- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #23.941
İnşallah, hepimiz sağlıkla büyütelim bebeklerimizi.Yaaa ne guzel canimm gule gule buyut insallah
Günaydın kızlar şimdi dr çıktım oğlum olacakmış sonunda öğrendim cinsiyeti şükür bebeğim de çok ii
Amin ecmain. Canim benim icin yapilacak pek birsey yok ben zaten mesafeyi koydum. Gorusmuyorum olabildigince. Gorustugum zamanlarda da boyle olacak. Cocuk olunca belki cocukla ilgilenmekten sira bana gelmez.Canım rüyama girdin inan. Suretleri belirsiz olan, buradaki bir kaç arkadaşla bir araya gelmişiz, senin için ne yapabileceğimizi konuşuyorduk. Ama hepimiz düşünceliydik. Gece boyu ve sabah sık sık aklıma geldin. Allah yardımcın olsun. Derler ya kork korkmazdan, utan utanmazdan. Yapabileceğin ennn güzel, en faydalı şey eşine sıkı sıkı sarılmak. Bir seviyorsan, iki sev, üç güzellik yapıyorsan, beşe çıkar. Sevginiz artıkça, bağınız kuvvetlendikçe onlar dışarıda kalırlar. Eşin senin mükemmeliğini iyice idrak edince ne seni üzmelerine müsade edecektir ne de yuvanızın huzurunun kaçmasına. Dolayısıyla onlar da zamanla hadlerini bilip, dillerini diplerine çekeceklerdir. Bak akşam ne mükemmel bir şey yapmışsın, cevap vermeden eşine sevgiyle sığınmışsın. Dişini sıkıp buna devam edersen, inan bilecekler ki seni üzdüklerinde aslında kendi çocuklarını üzüp, onu karşılarına alacaklar. Eşinden Allah bin kere razı olsun, seni çok seviyor, çok bağlı ki onların iftiraları, çiğlikleri, uğraşlarına rağmen sana tutunmuş, güvenmiş. Allah yuvanızı çocuklarınızla, sevgiyle, huzurla devam ettirsin inşallah.
Günaydin kizlarr mutlu haftasonlari ben cok fena bel agrisiyla uyandim yine bizim cimcime de gece cok huzursuzdu surekli agladi dis cikaricak sanirim. @sadece biri kuzum gozun aydin paşa geliyomuş cok sevindim saglikla buyut insallah iste oyle kizlar bizde durum bu sizler nasilsiniz bakalim
Kuzum dr a sorcak o kadar cok sey var ki unutucam diye dusunuyorum liste cikarsam komik duruma duser miyim senceKuzucuk sana da Ada'ya da acil şifalar olsun inşallah. Bel ağrılarını doktoruna söylemeyi unutma, ara sıra olan sancılarını da tabi. Mutlu haftasonları tatlım sana da, teşekkürler, öpücükler
Kuzum dr a sorcak o kadar cok sey var ki unutucam diye dusunuyorum liste cikarsam komik duruma duser miyim sence
:) keşke kutu gazoz yada meyve suyu gibi olsa Can'ım bunu diyenler biraz Polyana sanırım ..iğrenç beeeeeeee ay böyle bildiğin bayağı baklavanın şerbetini içiyorsun ..glikoz farklı yoğun tat iğrençtiCnmcm bu şeker yüklemesi Aslında tokluk şekeri demekmiş.ama tok karnına gel diyince kimisi gider börek yer gelir kimisi ev yemeği yer kimisi fastfood yer ve yediklrndn dolayı farklilklr oluşur Die.Aynı oranda şekerle tokluk şekerine bakiolarms.icenlerden duyduğum kadarıyla kutu gazoz meyve suyu gibi diolar.şekeri çok sevmeyen ve hamilelikte tatlıdan tiksinenler içerken sıkıntı yapıo Die dusunuyrm.hamile ark.m çayını sekersz içer mesela ama o kotudakı içeceği çok rahat içmiş.hamilelikte bulantı tiksinmesi yoktu tabi.Yani bende çok kararszm.hem masum gibi hemde zararlı gibi.hakkimzda hayrlsi diyelm
Evet kuzum yarim saatte bir aliniyo hasta tamam o zaman yarin son gun yarin sessiz sakince oturuyum temizce bi not aliyim merak ettigim seyleri hayirlisi kuzu cok az kaldi bakalim insallah hersey yolunda giderHayır hiç çekinme. Ben de telefonuma not ediyorum, ordan bakıp soruyorum. Diyorum doktora da "geçen sefer sormayı unuttuğum için, sorular biriktirdim size, yine unutmayım diye burdan bakıcam"
Ayrıca doktorlar yarım saatte bir hasta alıyorlar Bayındır'da filan. Yarım saat hakkın var, dilediğini sor
Yaaaa ondan benim de cok midem bulaniyo igrenc bisey hic yaptirasim gelmiyo seker yuklemesi kusarim diye korkuyom oraya hemsireler az bisey limon suyu koyuyo bizim hastanede ama tabi yinede igrenc:) keşke kutu gazoz yada meyve suyu gibi olsa Can'ım bunu diyenler biraz Polyana sanırım ..iğrenç beeeeeeee ay böyle bildiğin bayağı baklavanın şerbetini içiyorsun ..glikoz farklı yoğun tat iğrençti
:) keşke kutu gazoz yada meyve suyu gibi olsa Can'ım bunu diyenler biraz Polyana sanırım ..iğrenç beeeeeeee ay böyle bildiğin bayağı baklavanın şerbetini içiyorsun ..glikoz farklı yoğun tat iğrençti
seker yuklemis normalde 24.haftadan sonra oluuor risk olabilir diyemi one cekildi senin.2cocugumda da yaptirdim.k.dogimculara sorunca karataya ates puskuruyorlar resmen boyle bir sey yok diye.seker cikarsa hamilede ve bu bilinmezse bu daha tehlikeli diyorlar.yine yaptiririm ben muhtemelen.sahsen 1 bardak evde kendi yaptigim meyve suyunu iciyorum ceyrek bir kapruz veya bir tabak dolusu meyve yiyebiliyorum bu sker yuklemesininde ona esdeger oldugunu soyluyor doktorlar.
Hadi gozun aydin canim.kilosu boyunu soyledimi.hersey gonlunce olsun insallah.
Evet canım biraz fazla iyimser konuşmuş benim oğlum 7 yaşında o Zaman'lar böyle minik de değildi iki litre suya şekeri doldurdular verdiler elime birde normal bildiğimiz şeker tadı değil iğrençti yıllar geçti o günü hala unutamıyorum düşün artık şimdi biraz küçültmüşler boyutu ama ben şekerden nefret ederim kahve de çayda şekersiz içerimHadi yaa.o benzetmeyi yapan çayı falan da şekersiz içince bana hiçbişey gelir Die düşünmüştüm
Gozun aydin canim benim gelsin minik prensesKızlar doktor kontrolünden çıktık çok şükür iyiyiz. Folbiolü bıraktırdı. Kan ilacına başlattı, kalsiyuma 20. Haftadan sonra başlatacağını söyledi. Coraspirine devam. Veeee presesim olacağı artık netleştiçok şükür .
Nilke sana ve cevaplarına hastayım :) Yoksa benim ikiz kardeşim falan mısınAferin sana. Onları hazırladığın yemeklerinle değil, üzüntünle, gözyaşınla besliyorsun. Birtanem bunlar kara kalpli insanlar, amaçları sana acı vermek, huzurunu kaçırmak. Ve sen onlara yine yeni zaferler veriyorsun. Bunların lafına kötü lafla cevap vermek de onların işini kolaylaştırır, ekmeğine yağ sürer. Tam tersi çok ılımlı, hafif alaycı cevaplar vereceksin. Görümcen sana ben tutmuştum dediğinde farzdan filan bahsetmen işe yaramaz. "Aaaa harikasın valla, ben senin kadar dirayetli olamam, bebeğim çok iyi beslensin, sağlıklı, gürbüz bir çocuk olsun istiyorum. O sağlıkla doğsun ben kazalarımın yanına bir de şükür orucu ekler tutarım" de geç. Kayınvaliden kilo almışssın diyince de bas koca bir gülücüğü, bak sevgiyle kocanın gözüne "sağolsun eşim bana da bebeğe de çok iyi bakıyor. Hem tombik bir karısı, hem tombik bir bebeği olacak. Pamuk pamuk sever artık hahahaha" de geç. Lütfen üzme kendini, stratejini kur
Gozun aydin canim.benim tam olarak kesinlesemedi daha prenses.hersey gonlunce olsun insallah.Kızlar doktor kontrolünden çıktık çok şükür iyiyiz. Folbiolü bıraktırdı. Kan ilacına başlattı, kalsiyuma 20. Haftadan sonra başlatacağını söyledi. Coraspirine devam. Veeee presesim olacağı artık netleştiçok şükür .
Canım eğer kayınpederin sana böyle davranıyorsa bırak o zaman bir daha bir araya geldiğinizde babasının hizmetiyle kocan ilgilensin. Sen hiç karışma.Kadin cok fena ya. Dedikodu yapiyor benle ama beni bana kotuluyor. Annemi kotuluyor yengemi kotuluyor. Ayni evde yasasak bosanirdim ki. Kayinpederim cok uzun zamandir elini vermiyor bana. Bende artik almiyorum. Simdi yemek masasinda iki kereyemek verim baba dedim duymadi 2.sinde tovbe diyip kafasini cevirdi. Masa da enistem gorumcem var sen kimsin beni kucuk dusuruyon. Esimin babasi esimin bende ki hatri kadar. Hatri da bukadardi. Yemegi biraktim gectim odaya agladim. Simdide yuzum asik duruyorum soru soran olursa evet hayir yuzum asik sekilde.
Evet kuzum yarim saatte bir aliniyo hasta tamam o zaman yarin son gun yarin sessiz sakince oturuyum temizce bi not aliyim merak ettigim seyleri hayirlisi kuzu cok az kaldi bakalim insallah hersey yolunda gider
Şeker yükleme testinin zararlı olduğuna dair hiçbir veri yok.Arkadaslar dün ki kontrolümden sonra doktorum 4 hafta sonra detalı ultrasın çekil.
1 hafta sonra da sbh aç gel. ailede anne ve babada şeker var bizde .
şeker yüklemesi yapıcaz dedi. risk faktörü var dedi. temmuz son haftası oluyor
ama çok endişeliyim bu konuda malum canan karatay ortalıgı duman etti. bizlerinde kafasını karıstırdı.
bu konuda sizler neler düşünüyorsunuz.
O kadar şeker 2 dilim baklava sadece.walla bizim ailede var ama ben yaptırmıyca seker yüklemesi çoğu doktor önermiyor bebeğe zarı oluyor bir anda okadar seker yüklüyorlar
Kızlar doktor kontrolünden çıktık çok şükür iyiyiz. Folbiolü bıraktırdı. Kan ilacına başlattı, kalsiyuma 20. Haftadan sonra başlatacağını söyledi. Coraspirine devam. Veeee presesim olacağı artık netleştiçok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?