bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ayyyy canımmmm, çok tatlısın, çok teşekkür ederim. Yaşasın kardeşim benimmmm

Dun yasadigim onca uzuntu onlarin umrunda olmadi eminim. O yuzden ben de bugun herifimle ev temizligine giristim yarin arkadaslarimiz oftara gelicek. Temizlik bitsin dizime yatirip sevicem. Severken de ninni soylerim kizimla ikisi uyusun. benim huzurum ailem. Huzurumu bozmalarina izin vermeyecegim. Nilke ve bir cok arkadasa da tavsiyeler icin tesekkur ederim. Bu arada esim uyaninca gozlerimi sevdi sismisler aglamaktan uzuldu uzulme dedim gecti gitti sonra gozlerimi severken kulagima kizimizin adini fisildadi. sure nisa

Günaydın kızlar şimdi dr çıktım oğlum olacakmış sonunda öğrendim cinsiyeti şükür bebeğim de çok ii
canim gozun aydin rabbim saglikla nasip etsin insallah massalah pasana annesi grm boy kac hafta dedi canim saglikla kalin

Canım inan bana eşin konusunda çok şanslısın. Eşinin ailesini bir intihan olarak gör ve sabır göster. Böyle devam edecek değil ya, elbet bu durum da son bulacak. Böyle böyle sen onlardan, onlar da senden uzaklaşacaklar. Rabbim eşinin ve senin yardımcınız olsun canım. İnan bunlar da geçecek

İlk kalp atış hızı 130 altı çıkarsa erkek üstü çıkarsa kız tezi bende doğru çıktı. Ona dikkat et bakalım.
Bende 12 haftada 144 du kalp atisi 16+ haftada 170 kalp atisi vardi bende icimden kiz dedim ikiside doktor 3 dkk sonra ikiside kiz dedi dogruluk payi varmi bilmiyorum :)

Canim ben netlesmis saniyordum prensesin yenimi net prenses oldugunu soyledi doktorun massalah canim saglikla gelsin insallah

Günaydın kızlar şimdi dr çıktım oğlum olacakmış sonunda öğrendim cinsiyeti şükür bebeğim de çok ii

Gözünüz aydın kızlar :) Darısı diğer arkaşlarımın başına Mcada benseniyerim

Kızlar ben çok hantallaştım evde hiç bir iş yapmıyorum dün yürüyüşe çıktık iki saat yattım hamile pilatesi yapsan diyorum yavaştan evde ilk doğumdan sonra bir sene gitmiştim iyi gelmişti baya öğrendim sayılır ama yerimden kalkamıyorum tembellikten evde yaptığım tek ev işi yemek.. Çamaşırlar bile eşimde ev temizliği yeğenimde ama oda gidecek iki gün sonra

Canım ben de öyleyim Bir de sanki çok iş yapmışım gibi kollarım bacaklarım ağrıyor. Kocam da garibim bu sabah ütüsüz gömlekle işe gitti Ütü yapmaya bile mecalim yok.

Amin canim amin. Rabbimin sinavi olarak bakiyorum. Iyi ki varsiniz.

Pazartesi sende randevu al canim Mcada birlikte ayni gun ogrenmis olursunuz 2 hafta cok yaaa bende 20 haziranda detayli canim hadi pazartesi sende git canim

Mide yanması bende de vardı Canım sonra Boğaz'ımda kuruluk başladı geceleri öksürük nöbetleri başladı. Doktora gittim meğer reflüden tahriş olmuş boğazım reflü ilacı başlattı doktor eğer mide yanman çok rahatsız ediyorsa doktora sor bi Canım ben çok çektim çünkü kaç gece uykusuz kaldım ilaç kullanmak da istemiyorum ama boğazım çok etkiledi hayatımı

Canım akşam giremedim internete şimdi okudum yazdıklarını çok zor bir akşam geçirmişsin Rabbim sabır versin. Sen ilk KV gelecek dediğinde tahmin ettim daha önceki yazdıklarından keşke çağırmasaydın huylu huyından vazgeçermi belliydi yılan gibi sokacakları eşin yazık arada kalmış ama ezilen sensin ,birde namusa dil uzatmak ne demek seni anlamadı ve iki aile arasını çizgi koyması gerekiyor sen öyle iyi kadınsın birde bayramda gitmeyi planlıyorsun bayramının zehir olacağını bilerek ,fedakar bir eş,fedakar bir annesinin sen ama görüyorum artık tek sen değil eşin de zarar görüyor kalp hafife alınacak gibi bir hastalık değil esinle konuşup tüm size verdiği zararları anlatmalısın evladının sağlıklı ana,babaya ihtiyacı olduğunu anlat ve kesin olar kesin olarak iki aile arasına çizgi koymasını artık çocuğunuzu düşünerek yaşamanız gerektiğini anlat olaylara artık senin de bir anne olduğunu düşünerek bakmasını sağla canım çünkü eşin de yanlış düşünüyor bence sen gereğinden fazla edepli bir gelinsin Ona sevginin ,saygı getireceğini ikisinin ayrılmaz bir ikili olduğunu ve senin sevilmeden saygı göstermeye çalıştığını o yüzden aksaklıklar çıktığını söyle söyle ki seni bir daha muhattap etmesin gitsin kendi görüşsün ama sen de artık bir annesin canım .biraz uzun oldu belki ama inan sana,bebeğine çok üzüldüm eşine de acımakla beraber kızdım Rabbim gönlüne göre güzel günler versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…