anneye evladı hakkında zaten böyle yorumlarda bulunmazlar. Benim eşim iki erkek kardeş, anneleri halinden pek memnun. Çok da düşkünler annelerine. Kadına hiç yük olmamışlar, yeri gelmiş kendi yemeklerini kendi yapmışlar, yeri gelmiş birlikte ev temizlemişler. Anneler gününde biri bilgisayar alır, öteki akıllı telefon verir. Hastalansa, bir yere gidecek olsa koştururlar. Kaynım şehir dışında yaşıyor yazın mutlaka burda bir buçuk iki ay kalır. Her fırsatta ya gelir, ya annesini çağırır. Eşimi anlatırsam sinirim bozulur şimdi. O kadar yani

Allah hayırlı evlat versin. Kız olup annesine babasına kök söktüren, hayatı zindan eden nice evlatlar var. Hiiiççç lütfen canını sıkma. İki oğluna Allah hayırlı güzel eşler versin, iki de kızın olsun

Kııızzzz ben Kasımda bebekler doğunca topicin konusu kapanır korkusuyla Kasım 2016 lohusaları diye topic açmıştım, doğurunca gitmeyelim bir yere, ordan devam edelim diye. Lohusalıkta destek şart dedimdi. Doğru diyosun burdan da devam edilir yani. 3-5 sene sonra da biz hep kasım 2016 annesi olmayacak mıyız sanki

Cok dogru soyluyosun bitanem valla

Olsun topluca orada da takiliriz nolcak ki kuzum

Canim doktordan çıktım ve gerçekten çok memnun kaldım inanılmaz bi bayan çok güler yüzlü ve herseyi gosterdi bana tek tek ultrasonda sonra herseyi anlattı diyet listesi verdi ona rağmen birde kendi anlattı. Eğer hareketleri verdi. 15 dk fazla kaldım yanında çok pozitif biri. Eğer beylikduzu civarında oturan varsa şiddetle tavsiye ediyorm beylikduzu medilife hastanesi Dr. Selda örnek. Herşeyi sormadan tek tek anlattı. Bebeğimi herseyin izah etti. Sonra sorun var mı diye defalarca da sordu.

Canim memnun kaldım doktorundan çok şükür. Detaylı için İstanbul beylikduzu ve avcılar civarındaki tüm ozEl hastaneleri aradım bgn 450 ile 500 tl fiyat v3rdiler bana hep detaylı ultrason için çok pahalı dimi

Kizlar bugun cok asiri akinti basladi bende normal mi aceba gidince genede soruyum mu dr a

Cnmcm Benmde 3 4 haftadr akintim fazla.ve sarı renk arada.doktora sormadm ama normal Die dusunuyrm.idrar testlrm normaldi haricnde de bi şikayetim olmadı için ben önemsemiyrm ama yanlış mı yapıyrm bilemedm

Ya aslında fiyatlar o aralıklarda benim baktığım iki yer biri esenler medipol orası yeni hastane o yuzden uygun. Bir de özel göztepe hastanesi bununla ilgili de iyi yorumlar okumuştum.
Ayrıca muayeneninde iyi geçmesine sevindim doktor hasta iletişimi önemli.

Doktora gittim 13. Haftada ayakları dikti tam göremedi ama dediki pipi göremiyorum ama yalınmak istemem 14 haziran gel kesin söylerim Dedi işte salı büyük gün kız olabilir dediğinden beri kız isimleri arıyorum bende. Sizede sormak istedim İrem ismi Nasıl oğlumun ismi kerem ona uysun diye düşündüm ne dersiniz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…