bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin ecmain. Canim benim icin yapilacak pek birsey yok ben zaten mesafeyi koydum. Gorusmuyorum olabildigince. Gorustugum zamanlarda da boyle olacak. Cocuk olunca belki cocukla ilgilenmekten sira bana gelmez.

Kuzucuk sana da Ada'ya da acil şifalar olsun inşallah. Bel ağrılarını doktoruna söylemeyi unutma, ara sıra olan sancılarını da tabi. Mutlu haftasonları tatlım sana da, teşekkürler, öpücükler

Kuzucuk sana da Ada'ya da acil şifalar olsun inşallah. Bel ağrılarını doktoruna söylemeyi unutma, ara sıra olan sancılarını da tabi. Mutlu haftasonları tatlım sana da, teşekkürler, öpücükler
Kuzum dr a sorcak o kadar cok sey var ki unutucam diye dusunuyorum liste cikarsam komik duruma duser miyim sence

Kuzum dr a sorcak o kadar cok sey var ki unutucam diye dusunuyorum liste cikarsam komik duruma duser miyim sence

Hayır hiç çekinme. Ben de telefonuma not ediyorum, ordan bakıp soruyorum. Diyorum doktora da "geçen sefer sormayı unuttuğum için, sorular biriktirdim size, yine unutmayım diye burdan bakıcam"
Ayrıca doktorlar yarım saatte bir hasta alıyorlar Bayındır'da filan. Yarım saat hakkın var, dilediğini sor

:) keşke kutu gazoz yada meyve suyu gibi olsa Can'ım bunu diyenler biraz Polyana sanırım ..iğrenç beeeeeeee ay böyle bildiğin bayağı baklavanın şerbetini içiyorsun ..glikoz farklı yoğun tat iğrençti

Evet kuzum yarim saatte bir aliniyo hasta tamam o zaman yarin son gun yarin sessiz sakince oturuyum temizce bi not aliyim merak ettigim seyleri hayirlisi kuzu cok az kaldi bakalim insallah hersey yolunda gider

:) keşke kutu gazoz yada meyve suyu gibi olsa Can'ım bunu diyenler biraz Polyana sanırım ..iğrenç beeeeeeee ay böyle bildiğin bayağı baklavanın şerbetini içiyorsun ..glikoz farklı yoğun tat iğrençti
Yaaaa ondan benim de cok midem bulaniyo igrenc bisey hic yaptirasim gelmiyo seker yuklemesi kusarim diye korkuyom oraya hemsireler az bisey limon suyu koyuyo bizim hastanede ama tabi yinede igrenc

Hadi yaa.o benzetmeyi yapan çayı falan da şekersiz içince bana hiçbişey gelir Die düşünmüştüm

benımde 24 haftada yapılacak temmuz son haftasında ama tarihe kdr gitmeyeceğim için doktra şimdiden söyledi
aç gelmelisin diye.

Hadi yaa.o benzetmeyi yapan çayı falan da şekersiz içince bana hiçbişey gelir Die düşünmüştüm
Evet canım biraz fazla iyimser konuşmuş benim oğlum 7 yaşında o Zaman'lar böyle minik de değildi iki litre suya şekeri doldurdular verdiler elime birde normal bildiğimiz şeker tadı değil iğrençti yıllar geçti o günü hala unutamıyorum düşün artık şimdi biraz küçültmüşler boyutu ama ben şekerden nefret ederim kahve de çayda şekersiz içerim

Gozun aydin canim benim gelsin minik prenses

Nilke sana ve cevaplarına hastayım :) Yoksa benim ikiz kardeşim falan mısın

A Antihindistancevizi canım en güzeli onları yok sayman. Kendini üzdüğüne değmeyeceğini anlayacaksın inan. Gül geç. Bak burada çoğu kişi aynı tavsiyelerde bulunuyor. Üzme o tatlı canını ve bebişini

Gozun aydin canim.benim tam olarak kesinlesemedi daha prenses.hersey gonlunce olsun insallah.

Canım eğer kayınpederin sana böyle davranıyorsa bırak o zaman bir daha bir araya geldiğinizde babasının hizmetiyle kocan ilgilensin. Sen hiç karışma.

Şeker yükleme testinin zararlı olduğuna dair hiçbir veri yok.
Canan karatayın sallaması onlar.
Zaten o yüzden ceza aldı kendisi.
Jinekoloji derneği dava etti.
Diyabetik anne bebeği çok daha riskli.
walla bizim ailede var ama ben yaptırmıyca seker yüklemesi çoğu doktor önermiyor bebeğe zarı oluyor bir anda okadar seker yüklüyorlar
O kadar şeker 2 dilim baklava sadece.
O kadar çok değil.

Bitanem çok sevindim güzel haberlerine, gözümüz aydın. Prensesini de sağlıkla al kucağına inşallah. Allah sağlık, sıhhat, uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…