bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım senin kız değil miydi bebis? Değişti mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Bu arada o şişlik bende de var hiç bir şey diyemiyorum sürekli kendimi çok yemiş gibi tok ve sis hissediyorum resmen hiç Istahim yok

Kızlar benim iki sorum olacak. Bende inanılmaz bir istahsizlik var. Süt icemiyorum zaten yogurtta zorlayarak bir kase yiyorum ama hergün değil yumurta zaten yemiyorum ama bunların haricinde hiç Istahim yok acayip bir şişkinlik hissi var bebeğim zayıf vitaminsiz kalır mi? Ne yapmam lazim?

Bir de 20.haftada olanlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Ben yarın gidicem aradılar. Bu asi ağrı yapıyor mu sonrasinda?

Bende bazen bel ağrısı oluyor ama genel olarak rahat uyuyorum çok şükür. Bilek ağrısı falan kalsiyum eksikliğinden de olabilir belki canım bi tahlil verip vitamin değerlerine baktirabilirsin

Bende de çok az bel ağrısı başladı. Ödem ve horlama bende de başladı malesef. Horlamaya bir çözüm yok ama ağrılar için ödem için doğum zamanı rahatlık sağlaması için pilatese başlayacağım ben. çok araştırdım internetten ve çevremden. yapan herkes çok memnun hamile pilatesini

Ben geçen hafta ilk aşımı oldum. 2-3 gün ağrı yaptı kolumda ama o kadar çok değil. Dokunmadıkça değmedikçe ağrımadı. Bir de kolumun üzerine yatamadım 2-3 gün.

Canim bebek vitaminsiz kalmaz. Depolardan alir. Ama depolar kullanildigi icin saclarinda dokulme dislerinde kayip kemiklerinde erime baslar. Allah korusun inan et, balik, sut dut urunleri, ceviz vb yiyelim ki saglikli birer anne olalim.

Bende bazen bel ağrısı oluyor ama genel olarak rahat uyuyorum çok şükür. Bilek ağrısı falan kalsiyum eksikliğinden de olabilir belki canım bi tahlil verip vitamin değerlerine baktirabilirsin

Vitamin ilacı alıyorum aslında bilemiyorum ya hamillek beni resmen çökertti meleğimi bi alabilseydim sağlıcakla şimdiden 2. yap diyolar ara vermeden yaşın geçmeden off ben tek çocukta kalacam gibi :)

Kızlar size birşey soracağım belki garip gelecek size. Hamile kaldığımdan beri sürekli eşime bakmak sürekli ona dokunmak istiyorum. Beraber olmak değil ama koluna dokunayım, eline dokunayım elim öyle dursun öyle bişey. Adam bıktı artık yemin ederim Artık yanına giderken "Hayatının sapığı geliyoooo" diyorum Kendimi alamıyorum ona dokunmaktan ya şaka gibi Aş ermek gibi ona bakmak, eline koluna dokunmak istiyorum. Daha önceden de duymuştum birkaç kişide böyle. Sizde de olan var mı?

Canim bende oyle gece kolumu bacagimi nereye koycagimi sapitiyorum.sanki kemiklerim agriyor.
Benim oglumun gozleri deniz mavisiydi simdi yesil.kizimda ilk dogdugunda maviydi biraz koyuydu sonra o da yesile dondu.

Allah gönlündekini versin inşallah hayırlısıyla.. Biz de eşimle hep kız istiyorduk ama hislerimiz erkek olduğu yönündeydi. Kendimizi de hep erkek diye hazırladık. Doktorum da bir önceki muayenede şaka yaptı bana erkek diye sonra %50 ihtimalle dedi :) Tamam dedim kesin erkek. Gittik Cumartesi doktor bakıyor bekliyoruz heyecanla baktı baktı kız poposu bu dedi biz direk gerçekten mi, kesin mi, emin misiniz falan diyoruz. Sonra birkaç kez daha tekrarladı. Kız dedi. Darısı sana olsun canım inşallah, önce sağlıklı olsun sonra kız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…