bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bende int.tn sipariş verdim bugün cnm.Hemen kargoya verilmiş.Yarın elimde olur inşallah.dediğin gibi lazım olanlar ekleneblr.fiyat ve kalite uygun bencede.tekrar teşekkür ederm.sayende ilk alisverisimzi yaptık

Yazmaya cekinmistm cnm da koku olmadığı için rahatm.daha önce idrar kültüründe de problem cikmamsti çok şükür.kaşıntı Vs.Bi sıkıntı yok İnşallah problemde yoktur.
Ben gidince sorarim kendi dr ma sana haber veririm sende gittiginde sor cekincek bisey yok bitanem

Kuzum kotona bak pazar gunu orda gogus altindan bolaran kiyafetler gordum ben bide varsa gebe magazasi filan oralara bak
Gebe magazasi hic gormedim samsunda. Dakka bir gol bir gorumcem oruclumusun dedi hayir dedim bi sasirdi ben tutuyordum falan diye kayinpeder enistenin yaninda. Neyse sustum. Kayinvalidem 10 15 dakika sonra cok kilo aldin dedi bende uzuluyorum uzcem simdi birinizi dedim kayinvalidem oyle mi dedi. Neyse gectim mutfagima. Daha gelile 20 dakika olmadi

Sanane sana mi kaldi sorgulamak deseydin hamile kadinlara farz degil cahil deseydin bak bende tutamiyom dogurunca tutucam kaynana na gelince hamileyim heralde kilo alcam anne normal degilmi deseydin hey Allahim ya mubarek gunde iki tokat cekecen o olcak

Suan inanin aglamak uzereyim yanlarina gidesim yok suratim dustu diye esimde bozuldu. Ama her gorduklerinde laf soktuklari icin artik tahammul edemiyorum.

Herkes tutacak diye bişi yok zaten farz kılınmamış bize. Ben de tutamıyorum kan şekerim düşüyor ve rabbim bunun kolaylık seçeneğini vermiş bize. Görümce yer aramış sadece. Kv seni kiloyla vurmaya çalışıyor farketmiş o taraftan alındığını yer bellemiş. Salla gitsin o onun ayıbı

Gectim suanda odama agliyorum. Ne manyak insanlar var ya simdide kayinpeder bana tavir yapiyo kv laf soyledim diye. Yeminle ailesi yuzunden bosayacagim kocami.

Gectim suanda odama agliyorum. Ne manyak insanlar var ya simdide kayinpeder bana tavir yapiyo kv laf soyledim diye. Yeminle ailesi yuzunden bosayacagim kocami.
Aglama diyorum sana sacmalama kendine gel gebertirim seni ne agliyosun bebegi uzuyosun o soytarilar icin kocanin ne sucu var bitanem aglama git inatlarina yalandan bi gulucuk kondur suratina sakin aglama bak benim yaptigim hatalari yapiyon cocugu huzursuz ediyosun bebegim sacmalama degmezzzzzzzzzzzzz

Kocanı boşama onlara inat daha da mutlu ol. Evet bende olumsuz lafta hemen üzülür ağlarım insanın elinde olan bişi değil ama değişmiyor bu modeller. Sen eşinle mutlu olmaya bak cevap vermen gerektiğinde de cevabını ver sana dert olacağına ona dert olsun

Yaa o bi tarafa toplanma kizima hamileyken bende de oluyodu valla 39 +1 de sezeryanla dogdu korkma bence

Ayyy bu bilgiye çok sevindim canım yaa. Az önceki mesajı okuyunca telaşa kapıldım. Çünkü bende de iki kez oldu, ağrıyla birlikte toparlanma, ben de aaaa kızım elime top gibi geliyor diye sevinmiştim. Arkadaşım rahim kasılması o demişti de inanmamıştım. Ben sana inanıyorum

Ben cevap verirken hemen aglarim. Balkona gectim agliyorum yanlarina da gitmeyi dusunmuyorum.

Benim 2 hamileligimde de bu vakitlerde kasilmalarim baslamisti.yol dahi yuruyemiyordum sonuc erken dogum ikiside.6 aydan sonra sanci seklinde oluyordu o daha kotu surekli hafif hafif dogum sancisi cekmek cok can acitici.doktorunla gorus

Ben cevap verirken hemen aglarim. Balkona gectim agliyorum yanlarina da gitmeyi dusunmuyorum.

Canım çok iyi anlıyorum bende hiç sevmesemde maalesef bende öyleyim çocukluğumdan beri cevap vermeye başlayınca anında ağlamaya başlar konuşamazdım ama bebeğini üzme eşinle iyi ol mümkün oldukça uzak dur gitme. Benim kv de de laf ederdi biz bi de aynı evde yaşadık bende odama gider ağlardım sonra cevap vermemeye takmamaya başladım ama yine de ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…