bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
rabbim adiyla yasatsin canim kesin olmamakla birlikte nasil oluyor anlamis degilim ben 16+5 ogrendim senin haftan kac usg gore canim boyu kac grm kac birde sirti donuk tahmin edilemez tatlim saglikla gelsin deniz insallah
Kuzum boyunu bilmiom sadece 175 gram dedi 16+3 dedi bu pozunun resmini cekti bacak arasini filan gordum bende sadece organ cok sis dedi erkek de diyemiyorum kizda dedi yumurtalar inmedi daha dedi belirgin bi cikinti da yok dedi valla bende saskinim esim de dedi erkek olsa gorunurdu kizdir dedi telefonda

Pasaya biraz uzak kuzum ama ihtimal yok deil dedi alisveris yapma dedi hayirlisi cok mutluyum kizsa da erkeksede deniz olcakk ins
evet rabbim adiyla yasatsin insallah ben yazdiktan sonra okudum canim net ve kesin olmamakla beraber demis doktorun 20 + haftada detaylida ogrenirsin insallah

gebelikte karından bakılıyor.
sadece belki ilk haftalarda vajinal usg olabilir.
yurtdışında bazı yerlerde de 12. haftaya kadar vajinal bakıyorlarmış.
dış gebelikte de vajinal bakılması daha mantıklı çünkü daha iyi görülüyor vajinal.
zaten karından bakmak için idrara sıkışık olmak lazım.

Bil
Bilmiyorm o xamn teşhis koymak.için bakılmislardj yeni emin değillerdi ve o hastanede ve byrampasa.devlet hastnesinde hep attan bakıyor doktorlar. O yüzden korkuyorum ben. randevu almak. İstemedim. İstanbulda devel hastanesinde yaptıran var sa bana da solesin lütfen. 500 az para değil mecbur kalırsam vericem ama yapick bişi yok

Evet teyzesi namaza durmus gibi kafasini plasentaya soktu son dk larda skldi izlenmekten

Ikra meyra canım Slvesterin yeniden hamile kalmış olma ihtimali varmış şok oldum. Canım 40 çıkar çıkmaz böyle bişey olabilir mi tırstım valla
evet canim dun yorum yaptim kendisine esi korunuyormus ama hamile kalmak istemedigi belirtti cunku 3 sezeryan oldu daha dikisler yeni kotu sonuclar dogabilir rabbim bilir tabiki canim 15 de kanda baktiracam dedi

Ayyyy o da olabiliyo tabi dusunsene ben şokkk o zaman kuzum cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin senin kizina arkadss olcaklar kizlarim

Bencede kuzum yaaa bence kucuk bi prenses bu findik cunku eger erkek olsaydi çükü sü gorunurdu bacak arasi bos gibi geldi bana
Canım sende gördüysen pipi görülmüyorsa kız olma ihtimali daha fazla. Sağlıklı gelsin denizimiz:) senin gibi güzel doğuranlar kız doğursun gözümüz gönlümüz açılsın:) 2 sene sonra belki istersen paşada olur inşallah. Allah bahtından güldürsün.

Allahim iyi insanlarla karsilastirsin kuzum hep Rabbim nolur hayirlisini sen bilirsin dedim oyle yattim masaya

evet canim dun yorum yaptim kendisine esi korunuyormus ama hamile kalmak istemedigi belirtti cunku 3 sezeryan oldu daha dikisler yeni kotu sonuclar dogabilir rabbim bilir tabiki canim 15 de kanda baktiracam dedi
Bende okudum hepsini canım ama onun ilk normal dogummuş. Paşa çok istedi belki Allâh dualarını kabul etti bilemeyiz. Hayırlısı olsun canım. Ama zor olacağı kesin.

Evet teyzesi namaza durmus gibi kafasini plasentaya soktu son dk larda skldi izlenmekten
Hakkaten edepli bi kızın olcak ozaman:) izlenmekten sıkılmış yerim onu ben. Doğuncada annesinin göğsüne saklanır inşallah canım. Utangaç fıstık :)

Kizlarrr bu bir tesekkur yazisidir...
Oncelikle hakkinizi helal edin cinsiyet cinsiyet diye basinizin etini yedimm...bugunse hepinizin hayir duasiyla yavrumu gordum kesin olmamakla birlikte %75 (kendi oranimla tabisi) kizim olabilcegini ogrendim ustelik hic cikolata yemeye firsatim olmadan... dr cikar cikmaz ameliyattan diger hastalarda gittigi icin beklememin meyvesini alarak erkenden muayne olabildim kuzucuk beni uzmeden seyisini gosterdi ama tabi azcik kabarik bi seyisi olmasi dr u pasa olma ihtimaline de ittibu arada bana seker yuklemesi yapilmayacakmis ada da yapilmis zaten sknti yok dedi bide fitil verdi yanma oldugunu soyleyince tatile gitmeden bu fitil temizler dedi sik sik mayo altini deistir ve gunde 2lt su ic dedi deniz havuz serbest abartmadan sakin sakin yuzmen kosuluyla dedi. detayli usg randevum alindi tabiki buyuk bir supriz yapmassa prenses prense donusebilir de
Kizlar hepinize tesekkur ederim simdilik hepiniz deniz prenses gelecegini dusunebilirsiniz cunku bende artik buna inandim nedense benimsedim bu fikri ve cok da mutluyum iki prenses anasi olmayi...
Bida kafanizi utulemiycem soz fistiklarim hakkinizi helal edin hepinizi cok seviyorum insallah hep beraber hep boyle harika haberler aliruz

Hakkaten edepli bi kızın olcak ozaman:) izlenmekten sıkılmış yerim onu ben. Doğuncada annesinin göğsüne saklanır inşallah canım. Utangaç fıstık :)
Yaaa saklandi kiz plasentanin arkasina kaciyo gorsen ayagi ta midemin oraya itmisti ta orda mi dedim tabi kocaman olmus bak dedi dr inanamadi bide 2. Cocugum olduguna ya lise ogrencisi gibisin sen ufacik duruyosun dedi

Ayyyy o da olabiliyo tabi dusunsene ben şokkk o zaman kuzum cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin senin kizina arkadss olcaklar kizlarim

Ne harika diil mi, etrafımız prenseslerle çevrilecek, biz de ana kraliçeler olacağız
Allahım hepsine, sağlık, uzun önür versin, güzel yazgılar yazsın inşallah

Ayyyy tatlım benim o temiz kalbini çok seviyorum. Eminim prenseslerinde sana benzicekler.

Bencede kuzum yaaa bence kucuk bi prenses bu findik cunku eger erkek olsaydi çükü sü gorunurdu bacak arasi bos gibi geldi bana
Canım rabbim hayırlısını versin inşallah. Du bakalım ayrıntılıda herşey çıkacak meydana kukulu mu pipili mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…