bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhabalar kızlar buz de bebekle iyiyiz elhamdulillah Mcada bende geçen seninle aynı fitil i almıştım doktordan ama zararı olur mu diye kullanmak istemediğim için duruyordu dün senden de aldığım cesaretle ilkini kullandım bi zararı olmaz inşallah. Ayrıca cinsiyet bulmaca m da cuma günü çözülür inş. Oruç lari mi bi tutup bi ara veriyorum bol su içmeye çalışıyorum ama buna rağmen 6 kilo aldım 2. Bebek olmasına rağmen çok kuvvetli tekneleri hissetmiyorum neden sizce? Hepinizi öpüyorum. Ölümden dolayi çok yazamıyorum ama genelde takip ediyorum

6 aydan önce alışveriş yapmayın kızlar ufak tefek alabilirsiniz ama büyük alışveriş yapmayın.

Nette bol bol alışveriş listesi var. Bir çoğu gereksiz. Süt sağma pompası falan sonra alın mesela. Bebek emecek mi o kadar sütünüz olacak mı bi görün.

Kıyafetler de mevsime ve bebeğin boyutlarına göre değişeceği için lazım oldukça almak daha mantıklı. Bol çıtçıtlı body, ağız mendili vs. alın.

Canım saç çıkmasıyla bulantının mide yanmasının hiç ilgisi yok.
Halk arasında öyle diyorlar sadece.
O yanmalar filan rahmin mideye baskı yapması ve progesteron hormonunun mide kapağını gevşetmesi kaynaklı.
Bulantı da olabilir arada sırada.

Fitili kullanmakla iyi yapmissin canim mantarsa bebege zarari olurdu ilk cocugumda da fitil kullanmistim 3 tane farkliydi bundan gyno canesten di onun ismi ama buda iyi geldi bile yanma olayi bitti bende cok hissetmiyorum tekme filan ara sira hafif hareketler hissediyorm

Çok şükür serin hava var bugün. Nefes dahi alamiyorum sicakta çok rahatsiz ediyor tatilde yalan oldu. Tansiyonum çok düşük sicakta iyice düşüyor artik boyle gecicek daha iyi olamiycagim belli hayrlisi ile bi geçse zaman.

Kızlar ikinci girişiminde de bacaklarını kitledi ve kesinlikle açmadı çok uğraştı ve dediki doktor akşama kadar dursanda bugün göstermicek Dedi haftaya salıya kontrol gel tekrar bakalım dedi... Bir hafta daha heyecanla bekliyorum kız olmasını istiyorum birde kesin dese keşke kısmet artık....

cikolata ye meyvesuyu ic canim insallah gosterir kizcen

izmir miiiii? şu an kıskançlık ölebilirim. Benim de ailem orda, orda büyüdüm ben de. Ama şimdi tayin yüzünden Uşak'tayım
Bende orda doğup büyüdüm 22 yaşında buraya geldim birde evlenince yerleştim kaldım ama içimde bir hasrettir İzmir geçen 29 ekimde gittim ama yetmiyor çok özlüyorum

Mcada canim profilin cok guzel yaa Enfal97 seninde cok guzel olmus canlar :)
Teşekkür ederim Canım senin de öyle ikişer ikişer oldu profillerimiz rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldığımızı bu fotoların gerçeklerini çekmemizi nasip etsin

Bende orda doğup büyüdüm 22 yaşında buraya geldim birde evlenince yerleştim kaldım ama içimde bir hasrettir İzmir geçen 29 ekimde gittim ama yetmiyor çok özlüyorum

Ben her fırsatta gidiyorum. Hamilelikten önce 2 haftada bir gidiyordum ama her gittiğimde de sanki aylardır görmüyormuşum gibi nereye gideceğimi neye yeteceğimi şaşırıyordum. Yine gideli 2 hafta oldu ama sanki aylardır gitmemiş gibiyim. 1 senedir Uşak'tayım ama hiç sevemedim hiç alışamadım ben buraya. İçimde bir umut var hep bir gün dönebilirim belki diye umarım da dönebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…