bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar benim ara ara kahverengi lekelerim geliyor 8 gündür normalde adet olmaliydim bu tarihlerde.doğru düzgün adet olmadım sadece kahve rengi afedersiniz pedimi doldurmayacak kadar küçük küçük lekelerim var. kan testi yaptım 3 gun once negativ . geç döllenme dedikleri şey olabilirmi ? Hiç birşey anlamadım birde ben hiç böyle olmazdım 5 gün sürerdi adetim ve çok yoğun olurdum .

Miğde ağırıs bulantısı ishal ediyor cnmm ayakta duramıyorm
Bende kullanıyorum Şimdi ilk kutum bıtti ikinci kutuyu dr sormadan baslamadim birkaç gündür kullanmıyorum. Bende sanki o ilaci kullanırken kolay tuvalete çıkıyordum ilaç bittiğinden beri duzenim bozuldu onunla alakalı olabilir mi diye dusunuyordum

olur walle ben içemiyorum yarın kontrol var söylcem doktora

Canım aile hekimine tahlil için gittiğimde tetanoz aşısı yapılmasını öneriyoruz dediler. Bebeği de ilk 2 ay özellikle koruyormuş kendi aşıları yapılana kadar. Ama yine de doktorunuza danışın dediler. Ben de dün doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi gidip yaptıracağım. Arkadaşlarım hep 2 doz yaptırmış.

Testi tekrarla yine negatfse doktora git belki baska birseyde olabilir.hakkinda hayirlisi canim

Vitamin ilacı alıyorum aslında bilemiyorum ya hamillek beni resmen çökertti meleğimi bi alabilseydim sağlıcakla şimdiden 2. yap diyolar ara vermeden yaşın geçmeden off ben tek çocukta kalacam gibi :)
Hele bi ilkini doğurup buyutelim de 2.de olur zamanı gelince inşallah canım :)

Oyle dokunmak falan degil ben duygularimi disari belli edemem belki de o yuzden dokunmak degil Ama esime sanki cok baglandim icimde boyle patlayacak kadar cok sevgi var. Hee bi de surekli bana hizmet etsin istiyorum.

Benim dr aradılar mi asi için diye sordu yaptir dedi Bende yarın gideceğim ınş

Tetenoz asisi toplanda 5 doz yanilmiyorsam.hepsini sirasiyla yaptirin omur boyu bir daha o asiyi atilmaniza gerek kalmaz.2 hamileligimde de rahatim ben ilk cocugumda yaptirdim asilari ben.

Canım platesi evde kendinmi yapacaksın yoksa bir merkezemi yazılacaksın ben bu konuda çok tembelim 2 kez yazıldım ve gitmedim birde üyelik parası ödedim o kadar :))

Bende çok seviyorum böyle opucuklere boguyorum adamı ama öperken bir anda sinir olup bağırıp çağırıyorum da. Adamda şaşırıyor Bizim karı kafayı yedi diyor

Canim bende oyle gece kolumu bacagimi nereye koycagimi sapitiyorum.sanki kemiklerim agriyor.
Benim oglumun gozleri deniz mavisiydi simdi yesil.kizimda ilk dogdugunda maviydi biraz koyuydu sonra o da yesile dondu.

Benim ki bir hayal o canım bende eşimde kahverengi gözlüyüz bir ihtimal benim abim ve babam yeşil gözlü belki onlara çeker :)

Canım doğduktan 6 ay sonra yaza denk geliyor 1 yaş ve üstü için Alsan anca çünkü anca kış geliyo

1 yas ustu seneye kis icin uygun olurmu bilemedim cunku yuruyecek ayaginda ayakkabi olur mont giyer o zman. TaeYang

kızlar alacağım yerde 6 ay ve 9 ay vardı sadece.
bir de kargı ücreti çıkardı 27 dolar, ama 18 dolar daha alışveriş yaparsam kargo bedava olacak
o yüzden bekliyorum ben de, doktorum kesin erkek dese de , detaylıda da erkek görürsek erkek kıyafeti alırım yanında diye

Hele bi ilkini doğurup buyutelim de 2.de olur zamanı gelince inşallah canım :)

Amin canım inşallah biz aslında eşimle tek çocuk yapalım diyoduk tabi eşim bebeğin cinsiyetini öğrenci erkek olacak bebeğim acaba bir kardeş yapsakmı tek başına kalmasın bebeğimiz demeye başladı :)

Kızlar Rabbime hamd olsun ki yarın 140 gün kalmış olacak doğuma yani hamileliğin yarısı bitmiş olacak. Artık 5 aylık oldum şaka gibi geliyor
Bende bende bende sendenim canım ben haziranla ekimi saymıyorum çabuk geçer diye 3 ay kaldı diyorum kendime. Temmuz Ağustos eylül temmuzda alanyada geçecek geldiğimde çok az vaktim kalcak oda hazırlıklar ile geçecek canım.

Bebeğinin cinsiyeti kız mı canım? Genelde kız hamileler böyle oluyor. Erkek hamilelerde testosteron hormonu yüzünden kocadan soğuyormuş. Böyle duydum bende.

Kızlar Rabbime hamd olsun ki yarın 140 gün kalmış olacak doğuma yani hamileliğin yarısı bitmiş olacak. Artık 5 aylık oldum şaka gibi geliyor
9 ayligin yarisi 4 bucuk aylik oluyor canim 5 aylik olmaz tatlim :)

oyy kardeşsiz olur mu bende hep yeter tek çocuk dediğim zaman kardeşim aklıma geliyordu o olmasa napardım diye bence büyük bir eksik evde iksinin cıvıltısı bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…