bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
because of you cnm bu arada hep aynı doktora mı gidiyordun? Acaba neden bu saate bıraktı bu testleri. B12 ne de baktır cnm. demir , vitamin, feritin, kalsiyum magnezyum , d vitamini önemli. Benim doktorum d vitaminime bakıtmadı ama ben test yaptırcam d vitamini de çok önemliymiş canan karatay hoca söylüyor. D vitaminini güneşten alabiliyoruz yeterince güneşten alamazsak takviye ile halletmek gerek ben salı günü doktoruma gidince bunu da sorcam

Çok tşkler Can'ım 16cm boyu 160 gram kilosu cnm

Can'ım benim bel Ağrı'larım çoktandır var kilo aldığım için çabuk başladı bende
Ayy Can'ım darısı inşş sana pazartesi müjdeli haberi bizde alıcaz

Gebeliğin başından beri aklımı karıştıran tek test buydu. Farklı görüşlere sahip bi test ama aile de şeker geçmişi olanlar varsa yapılması iyi olur diye de okudum. Bu kontrolde doktorum bana da sordu aile de şeker hastalığı olan var mı diye var deyince şeker yüklemesi yaparız dedi. Gerçi bu hafta açlık şekeri ölçtürdüm düşük çıktı bakalım doktor son ne diyecek. Pek yaptırma taraftarı da değildim

canim gozun aydin rabbim saglikla nasip etsin insallah massalah pasana annesi grm boy kac hafta dedi canim saglikla kalin
Allah razı olsun cnm amin cümlemizin bebeklerini korusun 16cm boy 160gr kilo cnm
Sen bana erkek olacak demiştin bildin Can'ım öpüyorum seni

[QU
Canım çok sevindim maşallah kızçene Rabbim sağlık ,sıhat versin

Ben bu hafta aile hekimliğinde kan verdim hemşire ilk kez birinin D vitamini yüksek çıktı dedi. Ki karatay 100 olsun diyor hemşirenin yüksek dediği 33 bende D vitamini damlası kullanıyorum o yüzden yüksektir dedim. D vitamini önemi yeni yeni anlaşılıyor

Mcada ve benseniyerim hadi sizlerde ogrenin bebislerinizi herkes ogrendi insallah sizlerde ogrenirsiniz adaderindeniz pazartesi ogrenmis olarak haber ver bize canim :)
Allah izin verirse bitanem cok isterim mujde vereyim aklimdan gectin simdi bi bakiyim dedim bende senin aklindan gecmis kuzum benim

Evet onlara da bugün bakılıyo canım biraz da o kadar çikolata yedim yavrum secde pozisyonundan hiç oynamadı üzüldüm gerçi cinsiyeti yine de net gördük erkek ne diyeyim ki niye bu kadar darlandım onu da bilmiyorum.. Teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin

Can'ım benim bel Ağrı'larım çoktandır var kilo aldığım için çabuk başladı bende
Ayy Can'ım darısı inşş sana pazartesi müjdeli haberi bizde alıcaz
Canim benim.inan cok sevindim bebisinin cinsiyetini ogrendigine insallah pazartesi bende size hemen haber vercem esimden once siz ogrenceksiniz

d vitamini damlasını kim verdi cnm doktorun mu? Bende bu hafta baktırcam inşallah

Dedim ya canım sen harika bir eşsin ve eminim harika bir anne olacaksın Rabbim sana ve eşine sabır versin ve tabi sağlık versin artık anne ,baba olarak kendinize daha dikkat edin çocuğunuz için sağlıklı yaşamak zorundasınız

rica ederm cnm. dediğim gibi zararın neresinden dönersen kar dır. İnşallah amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…