bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
rabbim saglikla nasip etsin prensesini massalah canim saglikla kucagina alirsin insallah.. ecmain

Günaydın kızlar

Bir şey sorucam kızlar ya midesi bulanan var mı. İki gündür midem ağzımda. Üşütmedim de. Acaba saçı mı çıkıyor
GünAydınnn. Bana şu Gyro ferro yapıyor mide bulantısı. Sen hangi hapı içiyorsun?gece yatmadan almaya başlayınca geçti.saç çıkması midede yanma yapıyor bulantı değil canım.

Ben Nasıl karnımı doyurcam bilmiyorum sahurda hiçbirşey yemedim sabah kahvaltı yapayım diye birde sabah sabah üşenmeden en sevdiklerimden hazırladım şimdi oturdum ama hiç birşey yiyemiyorum karnım şiş sanki hiç yumurta süt yok hayatım da oğlum Nasıl beslenecek dört ay bitti daha verdiğim kiloları alamadım

Gunaydin kizlar yeni uyandik valla o kadar yorulmusum ki dün simdi kahvalti hazirliycam bizim cimcime mama mama diye geziyor
Yavrum ya kiyamam karni acikmis. Adayi oyle cok gormeden seviyorum ki kiyamiyorum. Gerci ben tum cocuklari seviyorum bana sevmeye cocuk olsun. Simdi olsa da azicik poposundan isirsaydim.

Bebek alışverişine başlayan var mı? Ben hemen başlamayı düşünmüyorum, en azından 2 ay sonra falan belki başlarım diyorum ama nerden nasıl başlayacağım onu da bilemiyorum??

Ben kıyafet falan alıyorum denk geldikçe ama annem yorganı alt açma minderi havlusu battaniyeleri herşeyi dolduruyor. Bana birşey aldırmıyor. yalvarcam artık anne bırak çocuğuma kendim de bişeyler alayım diye. aldıklarımı da gizli alıyorum kızıyor çünkü herşeyini biz alcaz diyor Bulunduğun şehirde İkea varsa çocuk bölümünde çok güzel indirimler oluyor bazen. Geçen ay gittiğimde 4 TL ye arabada dursun diye battaniye aldım oğluma, 7 ve 9 TL ye 2 tane nevresim takımı aldım. Bir de bulunduğun şehirde H&M varsa onun çocuk reyonunda da indirimler oluyor çok güzel 15 TL 'ye şapkalı kısa kollu üzerinde I Love Dad yazan takım, 10 TL ye pelüş battaniye, yine 15 TL'ye rolling stones t shirt'ü ve swetshirt aldık :) Bir de internette çok güzel kampanyalar oluyor haberin olsun. 1V1Y'de isim yazılı yastıklar var haberiniz olsun. Az önce sipariş verdim ben bir tane :):):)

Bende oyle canim verdigim 3 kiloyu alamiyorum dert etme aliriz ya badem ceviz kuru meyve onerdi dr sende ye canim hemde lezzetli

Yavrum ya kiyamam karni acikmis. Adayi oyle cok gormeden seviyorum ki kiyamiyorum. Gerci ben tum cocuklari seviyorum bana sevmeye cocuk olsun. Simdi olsa da azicik poposundan isirsaydim.
Acikmis teyzesi omlet yapmistim yedi meyve suyuyla birlikte canim benim insallah bigun gorusuruz sende seversin Ada yi bol bol

gunaydın hanımlaar ; bebişlerinize neler aldınız nelerden başlıcaksınız tavsiye ettiğiniz araştırdıgınız ürünler varmı ? örn kıyafet puset anakucagı bebek arabası vs. biliyosunuz eksiklerimiz cok ve yazın sıcaklarda gezmeside zor olur alışverişe ben sabırsızlanıyorm hem bekliyim diyorm sizde nasıl durumlar :)

Bende oyle canim verdigim 3 kiloyu alamiyorum dert etme aliriz ya badem ceviz kuru meyve onerdi dr sende ye canim hemde lezzetli
Üzülüyorum kendime birde evdeyim ya oğlan okulda boş boş bakıyorum yemeklere hiç birşey yapmak gelmiyor içimden dün iftara bir saat kala girdim mutfağa kocam yazık hiçbirşey demez olsun kahvaltı yaparım ben dedi üzüldüm Adama.. Bana biraz enerji sonrada şu gebelik iştahından lazım

Günaydın kızlar

Bir şey sorucam kızlar ya midesi bulanan var mı. İki gündür midem ağzımda. Üşütmedim de. Acaba saçı mı çıkıyor
Günaydın canım.
Benim midem bulanıyordu 2 güne kadar ama artık iyi sayılırım. En azından çıkarmıyorum artık. Mide bulantısı uzun sürenlerden okuduğum kadarıyla arada atak yapabiliyormuş bu bulantılar canım.

Can'ım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına bence o kesin kızdır ay Nasıl heycanlısındır şimdi meyve suyu içebilirsen iyi olur çikolatadan saha fazla harekete geçiriyor

Gecici canim benim bence uzulme bende zaman zaman kendimi pili bitmis oyuncak gibi hissediyorum mesela bugun oyleyim eminim gececek kiloyu takma kafana ne kadar az alirsak o kadar iyi

Gecici canim benim bence uzulme bende zaman zaman kendimi pili bitmis oyuncak gibi hissediyorum mesela bugun oyleyim eminim gececek kiloyu takma kafana ne kadar az alirsak o kadar iyi
İnşaallah güzelim tükenmişlik sendromuna yakalandım herhalde..

Canim saci cikarken mide bulantisi yasayabilirsin.

GünAydınnn. Bana şu Gyro ferro yapıyor mide bulantısı. Sen hangi hapı içiyorsun?gece yatmadan almaya başlayınca geçti.saç çıkması midede yanma yapıyor bulantı değil canım.

Sağolun kızlar. Baktım nette saç çıkmaya başlar yazıyor.Ondan mı bilemedim.Ben ilkinde de çok bulantı yaşamadım. Üç ay sonra bişeyim kalmamıştı. Bunda midem bulanıyor garip zamanlarda. Gyno ferro kullanıyorum. Bana decavit bulantı yapıyor bu sabah içemedim mesela. Kahvaltıyı da çok zor yaptım. Hala içten içte bulanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…