bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
TaeYang sahsen ben aliyor olsaydim 9 aylik alirdim.belii iri bir bebek olcak.birde dis giyim oldugu icin icine hirka giydireyim desen 9 aylik tam gelir.ilk 3 ay biraz buyk durabilir ama sonra dolduruyor icini.bende 9 aylik var chicconun kasim dogumlu kizim havalar isinana kadar gayet rahat bir sekilde giydi.

bence şu sıralar anca o kadar hissederiz zaten ya.. mesela ben ilk kez perşembe gecesi hissettim bi pıt cuma sabah öğleden sonra ctesi pazar pek net bişey yoktu ama yavrumu da gördüm çok şükür hem ctesi hem bugün sağlıklı tosun.. allahın izniyle yoktur bişeyi sadece daha yeterince ağır diiller bence çok net hissetmek için

eylul ve ela ikiz dogum cok duygulandim yeni dogmus bebek seslerine
Yaaaa ben de çok duygulandım. Hele o bebişlerin yanyana yatarken ellerinin birleşmesine. Ne tatlılar. Birde kadının doğuma girme anı. Oyy oyyy sıra bizede gelecek doğumu atlatsak gerisi kolay geliyor o minicik elleri doya doya yerim sonrasında

Rabbimin izniyle insallah kucagimizada alacagiz saglikla sifa ile insallah evet cok guzel duygu canim rabbim bizlerede nasip etsin insallah... ecmain

Gerçekten korusun haklısın hiçbir şeker hastasında bugune kadar bunlar görülmemiş anlamadım bu işi cidden

Anladım canım. 6 ay alsan en fazla 1 ay falan giydirebilirsin o zaman. Bulabilirsen ayaksızını alsan aslında.. ayaklılar da birazcık küçülsün çocuğu çok kasıyor.

Günaydın kızlar

Bir şey sorucam kızlar ya midesi bulanan var mı. İki gündür midem ağzımda. Üşütmedim de. Acaba saçı mı çıkıyor

Amin.sende hayirla saglikla kucagina alirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…