- 14 Mayıs 2016
- 946
- 2.590
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #23.901
Sagol bebeim yarin gorusuruz olar mi seviyorum seni
Tahminlerim doğru çıktı o Zaman tam bir eğitmen ve danışman konuşmaları bunlar tabi herşey meslek değil burda asıl göze batan karakterin maşallah sana bazen çok olumsuz konulara bile güzel bir bakış açısı getirebiliyorsun grubumuzun şansısın bu konuda daha önce de malum iki düşüğüm bir evladım olunca bir sürü topik gezmiş biri olarak bu gruptan ziyadesiyle memnunum.. Biz kadınlar arasında olan ateşe körükle gitmek mantığına uygun değildir yapım ve bu kolay olanı, sen zor olanı başarıyor ve o ateşi etrafını ısıtmak için yakıyorsun... Senin de dediğin gibi uzun yıllar koparmayalım bağlarımızı inşallah...Ayy canımmm bitanesin, çok mutlu oldum yazdıklarına, güzel kalpli arkadaşım benim. Allah razı olsun. Ben de sana özeniyorum, ne kadar güzel bir annesin, çocuklarının hem bu dünyadaki hem de öbür dünyadaki hayatlarını güzelleştiriyorsun. Allahım çocuklarını sana bağışlasın, gönlünce yetiştirebil inşallah. Bitanem ben danışmanım, iletişim ve yönetim üzerine. Eğitmenlik de yapıyorum dönem dönem
Tahminlerim doğru çıktı o Zaman tam bir eğitmen ve danışman konuşmaları bunlar tabi herşey meslek değil burda asıl göze batan karakterin maşallah sana bazen çok olumsuz konulara bile güzel bir bakış açısı getirebiliyorsun grubumuzun şansısın bu konuda daha önce de malum iki düşüğüm bir evladım olunca bir sürü topik gezmiş biri olarak bu gruptan ziyadesiyle memnunum.. Biz kadınlar arasında olan ateşe körükle gitmek mantığına uygun değildir yapım ve bu kolay olanı, sen zor olanı başarıyor ve o ateşi etrafını ısıtmak için yakıyorsun... Senin de dediğin gibi uzun yıllar koparmayalım bağlarımızı inşallah...
Benim durum vahim ozaman iki gelin çekiştir çekiştir çekiştir bitmez... Buradaki kız analarına da verir veriştiririm... Hiç mahçup olma mütavazi de olma.. Gerçekleri söylüyorum sadece gerçekleri... Şaka bir yana ben kaynanamla sorun yaşamadım inşaallah benim gelinlerde yaşamaz aman Allahım neler söylüyorum ben biri karnımda bebe diğeri 1. Sınıfta... Yarın görüşmek üzere sahura kadar uyumadığım günler mazide kaldı...Canımmm hem çok mutlu oluyorum, hem de mahcup oluyorum yazdıklarını okurken. Çok teşekkür ederim, asıl sizler benim şansımsınız. Senin gibi yüce gönüllü insanlar kazanıyorum. Daha kolay geçiriyorum günlerimi, daha hızlı geçiyor saatler... Kalplerimiz birlikte atıyor. Umutlarımız, endişlerimiz, dualarımız, hayallerimiz bütünleşmiş artık. Kopamayız kolay kolay. Ayyy inşallah emekli ikramiyemizi, dünüre hediyemizi, torunlara sevgimizi konuştuğumuz günler de gelir
Allah nasip ederse oğlum olacakHayırlı olsun. Sızın neyınız olacak
Maşallah Can'ım sana ya insan ilişkilerine bakış açına bayılıyorum hem kalp gönül kırmıyorsun hemde lafı gediğine oturtuyorsun çok kıvrak zeka gerektirir bu meziyet maşallah diyorum inşallah güzel Kızçe ye de bu güzel meziyetler annesinden geçer ()Aferin sana. Onları hazırladığın yemeklerinle değil, üzüntünle, gözyaşınla besliyorsun. Birtanem bunlar kara kalpli insanlar, amaçları sana acı vermek, huzurunu kaçırmak. Ve sen onlara yine yeni zaferler veriyorsun. Bunların lafına kötü lafla cevap vermek de onların işini kolaylaştırır, ekmeğine yağ sürer. Tam tersi çok ılımlı, hafif alaycı cevaplar vereceksin. Görümcen sana ben tutmuştum dediğinde farzdan filan bahsetmen işe yaramaz. "Aaaa harikasın valla, ben senin kadar dirayetli olamam, bebeğim çok iyi beslensin, sağlıklı, gürbüz bir çocuk olsun istiyorum. O sağlıkla doğsun ben kazalarımın yanına bir de şükür orucu ekler tutarım" de geç. Kayınvaliden kilo almışssın diyince de bas koca bir gülücüğü, bak sevgiyle kocanın gözüne "sağolsun eşim bana da bebeğe de çok iyi bakıyor. Hem tombik bir karısı, hem tombik bir bebeği olacak. Pamuk pamuk sever artık hahahaha" de geç. Lütfen üzme kendini, stratejini kur
Ben tam 4 sene oldu doğum yapalı.. sen belki de dediğin qibi koşturmaca dan anlamıyorsun dur ben dinlenince çıkıyor ortaya hemenPeki sen ne zaman dogum yaptin.suan benim bi sikintim yok gibi geliyor.2 cocukla anlamiyorum belkide kizim daha kucuk cunku pesinden kosturuyorum butun gun
Hosgeldin canim massallah prensesine rabbim saglikla nasip etsin insallah saglikla kalin... ecmainMerhaba arkadaşlar iyi geceler hepinize ben sohbetinize katılamıyorum fakat ara sıra takip ediyorum sizleri bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim çok şükür ve ankete katılayım dedim Allah ın izniyle bir kızım olacakmış bir oğlum var açıkçası kız olmasına çok sevindim önemli olan sağlıklı olması tabi ama işte insan bi değişiklik istiyo Allah ım şu mübarek günlerde hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Ben nstye 6. Ayda grdm ve o zmn cikti sancilarim daha erken girsem yine cikardi.bende hastanede yatip serum aldim hep ilac kullandim ve yattim surekli evdeBen tam 4 sene oldu doğum yapalı.. sen belki de dediğin qibi koşturmaca dan anlamıyorsun dur ben dinlenince çıkıyor ortaya hemen
Ben nstye 6. Ayda grdm ve o zmn cikti sancilarim daha erken girsem yine cikardi.bende hastanede yatip serum aldim hep ilac kullandim ve yattim surekli evde
Oglum 36 kizim 34 haftalik dogdu.
Cok yorma kendini dikkat et.
Canım kalsiyumu bana da vermedi her iki doktorum kan sonuçların iyi dediler bakalım bugün özele kontrolüm var vercek miValla aklım takılıyor başka doktora qitmiştim hemen calsiyum verdi kullan muhakkak dedi ama kendi doktoruma qidiceğim için önemsemedim almadım ilacı kendi doktorum hiç bişey vermedi ne yapmam qerekiyor bilmiyorum ya kafam karışık..
Hayırlı olsun canım, sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbimMerhaba arkadaşlar iyi geceler hepinize ben sohbetinize katılamıyorum fakat ara sıra takip ediyorum sizleri bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim çok şükür ve ankete katılayım dedim Allah ın izniyle bir kızım olacakmış bir oğlum var açıkçası kız olmasına çok sevindim önemli olan sağlıklı olması tabi ama işte insan bi değişiklik istiyo Allah ım şu mübarek günlerde hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim durum vahim ozaman iki gelin çekiştir çekiştir çekiştir bitmez... Buradaki kız analarına da verir veriştiririm... Hiç mahçup olma mütavazi de olma.. Gerçekleri söylüyorum sadece gerçekleri... Şaka bir yana ben kaynanamla sorun yaşamadım inşaallah benim gelinlerde yaşamaz aman Allahım neler söylüyorum ben biri karnımda bebe diğeri 1. Sınıfta... Yarın görüşmek üzere sahura kadar uyumadığım günler mazide kaldı...
Arkadaslar dün ki kontrolümden sonra doktorum 4 hafta sonra detalı ultrasın çekil.
1 hafta sonra da sbh aç gel. ailede anne ve babada şeker var bizde .
şeker yüklemesi yapıcaz dedi. risk faktörü var dedi. temmuz son haftası oluyor
ama çok endişeliyim bu konuda malum canan karatay ortalıgı duman etti. bizlerinde kafasını karıstırdı.
bu konuda sizler neler düşünüyorsunuz.
Bu yol hic cozum degil canim. Ben iki senedir tutuyorum kendimi gulup geciyordum eve gelince uzuluyordum. Ama bu defa kendilerini astilar. Kayinvalidem toplum icinde senin eskiden sevgilin olmus kulagima geldi dedi. Baska zaman abisi kendini bilerek oldurmus oyle diyorlar dedi. Yani insanin ici kotuyse nekadar ilimla davranirsan kendilerini okadar asiyorlar. Anneme gidip kayinpederim kiziniz kiz egli kizmiydi diye sormus babam duymus kovmua bunlari. Aradan zaman gecince dunurum cok ozledim diye gidip sarilmis. Canim insanin bir evliligi yikmaya niyeti varsa elinden geleni ardina koymuyor. Istiyorlar ki gelin onlarla yasasin hizmet etsin oglu calissin hafta sonu gelsin. Yani gelin degil hizmetci ariyorlar. Neyse cok sinirlerim gerildi.
Herkese gunaydinlar.güzel bir cumartesi diliyorum.
Nilke ben 2 hafta çalıştıktan sonra şimdi yine evdeyim plesenta tekrar aşağıya inmiş. Zaten ise başlarken az bişey düzelme vardı. Şimdi yine yatış verdi.Sen nasılsın epeydir giremedim foruma.Test sonuçların hayırlı ve güzeldir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?