bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mcada ayyy kız çocuğa doyulur mu? Ada yaşadı. Ennn iyi arkadaşı, can yoldaşı, sırdaşı, kız kardeşi yolda. Allah sağlık, sıhhat versin bir tanem, ömrü uzun olsun Denizimizin.

Doktor da bir enteresan yani. Bebiş 16-17 haftalık olmuş, şeyisine bakınca anlamıyormuş da, yumurtalıklara bakınca mı anlayacakmış Çok net anlaşılır pipi de pıtış da şimdi. Hadi göstermese neyse de. Sürüncemede bırakmış yine seni.
Ama en azından bir şey kesinleşti. O da bebişin herhalükarda Deniz olacağı. Çok güzel bir isim. Artık ismiyle seversin fındığını

Kuşum sen yine de kız bebek fikrine çok odaklanma. İki gün önce arkadaşım bak bu mesajı attı:
"Bu arada kızkardeşimin dün kontrolü vardı. Doktoru 4 hafta önce kız gibi demişti. Çok sevindiler ama minik sıpamız sürpriz yapmış. Ultrasonda alenen pipisini göstermiş. Bizimkiler şok tabi"

Biz yine topikçe ayrıntılı bekliycez

kızlar ya aile hekimimizi nasıl değiştiriyoruz? sağlık ocağındaki ebeden hiç memnun değilim. az önce kontrolüm vardı. ne idrar tahlili yapıyor ne bebeğin kalp atışlarını dinliyor. tansiyon ve kilo ölçümü yapıp gönderiyor. sizinkiler de öyle mi?

Teyzeleri 175 gramlik aşk kendileri minik Deniz My moonlight Ikra meyra
Canım maşallah la guvvete ila billah. Yerim ben bu minnoşu ne güzel çıkmış yavrum. Canım rabbim hayırlısını nasip etsin kızına arkadaş yoldaş olacak kızsa. Ama doktorun nasıl emin olamamışki yeterince büyümediler mi?
Ayrıntılı ultrasonda rabbim gönlündekini gösterir inşallah canım.

Tatlım delirmiş olmalı doktorun. Vücut kitle indeksine göre, hala ideal kilonun 1 kg altındasın. Ne istiyor bu doktor, 0 beden bir hamile mi? Ebru Şallı takıntısı mı var nedir

Canım zaten vajinal muayene, ultrason vs gebelikte çok ideal şeyler diil. İyi yapıyorsun özele gideceğin için.

Bırde herkes kesenın konumuna göre cinsiyet tahmını yapıyomuş. Sızın kese ne tarafta. Sag olunca kız sol olunca erkek oluyomuş galiba
Canım bizim topic kadar cinsiyet konuşunda teori üreten olmadı bence bu güne kadar kese konumu mu dersin free beta hcg değeri mi dersin ense kalınlığımı dersin nub mu dersin ama inan tutan kadar tutmayan da var benim kese tam ortadaydı bebiş kesenin sol tarafına yerleşmişti ama diğerlerini hatırlayamıyorum şu an

Kafası solda oluyor değilmi. Ozaman erkek oluyomuş gslıba. Ayy bende kafayı yedım ıyıce. :)

Mcada maşallah ne güzel çıkmış fotoda çok duygulandırıcı bir poz olmuş annesi. Oldukça sağlıklı görünüyor. Keşke ben de böyle fotolar alabilsem bayıldım valla
Yaaa kuzum ilk gittigim dr boyle foto vermiodu cok sukur gonlume gore oldu bu dr cok tatli dilli bide

Ya kizlar ben hic kilo almamisim 61 kilo halen ve dr artik ayda 1 kilo alman lazim boyle olmaz dedi ne yapsam da alsam bizim evdeki pireyi bilse kilo al demez di suan hastanedeyiz daha ben bi yandan annem bi yandan adanin pesinde kosuyoz
Adayi bana yolla canim. Belki benimde kilo alimim durur.

Zaten şimdilik sadece tansiyon be kilo ölçülür benim ebede öyle yapıyor ..üstelik ilk bebeğindede öyleydi sonradan kalp atışı dinleniyor

Bencede kuzum yaaa bence kucuk bi prenses bu findik cunku eger erkek olsaydi çükü sü gorunurdu bacak arasi bos gibi geldi bana

Canım nasıl değişir bilmiyorum. Benim kızımda da senin gibi yapıyorlardı. Taşındık şimdi bu bebişte başka sağlık ocağına kayıtlandık. İdrar kan tahlili ve kalp atışı dinleme yapıyorlar. Aslında şikayet etmek lazım.

Öncelikle kız olsun erkek olsun hayırlı evlat olsun. Tebrik ederim bir kızın daha olacakmış ne güzel

Ama tam söylemedi mi yani şimdi doktorun bu yorumunu pek anlamadım ben.Sen ne hissediyorsun peki canım
Bende kiz hissediyorum bugunden sonra kuzum cunku ne bilim erkek olsaydi gorunurdu bence ben cok mutlu oldum oyle tatliydi ki

Ya belkide dış gebelik olduğu için öyle bakmışlardır ..şuan öyle bakacaklarını sanmıyorum bakarlarsa da şaşırırım ama sen özele git yinede ben zaten devletteki doktorları hiç sevmiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…