- 7 Haziran 2013
- 697
- 976
- 103
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #23.981
Mide yanması bende de vardı Canım sonra Boğaz'ımda kuruluk başladı geceleri öksürük nöbetleri başladı. Doktora gittim meğer reflüden tahriş olmuş boğazım reflü ilacı başlattı doktor eğer mide yanman çok rahatsız ediyorsa doktora sor bi Canım ben çok çektim çünkü kaç gece uykusuz kaldımilaç kullanmak da istemiyorum ama boğazım çok etkiledi hayatımı
Canım ben reflü ilacı kullanıyorum direk adı lansor hemen etki etti daha dün başladım bu gece daha rahat uyudum çok şükür bebeğime zararı olur mu bilmiyorum olsa doktorum söylerdi diye düşünüyorumarkadaslar bende migde konusunda çok kötüyüm
dün doktorum rennie dua diye ilaç verdi 4 şişe günde 4 defa iki ölçek
bu ilacın hiç bir zararı yok hatta kafasına diken hastalarım var dedi
ben de normalde de reflü vardı ve ben yine bu ilacı kullanıyordum yine aynı dozda verdi doktor.
ilacı içtikten sonra bir kaç saat rahatlıyorsunuz ama sonra yine içmeniz gerek o yüzden ztn günde 4 defa.
Ayyy bu bilgiye çok sevindim canım yaa. Az önceki mesajı okuyunca telaşa kapıldım. Çünkü bende de iki kez oldu, ağrıyla birlikte toparlanma, ben de aaaa kızım elime top gibi geliyor diye sevinmiştim. Arkadaşım rahim kasılması o demişti de inanmamıştım. Ben sana inanıyorum
çok sevindim cnm :) Bende 3-4 doktor gezip 14. haftam da doktorumu buldum :) Senin gibi tereddütlü gittim ve pişman olmadım. Senin anlattığın gibi biriydi benim gittiğim doktorumda fakat sana diyet listesi vermiş bana vermedi maalesefCanim doktordan çıktım ve gerçekten çok memnun kaldım inanılmaz bi bayan çok güler yüzlü ve herseyi gosterdi bana tek tek ultrasonda sonra herseyi anlattı diyet listesi verdi ona rağmen birde kendi anlattı. Eğer hareketleri verdi. 15 dk fazla kaldım yanında çok pozitif biri. Eğer beylikduzu civarında oturan varsa şiddetle tavsiye ediyorm beylikduzu medilife hastanesi Dr. Selda örnek. Herşeyi sormadan tek tek anlattı. Bebeğimi herseyin izah etti. Sonra sorun var mı diye defalarca da sordu.
Amin canim. Esim 7 8 aydir yanimda yani artik bana destek eskiden destek degilken hersey daha zordu. Simdi o da destek olunca hersey eskisine gore daha kolay. Adamin annesi babasi buyutmusler okutmuslar minnet duygusu var. Bir de anne cok farkli benim annem benim icin cok degerli Allah basimdan eksik etmesin bu sekilde dusununce de esimin annesi babasi kiyamiyorum. Sabir diyorum yuregime ama iste o sabirda bazen tukeniyor. Esimle konusup onu daha fazla bunaltmak istemiyorum. Yazik herif demin diyor ki babam cok hataliydi ama elimden bisey gelmedi uzgunum. Bisey desem evimizdeler hasta adam sen kusurlarina bakma dedi. Icim parcalandi.Canım akşam giremedim internete şimdi okudum yazdıklarını çok zor bir akşam geçirmişsin Rabbim sabır versin. Sen ilk KV gelecek dediğinde tahmin ettim daha önceki yazdıklarından keşke çağırmasaydın huylu huyından vazgeçermi belliydi yılan gibi sokacakları eşin yazık arada kalmış ama ezilen sensin ,birde namusa dil uzatmak ne demek seni anlamadı ve iki aile arasını çizgi koyması gerekiyor sen öyle iyi kadınsın birde bayramda gitmeyi planlıyorsun bayramının zehir olacağını bilerek ,fedakar bir eş,fedakar bir annesinin sen ama görüyorum artık tek sen değil eşin de zarar görüyor kalp hafife alınacak gibi bir hastalık değil esinle konuşup tüm size verdiği zararları anlatmalısın evladının sağlıklı ana,babaya ihtiyacı olduğunu anlat ve kesin olar kesin olarak iki aile arasına çizgi koymasını artık çocuğunuzu düşünerek yaşamanız gerektiğini anlat olaylara artık senin de bir anne olduğunu düşünerek bakmasını sağla canım çünkü eşin de yanlış düşünüyor bence sen gereğinden fazla edepli bir gelinsin Ona sevginin ,saygı getireceğini ikisinin ayrılmaz bir ikili olduğunu ve senin sevilmeden saygı göstermeye çalıştığını o yüzden aksaklıklar çıktığını söyle söyle ki seni bir daha muhattap etmesin gitsin kendi görüşsün ama sen de artık bir annesin canım .biraz uzun oldu belki ama inan sana,bebeğine çok üzüldüm eşine de acımakla beraber kızdım Rabbim gönlüne göre güzel günler versin canım
cnm sende ben gibi olmuşsunDoktora gittim 13. Haftada ayakları dikti tam göremedi ama dediki pipi göremiyorum ama yalınmak istemem 14 haziran gel kesin söylerim Dedi işte salı büyük gün kız olabilir dediğinden beri kız isimleri arıyorum bende. Sizede sormak istedim İrem ismi Nasıl oğlumun ismi kerem ona uysun diye düşündüm ne dersiniz????
Canım bence gitbalmey Ikra meyra ben detayliya kadar beklesem mi diyorum, bekleyebilir miyim sizce, daha en az 2 hafta var
Napsam..........
Dun kasigim agriyinca esim de dogru duzgun doktora gittigin yok ki dedi sasirdim, cok gidiyorum diye kiziyodu halbuki, o da cok merak ediyo ama caktirmiyo galiba
Sen de iyi ki varsın canımAmin canim amin. Rabbimin sinavi olarak bakiyorum. Iyi ki varsiniz.
EvetPazartesi sende randevu al canim @Ada_derindeniz birlikte ayni gun ogrenmis olursunuz 2 hafta cok yaaa bende 20 haziranda detayli canim hadi pazartesi sende git canim
cnm ilk hamileliğin 2. ayında falan test yaptırıyorlar TSH falan bakılıyor. TSH değerine doktor bakmadı mı? Ben şu yazdığın değerleri pek bilmiyorum fakat TSH önemli özellikle 22. haftalara kadar bebek annenin tiroidini kullanıyor zeka beyin gelişimini etkiliyor cnm bence acil TSH testi yaptır normalde hamileler 15 günde bi tsh testi yaptırması gerekiyor kontrol altında tutmak için. Benim ilk 3.30 çıkmıştı 9. haftamda dahiliyeye yönlendirildim ilaç kullanarak yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 2 nin altına düştü doktorum iki civarı ikinin az altı gibi olması gerek değerin şu an iyi dedi ve tekrar tsh testi yaptırcam denge de duruyor mu diye sen de ihmal etme lütfen. doktordan doktora değişiyor mesela benim ilk gittiğim dokto 3.30 normal demişti ama ben sonra kadın doğum doktorumu değiştirdim sonra ki doktorum normal zaman için iyi bi değer ama hamile biri için yüksek deyip dahiliyeye yönlendirdi o yüzden doktordan doktora değişiyorKızlar mrb doktordan çıktık aslında herşey çok normal ama niye bilmiyorum hiç keyfim yok dokunsalar ağlıycam sanki.. Çok şükür yavrumun kalbi atıyo büyümüş kocaman olmuş ama işte bi keyifsizim nolur değerleri yazsam yorumlar mısınız??
Bpd 37.14 (17w2d)
Ac 118.34(17w4d)
Fl19.8(15w5d)
Benim geç döllenme olduğu için her gidişimde çocuk arayı 3-4gün kadar kapatıyodu bu kez sadece bir gün ileri atmış Dr hiç bir sıkıntı yok dedi hatta ağırlığına falan bakılırsa çok daha ilerde ama boydan dolayı 16+6diyorum dedi.. Bu arada ağırlığı 168gr biraz tosuncuk sanki.. Nolur yanlış anlamayın haşa şükürsüzlük etmiyorum ama boyu niye daha geride kaldı diye üzüldüm dr a göre herşey normal gerçi... Son olarak tiroid testini falan sordum evet ilk gebeliklerde ilk 3ay baktırıyoruz dedi hacı bana niye bakmadın o zaman demek istedim sustum şimdi kan verdim tiroid magnezyum falan hepsine bakılacak.. Hakkınızı helal edin nolur çok uzattım görüşlerinizi bekliyorum
Sağol kuzum teşekkür ederim. Amin hepimizin gönlümüzce olur inşallah. Seninki de biran önce gösterir inşallah annesiGozun aydin canim.benim tam olarak kesinlesemedi daha prenses.hersey gonlunce olsun insallah.
Çok teşekkürler evet ilk bebeğimMaşallah güzelim oğlan anaları kervanına bir kişi daha hayırlı sağlıklı olsun inşaallah ilk bebeğinmiydi
Ben ilk gebeliğimde de bu gebeliğimde de kaç şişe gaviscon kullandım hatırlamıyorum bilearkadaslar bende migde konusunda çok kötüyüm
dün doktorum rennie dua diye ilaç verdi 4 şişe günde 4 defa iki ölçek
bu ilacın hiç bir zararı yok hatta kafasına diken hastalarım var dedi
ben de normalde de reflü vardı ve ben yine bu ilacı kullanıyordum yine aynı dozda verdi doktor.
ilacı içtikten sonra bir kaç saat rahatlıyorsunuz ama sonra yine içmeniz gerek o yüzden ztn günde 4 defa.
Günaydin kizlarr mutlu haftasonlari ben cok fena bel agrisiyla uyandim yine bizim cimcime de gece cok huzursuzdu surekli agladi dis cikaricak sanirim.sadece biri kuzum gozun aydin paşa geliyomuş cok sevindim saglikla buyut insallah iste oyle kizlar bizde durum bu sizler nasilsiniz bakalim
Gözün aydın canım Rabbim oğluşunu kucağına aldığın ,sevip okşadığın günlerini de göstersin maşallahGünaydın kızlar şimdi dr çıktım oğlum olacakmış sonunda öğrendim cinsiyeti şükür bebeğim de çok ii
Sağol kuzum güzel dileklerin için , amin inşallah hepbirlikte alırız bebişlerimizi. Allah hepimize sağlık sıhhat ve uzun ömür versinBitanem çok sevindim güzel haberlerine, gözümüz aydın. Prensesini de sağlıkla al kucağına inşallah. Allah sağlık, sıhhat, uzun ömür versin
Sağol kuzumGozun aydin canim benim gelsin minik prenses
Bugün kan alındı canım anca bakılıyo bugün sinirim öyle tepemdekicnm ilk hamileliğin 2. ayında falan test yaptırıyorlar TSH falan bakılıyor. TSH değerine doktor bakmadı mı? Ben şu yazdığın değerleri pek bilmiyorum fakat TSH önemli özellikle 22. haftalara kadar bebek annenin tiroidini kullanıyor zeka beyin gelişimini etkiliyor cnm bence acil TSH testi yaptır normalde hamileler 15 günde bi tsh testi yaptırması gerekiyor kontrol altında tutmak için. Benim ilk 3.30 çıkmıştı 9. haftamda dahiliyeye yönlendirildim ilaç kullanarak yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 2 nin altına düştü doktorum iki civarı ikinin az altı gibi olması gerek değerin şu an iyi dedi ve tekrar tsh testi yaptırcam denge de duruyor mu diye sen de ihmal etme lütfen. doktordan doktora değişiyor mesela benim ilk gittiğim dokto 3.30 normal demişti ama ben sonra kadın doğum doktorumu değiştirdim sonra ki doktorum normal zaman için iyi bi değer ama hamile biri için yüksek deyip dahiliyeye yönlendirdi o yüzden doktordan doktora değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?