bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnmcm Benmde 3 4 haftadr akintim fazla.ve sarı renk arada.doktora sormadm ama normal Die dusunuyrm.idrar testlrm normaldi haricnde de bi şikayetim olmadı için ben önemsemiyrm ama yanlış mı yapıyrm bilemedm
Koku filan varsa git bi kultur alsinlar kuzum bende koku yok renksiz de

İrem yalancı cennet bahçesi demek canım, Allah'ın helak ettiği bir yermiş

Valla ben de hep ekşi turşu kraker tarzı yemek istiyorum ama oğlum olacak. Pek cinsiyetle alakalı değil
Hayırlı olsun canım. İnşallah benimde gönlümdekini versin Rabbim.
canim oglum olacak diyorsun 8 + haftadasin canim ne cabuk ogrendin

Son düzenleme:
Sevgili tecrubeli anneler ve bilgili kisiler bebek nevresim takimi yorgani fln onlar icin hangi markayi tavsiye edersiniz acaba ?

Kızlar mrb..ya benim 2 qündür kasılmalarım var çok erken değil mi daha ya oğlumda da çok yapardım hep aa bak buraya toplandı oğlum derdim meğersem sancı imiş o erken doğum belirtisi imiş.. ne yapsam doktora mı qitsem acaba ya bunda daha da erken başladı kasılmalarım..

Ah canim ya ccarsamba gunu esimin is yeri yer ayirtmis restoranta davetlyiz ben ilkkez tanisacagim calisanlarla ve esleriyle. Elbise giyerim diyorum ama bulamadim. Int siparis versem de gelmez sanirim.
Kuzum kotona bak pazar gunu orda gogus altindan bolaran kiyafetler gordum ben bide varsa gebe magazasi filan oralara bak

Yaa o bi tarafa toplanma kizima hamileyken bende de oluyodu valla 39 +1 de sezeryanla dogdu korkma bence

Direk mağazadan aldım Can'ım ben beğendim kalitesini diğer hastane çıkışlarını da inceledim güzeldi kalitesi bunun onlu da battaniye falan vardı emin olamadım battaniye çok hediye falan geliyo ya ondan almadım ama ayrıca da satılıyordu setin içindekiler en kötü tek tek alırım sonrasında dedim onlarda da yüzde elli indirim vardı çünkü

Canım ben hep ekşi tuzlu baharatlı yedim hiç tatlı istemedi Can'ım halada istemiyorum ve isteklerin cinsiyetle alakalı olduğunu da düşünmüyorum vücut neye ihtiyacı varsa onu istiyor

Canım benim kız erkek önemli değil Rabbim hayırlı evlat versin erkek çocukları aslında yaramaz olmuyor hareketli oluyor ama ne kız çocukları var erkeği aratan cinsten hareketli öyle moralini bozma çocuk dediğin zaten hareketli olur bazen oğlumdan için yakınıyorum hareketliliğine Rabbim hareket kısıtlaması vermesin öyle put gibi duran çocuktan kork asıl hı ne olur evin dağlır,koltukların üstünde hoplar falan ama bunların hepsi tekrar yerine koyulacak şeyler o yüzden Rabbim sağlık versin nasıl olsa gerisi kolay moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…