- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #23.961
Nilke sana ve cevaplarına hastayım :) Yoksa benim ikiz kardeşim falan mısın
A Antihindistancevizi canım en güzeli onları yok sayman. Kendini üzdüğüne değmeyeceğini anlayacaksın inan. Gül geç. Bak burada çoğu kişi aynı tavsiyelerde bulunuyor. Üzme o tatlı canını ve bebişini
Dun yasadigim onca uzuntu onlarin umrunda olmadi eminim. O yuzden ben de bugun herifimle ev temizligine giristim yarin arkadaslarimiz oftara gelicek. Temizlik bitsin dizime yatirip sevicem. Severken de ninni soylerim kizimla ikisi uyusun. benim huzurum ailem. Huzurumu bozmalarina izin vermeyecegim.Nilke sana ve cevaplarına hastayım :) Yoksa benim ikiz kardeşim falan mısın
A Antihindistancevizi canım en güzeli onları yok sayman. Kendini üzdüğüne değmeyeceğini anlayacaksın inan. Gül geç. Bak burada çoğu kişi aynı tavsiyelerde bulunuyor. Üzme o tatlı canını ve bebişini
Ayy cok sirin kuzum yaahttp://www.cimcimebebe.com/urunler/...=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=dynamic
Mcada sormustun buyuk olani varmi diye
Insallah bitanem benim bakalim nolcak heycanliyim cokİçini ferah tut bitanem. Pazartesi en geç 11:40'da müjdeli haberlerini almış oluruz
canim gozun aydin rabbim saglikla nasip etsin insallah massalah pasana annesi grm boy kac hafta dedi canim saglikla kalinGünaydın kızlar şimdi dr çıktım oğlum olacakmış sonunda öğrendim cinsiyeti şükür bebeğim de çok ii
Canım inan bana eşin konusunda çok şanslısın. Eşinin ailesini bir intihan olarak gör ve sabır göster. Böyle devam edecek değil ya, elbet bu durum da son bulacak. Böyle böyle sen onlardan, onlar da senden uzaklaşacaklar. Rabbim eşinin ve senin yardımcınız olsun canım. İnan bunlar da geçecekDun yasadigim onca uzuntu onlarin umrunda olmadi eminim. O yuzden ben de bugun herifimle ev temizligine giristim yarin arkadaslarimiz oftara gelicek. Temizlik bitsin dizime yatirip sevicem. Severken de ninni soylerim kizimla ikisi uyusun. benim huzurum ailem. Huzurumu bozmalarina izin vermeyecegim.Nilke ve bir cok arkadasa da tavsiyeler icin tesekkur ederim. Bu arada esim uyaninca gozlerimi sevdi sismisler aglamaktan uzuldu uzulme dedim gecti gitti sonra gozlerimi severken kulagima kizimizin adini fisildadi. sure nisa
Bende 12 haftada 144 du kalp atisi 16+ haftada 170 kalp atisi vardi bende icimden kiz dedim ikiside doktor 3 dkk sonra ikiside kiz dedi dogruluk payi varmi bilmiyorum :)İlk kalp atış hızı 130 altı çıkarsa erkek üstü çıkarsa kız tezi bende doğru çıktı. Ona dikkat et bakalım.
Canim ben netlesmis saniyordum prensesin yenimi net prenses oldugunu soyledi doktorun massalah canim saglikla gelsin insallahKızlar doktor kontrolünden çıktık çok şükür iyiyiz. Folbiolü bıraktırdı. Kan ilacına başlattı, kalsiyuma 20. Haftadan sonra başlatacağını söyledi. Coraspirine devam. Veeee presesim olacağı artık netleştiçok şükür .
Günaydın kızlar şimdi dr çıktım oğlum olacakmış sonunda öğrendim cinsiyeti şükür bebeğim de çok ii
Kızlar doktor kontrolünden çıktık çok şükür iyiyiz. Folbiolü bıraktırdı. Kan ilacına başlattı, kalsiyuma 20. Haftadan sonra başlatacağını söyledi. Coraspirine devam. Veeee presesim olacağı artık netleştiçok şükür .
Canım ben de öyleyimKızlar ben çok hantallaştım evde hiç bir iş yapmıyorum dün yürüyüşe çıktık iki saat yattım hamile pilatesi yapsan diyorum yavaştan evde ilk doğumdan sonra bir sene gitmiştim iyi gelmişti baya öğrendim sayılır ama yerimden kalkamıyorum tembellikten evde yaptığım tek ev işi yemek.. Çamaşırlar bile eşimde ev temizliği yeğenimde ama oda gidecek iki gün sonra
Amin canim amin. Rabbimin sinavi olarak bakiyorum. Iyi ki varsiniz.Canım inan bana eşin konusunda çok şanslısın. Eşinin ailesini bir intihan olarak gör ve sabır göster. Böyle devam edecek değil ya, elbet bu durum da son bulacak. Böyle böyle sen onlardan, onlar da senden uzaklaşacaklar. Rabbim eşinin ve senin yardımcınız olsun canım. İnan bunlar da geçecek
Pazartesi sende randevu al canimbalmey Ikra meyra ben detayliya kadar beklesem mi diyorum, bekleyebilir miyim sizce, daha en az 2 hafta var
Napsam..........
Dun kasigim agriyinca esim de dogru duzgun doktora gittigin yok ki dedi sasirdim, cok gidiyorum diye kiziyodu halbuki, o da cok merak ediyo ama caktirmiyo galiba
kızlaaaar acil bişey sorucam ben size.. 5.-6. haftalar civarı yaşadığım felaket bi mide kazınması vardı aynısı son bi ka.ç gündür yine geldi ya vallahi delircemnasıl biliyo musunuz karnım şişiyo yiycek yerim yok yani düşünün ama sanki o yediklerim hortumla başka yere gidiyo arkadaş!! insanın midesi hem şişip hem kazınır mı yaa ?? var mı bunun bi çözümü arkadaşlar varsa allahaşkına söyleyin..haa bi de bununla mı kalıyo yoook yanıyo boğazıma kadar bi yandan da.. çıkarıcam bu midemi dışarıya az kaldı
Mide yanması bende de vardı Canım sonra Boğaz'ımda kuruluk başladı geceleri öksürük nöbetleri başladı. Doktora gittim meğer reflüden tahriş olmuş boğazım reflü ilacı başlattı doktor eğer mide yanman çok rahatsız ediyorsa doktora sor bi Canım ben çok çektim çünkü kaç gece uykusuz kaldımkızlaaaar acil bişey sorucam ben size.. 5.-6. haftalar civarı yaşadığım felaket bi mide kazınması vardı aynısı son bi ka.ç gündür yine geldi ya vallahi delircemnasıl biliyo musunuz karnım şişiyo yiycek yerim yok yani düşünün ama sanki o yediklerim hortumla başka yere gidiyo arkadaş!! insanın midesi hem şişip hem kazınır mı yaa ?? var mı bunun bi çözümü arkadaşlar varsa allahaşkına söyleyin..haa bi de bununla mı kalıyo yoook yanıyo boğazıma kadar bi yandan da.. çıkarıcam bu midemi dışarıya az kaldı
Canım akşam giremedim internete şimdi okudum yazdıklarını çok zor bir akşam geçirmişsin Rabbim sabır versin. Sen ilk KV gelecek dediğinde tahmin ettim daha önceki yazdıklarından keşke çağırmasaydın huylu huyından vazgeçermi belliydi yılan gibi sokacakları eşin yazık arada kalmış ama ezilen sensin ,birde namusa dil uzatmak ne demek seni anlamadı ve iki aile arasını çizgi koyması gerekiyor sen öyle iyi kadınsın birde bayramda gitmeyi planlıyorsun bayramının zehir olacağını bilerek ,fedakar bir eş,fedakar bir annesinin sen ama görüyorum artık tek sen değil eşin de zarar görüyor kalp hafife alınacak gibi bir hastalık değil esinle konuşup tüm size verdiği zararları anlatmalısın evladının sağlıklı ana,babaya ihtiyacı olduğunu anlat ve kesin olar kesin olarak iki aile arasına çizgi koymasını artık çocuğunuzu düşünerek yaşamanız gerektiğini anlat olaylara artık senin de bir anne olduğunu düşünerek bakmasını sağla canım çünkü eşin de yanlış düşünüyor bence sen gereğinden fazla edepli bir gelinsin Ona sevginin ,saygı getireceğini ikisinin ayrılmaz bir ikili olduğunu ve senin sevilmeden saygı göstermeye çalıştığını o yüzden aksaklıklar çıktığını söyle söyle ki seni bir daha muhattap etmesin gitsin kendi görüşsün ama sen de artık bir annesin canım .biraz uzun oldu belki ama inan sana,bebeğine çok üzüldüm eşine de acımakla beraber kızdım Rabbim gönlüne göre güzel günler versin canımSagol canim. Giderken kayinvalidem ne zaman geliceksinz dedi. Bende bayram da geelicez kalmayacagiz dedim. Hee sen oyle san dedi. Esim ayakta uzaktaydi gidip elini tuttum cevap vermeyip guc almak icin. Kaynanam giderken askim gel opim dedi operken kulagima gelinligini edepli yap dedi. Esim onlardan sonra acile gitti. Kalbi sıkısti hic konusmadik gece 3 4 gb geldi uyumusum ben sadece sarildigini hatirliyorum. Ona da yazik iki ailesinin arasinda kaldi. Biri hatunu biri annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?