bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tahminlerim doğru çıktı o Zaman tam bir eğitmen ve danışman konuşmaları bunlar tabi herşey meslek değil burda asıl göze batan karakterin maşallah sana bazen çok olumsuz konulara bile güzel bir bakış açısı getirebiliyorsun grubumuzun şansısın bu konuda daha önce de malum iki düşüğüm bir evladım olunca bir sürü topik gezmiş biri olarak bu gruptan ziyadesiyle memnunum.. Biz kadınlar arasında olan ateşe körükle gitmek mantığına uygun değildir yapım ve bu kolay olanı, sen zor olanı başarıyor ve o ateşi etrafını ısıtmak için yakıyorsun... Senin de dediğin gibi uzun yıllar koparmayalım bağlarımızı inşallah...

Merhaba arkadaşlar iyi geceler hepinize ben sohbetinize katılamıyorum fakat ara sıra takip ediyorum sizleri bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim çok şükür ve ankete katılayım dedim Allah ın izniyle bir kızım olacakmış bir oğlum var açıkçası kız olmasına çok sevindim önemli olan sağlıklı olması tabi ama işte insan bi değişiklik istiyo Allah ım şu mübarek günlerde hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Canımmm hem çok mutlu oluyorum, hem de mahcup oluyorum yazdıklarını okurken. Çok teşekkür ederim, asıl sizler benim şansımsınız. Senin gibi yüce gönüllü insanlar kazanıyorum. Daha kolay geçiriyorum günlerimi, daha hızlı geçiyor saatler... Kalplerimiz birlikte atıyor. Umutlarımız, endişlerimiz, dualarımız, hayallerimiz bütünleşmiş artık. Kopamayız kolay kolay. Ayyy inşallah emekli ikramiyemizi, dünüre hediyemizi, torunlara sevgimizi konuştuğumuz günler de gelir

Benim durum vahim ozaman iki gelin çekiştir çekiştir çekiştir bitmez... Buradaki kız analarına da verir veriştiririm... Hiç mahçup olma mütavazi de olma.. Gerçekleri söylüyorum sadece gerçekleri... Şaka bir yana ben kaynanamla sorun yaşamadım inşaallah benim gelinlerde yaşamaz aman Allahım neler söylüyorum ben biri karnımda bebe diğeri 1. Sınıfta... Yarın görüşmek üzere sahura kadar uyumadığım günler mazide kaldı...

Maşallah Can'ım sana ya insan ilişkilerine bakış açına bayılıyorum hem kalp gönül kırmıyorsun hemde lafı gediğine oturtuyorsun çok kıvrak zeka gerektirir bu meziyet maşallah diyorum inşallah güzel Kızçe ye de bu güzel meziyetler annesinden geçer ()

Peki sen ne zaman dogum yaptin.suan benim bi sikintim yok gibi geliyor.2 cocukla anlamiyorum belkide kizim daha kucuk cunku pesinden kosturuyorum butun gun
Ben tam 4 sene oldu doğum yapalı.. sen belki de dediğin qibi koşturmaca dan anlamıyorsun dur ben dinlenince çıkıyor ortaya hemen

Hosgeldin canim massallah prensesine rabbim saglikla nasip etsin insallah saglikla kalin... ecmain

Ben tam 4 sene oldu doğum yapalı.. sen belki de dediğin qibi koşturmaca dan anlamıyorsun dur ben dinlenince çıkıyor ortaya hemen
Ben nstye 6. Ayda grdm ve o zmn cikti sancilarim daha erken girsem yine cikardi.bende hastanede yatip serum aldim hep ilac kullandim ve yattim surekli evde
Oglum 36 kizim 34 haftalik dogdu.
Cok yorma kendini dikkat et.

Ben nstye 6. Ayda grdm ve o zmn cikti sancilarim daha erken girsem yine cikardi.bende hastanede yatip serum aldim hep ilac kullandim ve yattim surekli evde
Oglum 36 kizim 34 haftalik dogdu.
Cok yorma kendini dikkat et.

Yorgunlukla stresle çok alakası var zaten dikkat etmeye çalışırım çok saol

Herkese gunaydinlar.güzel bir cumartesi diliyorum.
Nilke ben 2 hafta çalıştıktan sonra şimdi yine evdeyim plesenta tekrar aşağıya inmiş. Zaten ise başlarken az bişey düzelme vardı. Şimdi yine yatış verdi.Sen nasılsın epeydir giremedim foruma.Test sonuçların hayırlı ve güzeldir inşallah.

Canım kalsiyumu bana da vermedi her iki doktorum kan sonuçların iyi dediler bakalım bugün özele kontrolüm var vercek mi Ama bir hafta önce diğer doktorum demir+folikasiti+b12 karşımı kan hapı verdi lakin bugün gideceğim doktorum hala folbiol kesmediği için kullanmak istemedim.Folik asitin fazla dozu zararlı diye okudum. Bugün netleşicek nasip olursa

Hayırlı olsun canım, sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim

İnşallah canım, el kızı diiller mi, kesin bulunur bir eleştiri. Tabi ki şimdiden bunları düşüneceksin. Oğlan annesi olmanın en en keyif veren kısmı, geline yapılacak eziyet planı diil mi Tövbe ya Rabbim. Şaka tabi inşallah vefalarından, maharetlerinden konuşuruz. Allah oğullarına uzun ömür versin, sağlıkla, mutlulukla tatlım. Yerim o iki miniği de ben

Arkadaslar dün ki kontrolümden sonra doktorum 4 hafta sonra detalı ultrasın çekil.

1 hafta sonra da sbh aç gel. ailede anne ve babada şeker var bizde .

şeker yüklemesi yapıcaz dedi. risk faktörü var dedi. temmuz son haftası oluyor

ama çok endişeliyim bu konuda malum canan karatay ortalıgı duman etti. bizlerinde kafasını karıstırdı.

bu konuda sizler neler düşünüyorsunuz.

walla bizim ailede var ama ben yaptırmıyca seker yüklemesi çoğu doktor önermiyor bebeğe zarı oluyor bir anda okadar seker yüklüyorlar

Cnm akşamdan beri yazdiklrni okudum ve soklar içerisindeyim.yani üzüldüm demek istemiyrm ama gerçekten çok zor bi imtihan.ailene kadar gitmesi konuşmaları artık pess dedirtio.ailen çok ılımlı Die düşünyrm.Çünkü onların sabretmesi çok daha zor.Gerçekten Rabbim sabır versin.onlara da hidayet versin.ilk defa böyle bişey duyuyrm.arkadaslrmdn duyuyorum Bazı şeyler bende yasiorm çok önemsemyorum çok takmiyrm ama senin yasadklrn kadarını ilk defa duyuyrm. bu kadar olamaz.problemli insanlar.onları asla sağlıklı görüp soyledklrni ciddiye alma.ben kayınvalide ve gorumcemi evliligmn ilk 2 3 ayında şıklar içerisinde seyredip sonra kafayı yemek üzereyken yok yani dedim bunlar ciddi hasta normal bi insan böyle yapamaz diyerek baktım.ve o zamandn sonra yaptklri herşeye hazirlklydm sizden beklenir dercesine yaklastm hep.
Allah yardmcn olsun cnm.evinin kapısını kapat eşinle ve bebeğinle olan huzuruna odaklan.disardakileri asla içeri alma.nacizane tavsiye

Canım günaydın, üzüldüm vallahi plasentanın yeniden aşağıya indiğine. Haytaya bak sen, yeni yerini yadırgamış demek ki. Sen tavizsiz yatıcaksın o zaman, ayaklar yukarı. Tekrar yavaş yavaş çıkar o yukarı, merak etme canım sen. İlk kez duyuyorum inan böyle bir şeyi. Tedbiri bırakmamak lazım demek ki.
Bitanem maşallah test sonuçlarım iyi geldi çok şükür. Dünyayı taşıyormuşum meğer üstümde, rahatlayıverdim öğrenince. Benim nazlı plasentam da yavaştan yukarı çıkmaya başlamış ama 20. haftalara kadar yatmaya devam edecekmişim. Yani hala aşağıda.
Çocuklarımız tek vaktinde, sağlıkla gelsinler de, biz uyuyan güzel olmaya devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…