bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım seninle günlerimiz ayni ya sen bebeği net hissediyor musun? Ben hala ara ara çok hafif kıpırtı hissediyorum. Net elimi dokununca hareketini hissedemiyorum

Doktor dogum olana kadar tavsiye eder demir eksikligi vitamini canim

20 hafta doluyor 5 aylık oluyor canim

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir

Canım platesi evde kendinmi yapacaksın yoksa bir merkezemi yazılacaksın ben bu konuda çok tembelim 2 kez yazıldım ve gitmedim birde üyelik parası ödedim o kadar :))

Evde yapıcam ben canım Ebru Şallı'nın Hamile Pilates CD'si var onunla yapıcam. Ben de kaç kere yazıldım gitmedim o yüzden en güzeli evde yapmak. Yavaş yavaş kendimi yormayacak şekilde yaparım. Nöbetlerim oluyor, bazen işten geç çıkıyorum falan o yüzden de salona uyduramam ben kendimi yine param boşa gider.

Bende çok seviyorum böyle opucuklere boguyorum adamı ama öperken bir anda sinir olup bağırıp çağırıyorum da. Adamda şaşırıyor Bizim karı kafayı yedi diyor

Eşimin yanına giderken "Hayatının sapığı geliyooooo" diyorum nolur yaklaşma artık diyo yazık. O da çok sevmez öpülmeyi dokunulmayı falan hemen aşağı kata kaçıyo

Kızlar selam. Ben pek yazmıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı gülümsüyorum :) 17+3 te sağlık ocağına gidicem aşı için çağırdılar erken mi acaba
Massalah canim 17 haftada oldun cinsiyeti ogrendinmi canim 19+5 olucam persembe saglikocagi cagirdi asi icin

Bebeğinin cinsiyeti kız mı canım? Genelde kız hamileler böyle oluyor. Erkek hamilelerde testosteron hormonu yüzünden kocadan soğuyormuş. Böyle duydum bende.

Hayır erkek bebeğimiz. Ben de babacı falan olcak sanırım diye düşündüm. Eşim de oh ne güzel benden yana olsun bana benzesin diyo. Ben de hayır diyorum bir eve 2 tane Eser fazla. Eşimin adı Eser ve gerçekten tamamen adına çekmiş. Oğlumuz da Rüzgar olacak. Eğer o da ismini ve babasına çekerse yandım ki ne yandım

Kızlar selam. Ben pek yazmıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı gülümsüyorum :) 17+3 te sağlık ocağına gidicem aşı için çağırdılar erken mi acaba

Bu tetanoz asisi mi? Bana 20 haftalikken gel denildi. Eger 17 arti da cagirdilarsa erken, cunku benim tamamlayici tetanoz asim Mayis ta idi. ( Bu 10 yil korusun beni diye seri vurdurdugum ) Bana Mayis'ta yapmayiz, 20. haftayi bekleyelim dedi.

Bu tetanoz asisi mi? Bana 20 haftalikken gel denildi. Eger 17 arti da cagirdilarsa erken, cunku benim tamamlayici tetanoz asim Mayis ta idi. ( Bu 10 yil korusun beni diye seri vurdurdugum ) Bana Mayis'ta yapmayiz, 20. haftayi bekleyelim dedi.

Her doktor farklı demek ki. Ben geçen hafta oldum aşımı ve aşı olmadan önce de kendi doktoruma da sordum o yaptırabileceğimi söyledi. Annem de hemşire üstelik aşılara falan baktı senelerce annem de olabileceğimi söyledi. Doktor çağırdıysa gidilmeli bence adamların var demek ki bir bildiği. Adamlar boşuna mı senelerce tıp okudular değil mi ama :)

Ayy kizlar adanin yaninda uyumusum 5 sayfa yazmissiniz onlari okudum bende esime duskunluk yok hatta ayip olcak ama cogu zaman istemsiz tiksiniyorum kendimi alikoyamiyorum bi sariliyim opeyim yok asla isten gelir uzaktan hosgeldin bitti. Yani bilmem her hamilelik farkli tabi keske bende esime karsi biraz sicak davranabilsem. Uykudan bas agrisiyla uyandim resmen kalktim hemen dudukluye yemegi koydum gerisin geri uzandim valla

oyy kardeşsiz olur mu bende hep yeter tek çocuk dediğim zaman kardeşim aklıma geliyordu o olmasa napardım diye bence büyük bir eksik evde iksinin cıvıltısı bile yeter

Canım ben şuan 34 yaşındayım 2. çocuğu istiyorsam hemen hamile kalmam lazım bide çalışıyorum çok zor olacak gibi bakalım hayırlısı

Gec dollenme degil de , yerlesme kanamasi dedikleri sey olabilir. Bende de ilk idrar testi negatif cikmisti , bir kac gun bekledim. Silik cizgi cikti , iki gun daha bekledim. Sonra iki net cizgi cikti. :))

Bu durumda , cok merak ediyorsan kan testi yaptir. Cunku degerlerin idrara vurmasi biraz zaman alirmis.
Adet donemlerin duzenliyken regl olacagin yerde lekelenme yasiyorsan, bu muhtemelen gebelik baslangicidir. Yer ariyor kendine rahimde...
Gonlunce olsun hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…