bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

arkadaslar bende migde konusunda çok kötüyüm
dün doktorum rennie dua diye ilaç verdi 4 şişe günde 4 defa iki ölçek

bu ilacın hiç bir zararı yok hatta kafasına diken hastalarım var dedi

ben de normalde de reflü vardı ve ben yine bu ilacı kullanıyordum yine aynı dozda verdi doktor.

ilacı içtikten sonra bir kaç saat rahatlıyorsunuz ama sonra yine içmeniz gerek o yüzden ztn günde 4 defa.

Canım ben reflü ilacı kullanıyorum direk adı lansor hemen etki etti daha dün başladım bu gece daha rahat uyudum çok şükür bebeğime zararı olur mu bilmiyorum olsa doktorum söylerdi diye düşünüyorum

Nilke cnm o bende de bikac defa oldu ama boyle sirt ustu yatip ayaklarimi uzatinca oluyo bana da doktor kasilma dedi ama erken dogum fln bahsetmedi

çok sevindim cnm :) Bende 3-4 doktor gezip 14. haftam da doktorumu buldum :) Senin gibi tereddütlü gittim ve pişman olmadım. Senin anlattığın gibi biriydi benim gittiğim doktorumda fakat sana diyet listesi vermiş bana vermedi maalesef neler var acaba diyet listesinde cnm? Bi de detaylı ultroson hakkında öneride bulundu mu??

Amin canim. Esim 7 8 aydir yanimda yani artik bana destek eskiden destek degilken hersey daha zordu. Simdi o da destek olunca hersey eskisine gore daha kolay. Adamin annesi babasi buyutmusler okutmuslar minnet duygusu var. Bir de anne cok farkli benim annem benim icin cok degerli Allah basimdan eksik etmesin bu sekilde dusununce de esimin annesi babasi kiyamiyorum. Sabir diyorum yuregime ama iste o sabirda bazen tukeniyor. Esimle konusup onu daha fazla bunaltmak istemiyorum. Yazik herif demin diyor ki babam cok hataliydi ama elimden bisey gelmedi uzgunum. Bisey desem evimizdeler hasta adam sen kusurlarina bakma dedi. Icim parcalandi.

cnm sende ben gibi olmuşsun bende 14. haftada gittim beni türlü pozisyonlara soktu bebek göstermedi ama doktor erkek olma ihtimali %55 dedi.:) Sen gibi bana da 14 haziran a gün verdi :) o zaman tam belli olur dedi :) bende o büyük günü bekliyordum derken geçenlerde demir hapım bitti yazdırmaya gittim devlet hastanesine doktor ultrosonda baktı bebeğe ve erkek bu dedi bende kesin mi dedim kesin olmasa söylemem dedi :) merakım hafifledi ama ben yine de 14 haziran salı gününü bekliyorum :) cnm bu arada isim konusunda anlamı yanlış bilinen isimler diye intertene yaz çıkar. İrem ismi yalancı cennet demekmiş sahte cennetmiş o yüzden şaibeli olduğu için başka bir isim bakabilirsin. Bende oğlan isimleri bakıyorum :) bi taraftan sen gibi salı gününü bekliyorum. Kesin dedi doktor ama bi de kendi doktorumun ağzından kesin lafını duymak istiyorum

Kızlara hamileliğimin 9. haftalarında kadın doğum doktorumun yönlendirmesiyle dahiliye doktoru oreferon demir hapı vermişti kullanıyordum bitince devlet hastanesine gittim ilacı yazdırmaya ve eczaneye gidince gyno ferro sanol verdi bende bu değildi dedim doktorun bunu yazmış dedi bende aldım şimdi içiyorum ama hangisi daha iyidir acaba. Salı günü kendi doktorum ile randevum var soracağım salı günü ama şu an içtiğim için merak ettim.

Kızlar mrb doktordan çıktık aslında herşey çok normal ama niye bilmiyorum hiç keyfim yok dokunsalar ağlıycam sanki.. Çok şükür yavrumun kalbi atıyo büyümüş kocaman olmuş ama işte bi keyifsizim nolur değerleri yazsam yorumlar mısınız??
Bpd 37.14 (17w2d)
Ac 118.34(17w4d)
Fl19.8(15w5d)
Benim geç döllenme olduğu için her gidişimde çocuk arayı 3-4gün kadar kapatıyodu bu kez sadece bir gün ileri atmış Dr hiç bir sıkıntı yok dedi hatta ağırlığına falan bakılırsa çok daha ilerde ama boydan dolayı 16+6diyorum dedi.. Bu arada ağırlığı 168gr biraz tosuncuk sanki.. Nolur yanlış anlamayın haşa şükürsüzlük etmiyorum ama boyu niye daha geride kaldı diye üzüldüm dr a göre herşey normal gerçi... Son olarak tiroid testini falan sordum evet ilk gebeliklerde ilk 3ay baktırıyoruz dedi hacı bana niye bakmadın o zaman demek istedim sustum şimdi kan verdim tiroid magnezyum falan hepsine bakılacak.. Hakkınızı helal edin nolur çok uzattım görüşlerinizi bekliyorum

Canım bence git Hem genel bi kontrol olursun şikayetlerini anlatırsın hem de bebişinin cinsiyetini öğrenirsin

cnm ilk hamileliğin 2. ayında falan test yaptırıyorlar TSH falan bakılıyor. TSH değerine doktor bakmadı mı? Ben şu yazdığın değerleri pek bilmiyorum fakat TSH önemli özellikle 22. haftalara kadar bebek annenin tiroidini kullanıyor zeka beyin gelişimini etkiliyor cnm bence acil TSH testi yaptır normalde hamileler 15 günde bi tsh testi yaptırması gerekiyor kontrol altında tutmak için. Benim ilk 3.30 çıkmıştı 9. haftamda dahiliyeye yönlendirildim ilaç kullanarak yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 2 nin altına düştü doktorum iki civarı ikinin az altı gibi olması gerek değerin şu an iyi dedi ve tekrar tsh testi yaptırcam denge de duruyor mu diye sen de ihmal etme lütfen. doktordan doktora değişiyor mesela benim ilk gittiğim dokto 3.30 normal demişti ama ben sonra kadın doğum doktorumu değiştirdim sonra ki doktorum normal zaman için iyi bi değer ama hamile biri için yüksek deyip dahiliyeye yönlendirdi o yüzden doktordan doktora değişiyor

Ben ilk gebeliğimde de bu gebeliğimde de kaç şişe gaviscon kullandım hatırlamıyorum bile Bende de reflü ve gastrit var. Doktorum bitkisel olduğunu ve dolaşıma katılmadan vücuttan atıldığını söyledi bu tarz ilaçların. Sıkıntın olduğunda kullanmalısın.

Bitanem çok sevindim güzel haberlerine, gözümüz aydın. Prensesini de sağlıkla al kucağına inşallah. Allah sağlık, sıhhat, uzun ömür versin
Sağol kuzum güzel dileklerin için , amin inşallah hepbirlikte alırız bebişlerimizi. Allah hepimize sağlık sıhhat ve uzun ömür versin

Bugün kan alındı canım anca bakılıyo bugün sinirim öyle tepemdeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…