bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben cevap verirken hemen aglarim. Balkona gectim agliyorum yanlarina da gitmeyi dusunmuyorum.

Aferin sana. Onları hazırladığın yemeklerinle değil, üzüntünle, gözyaşınla besliyorsun. Birtanem bunlar kara kalpli insanlar, amaçları sana acı vermek, huzurunu kaçırmak. Ve sen onlara yine yeni zaferler veriyorsun. Bunların lafına kötü lafla cevap vermek de onların işini kolaylaştırır, ekmeğine yağ sürer. Tam tersi çok ılımlı, hafif alaycı cevaplar vereceksin. Görümcen sana ben tutmuştum dediğinde farzdan filan bahsetmen işe yaramaz. "Aaaa harikasın valla, ben senin kadar dirayetli olamam, bebeğim çok iyi beslensin, sağlıklı, gürbüz bir çocuk olsun istiyorum. O sağlıkla doğsun ben kazalarımın yanına bir de şükür orucu ekler tutarım" de geç. Kayınvaliden kilo almışssın diyince de bas koca bir gülücüğü, bak sevgiyle kocanın gözüne "sağolsun eşim bana da bebeğe de çok iyi bakıyor. Hem tombik bir karısı, hem tombik bir bebeği olacak. Pamuk pamuk sever artık hahahaha" de geç. Lütfen üzme kendini, stratejini kur

Bisi olmaz kuzum yaaa korkma inan bana ada hep oyle yapiyodu tortop oluyodu

Kadin cok fena ya. Dedikodu yapiyor benle ama beni bana kotuluyor. Annemi kotuluyor yengemi kotuluyor. Ayni evde yasasak bosanirdim ki. Kayinpederim cok uzun zamandir elini vermiyor bana. Bende artik almiyorum. Simdi yemek masasinda iki kereyemek verim baba dedim duymadi 2.sinde tovbe diyip kafasini cevirdi. Masa da enistem gorumcem var sen kimsin beni kucuk dusuruyon. Esimin babasi esimin bende ki hatri kadar. Hatri da bukadardi. Yemegi biraktim gectim odaya agladim. Simdide yuzum asik duruyorum soru soran olursa evet hayir yuzum asik sekilde.

Hay yaşa kuzum benimmm

Neden boyle yapiyolar ya yazik deilmi sana bebegine ne tuhaf insanlar yaaa

Çok zekice:) Bayıldımmmm bu taktiğe. Ay nasıl sinir bozucu oluuuur. Ben de çevremde kim sinir ederse bu yolu deneyeceğim

Bırak elini de vermesin elinden de yemesin o ne öyle kendini naza mı çekiyor. Kapat kulaklarını eşin gitsin sen gitme gitsende tık ağzına lafı.. Ya değişmiyor huyları belli yerden sonra bünye de alışkanlık yapıyor.

Çok zekice:) Bayıldımmmm bu taktiğe. Ay nasıl sinir bozucu oluuuur. Ben de çevremde kim sinir ederse bu yolu deneyeceğim
Bu yol hic cozum degil canim. Ben iki senedir tutuyorum kendimi gulup geciyordum eve gelince uzuluyordum. Ama bu defa kendilerini astilar. Kayinvalidem toplum icinde senin eskiden sevgilin olmus kulagima geldi dedi. Baska zaman abisi kendini bilerek oldurmus oyle diyorlar dedi. Yani insanin ici kotuyse nekadar ilimla davranirsan kendilerini okadar asiyorlar. Anneme gidip kayinpederim kiziniz kiz egli kizmiydi diye sormus babam duymus kovmua bunlari. Aradan zaman gecince dunurum cok ozledim diye gidip sarilmis. Canim insanin bir evliligi yikmaya niyeti varsa elinden geleni ardina koymuyor. Istiyorlar ki gelin onlarla yasasin hizmet etsin oglu calissin hafta sonu gelsin. Yani gelin degil hizmetci ariyorlar. Neyse cok sinirlerim gerildi.

Benim 2 hamileligimde de bu vakitlerde kasilmalarim baslamisti.yol dahi yuruyemiyordum sonuc erken dogum ikiside.6 aydan sonra sanci seklinde oluyordu o daha kotu surekli hafif hafif dogum sancisi cekmek cok can acitici.doktorunla gorus

Ewet cnm ya malesef öle oğlum da daha 4 aylıkken nst bağlanırdım sancı çıkardı dil altı serum bilmem ne öle toparlanır dı bunda da başladı bakalım hayırlısı dediğin qibi doktorum la qörüşmek lazım teşekkür ederim

Kendi kaynanam birebir aynisini yapti bana hepsini simdi de nefret ediyorum

oha yav.
senin bunları evine bile almaman lazım bence.
ailecek gerizekalılar

Peki sen ne zaman dogum yaptin.suan benim bi sikintim yok gibi geliyor.2 cocukla anlamiyorum belkide kizim daha kucuk cunku pesinden kosturuyorum butun gun

İyi geceler canlar biz Ramazan başlayalı ilk gezmemizi yaptık çok şükür aman o ne soğuktu öyle.. Konuştuklarınızı okudum Nilke sen maşallah ne kadar zeki akıllı harika bir annesin öyle ya.. Mesleğini merak ettim kızım olur sa bana bir fotonu gönder bol bol bakayım olur mu... Çok hoşuma gidiyor yazdıkların mantıklı akıllıca... Sen olmasan çekilmez buralar benim gibi depresif insanlar olursa oooo... İyi ki varsın kız

Ayy canımmm bitanesin, çok mutlu oldum yazdıklarına, güzel kalpli arkadaşım benim. Allah razı olsun. Ben de sana özeniyorum, ne kadar güzel bir annesin, çocuklarının hem bu dünyadaki hem de öbür dünyadaki hayatlarını güzelleştiriyorsun. Allahım çocuklarını sana bağışlasın, gönlünce yetiştirebil inşallah. Bitanem ben danışmanım, iletişim ve yönetim üzerine. Eğitmenlik de yapıyorum dönem dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…