bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Eşimin yanına giderken "Hayatının sapığı geliyooooo" diyorum nolur yaklaşma artık diyo yazık. O da çok sevmez öpülmeyi dokunulmayı falan hemen aşağı kata kaçıyo
Hamilelikten kaynaklaniyor canim bi donem bende oyleydim.benim adam fazla opulmeye gelmez.atisip dururduk artik

Ayy bende işten gelince eve zor atıyorum kendimi yıllık üyelikle hep boşa gitti :) bende araştırayım evde nasıl yapılırmış bu zaten çok kilo aldım onada faydası olur

Ben kendi tecrubemi yazdim. Evet her doktor farkli farkli, ama ben kimseye %100 guvenmem , cunku hepsinin karsilastigi vakalar farkli , herkes kimin dedigine guveniyorsa sonucta ona gore karar veriyor. Benim gibi psikopatlar da ayri ayri doktorlara sorup oyle hareket ediyor :)))

Alakasiz bir konu belki ama , babamin boynunda olusan sertlik icin , hemen gel ameliyat dediler , bir tanesi bi gece kalacaksin dedi, ucuncu doktor , iltihap varken dokunulmaz , once antibiyotik kullanacaksin dedi. Yani hepsi tip okumus , ama hangisi dogru?

Ayy bende işten gelince eve zor atıyorum kendimi yıllık üyelikle hep boşa gitti :) bende araştırayım evde nasıl yapılırmış bu zaten çok kilo aldım onada faydası olur
Canim ben 8 ay hergun duzenli 2 saat pilates yaptim. Ancak bazi hareketler kesinlikle hamilelere gore degil ki hamileyken uzman kontrolunde pilates ve yoga yapilmasi gerektigini dusunenlerdenim. Bence doktoruna sormadan pilatese baslama.

Eşimin yanına giderken "Hayatının sapığı geliyooooo" diyorum nolur yaklaşma artık diyo yazık. O da çok sevmez öpülmeyi dokunulmayı falan hemen aşağı kata kaçıyo
Benim herifte ben onu opim sevim surekli ilgilenim elim sacinda yuzunde olsun ister ben hic hazetmem oyle mic mic. Gece uyuyamayinca ellerimi yuzune koyar boyle huzurlu uyuyorum diyor ama ben 1.dakka cekiyorum elimi. Ilgi manyaaa benim herif ya bende onun tersiyim.

İnan alışamıyor insan başka bir şehre hele böyle Deniz olmayan yolları denize çıkmayan şehirler hiç çekilmiyor ama bizim için artık memleket burası eşimin işi burda annem babamda buraya yerleşti küçük abim de geleli bir sene oldu ancak gezmelere gideriz artık oda gittikçe zorlaşıyor ikinci geliyor malum birde ben üçüncüyü düşünüyorum vay halime

Canim ben 8 ay hergun duzenli 2 saat pilates yaptim. Ancak bazi hareketler kesinlikle hamilelere gore degil ki hamileyken uzman kontrolunde pilates ve yoga yapilmasi gerektigini dusunenlerdenim. Bence doktoruna sormadan pilatese baslama.

Tabi cnm zaten kanama vs yaşayarak bu günlere geldim sormadan yapmam haklısın

bizde tam tersiyiz saçlarımı tarasın isterim sarılıp uyuyalım isterim sarılır 1 dakika olmadan yeter mi ben böyle uyuyamıyorum dio gıcık bende kızımla sarılıp uyuyorum onuda kıskanıyor kızım hep sana sarılıyor diye

Be
Bence süper bir duygu eşine karşı bunları hissetmen.O da sana dokunsun.mutlu olsun bebiş

Ahh ahh yine seninki sarılıyor benimki içerde yat daha çok rahat edersin yada ben gideyim diyor.Benim genç kızlık karyolam var çamaşır odasında oraya gidiyorum ben de... o da çapraz yatıyor. Bir de bana doğumdan sonra da ayrı mi yatşak falan diyor...ben de ağlıyorum tabi...ruhsuz...adam

Arkadaslar yeni doktordan geldim erkek olduğu kesinleşti,yalnız bebeğin eşi aşağıdaymış,doğuma kadar ilişki yasak,surekli dinlenmem gerekmiş,kanamam olursa hayatî tehlikem varmıs,iki satır yazın da içim rahatlasın,dua edin bana ne olur ismim pınar adımla dua edin bebeğime bana lütfen...

Canim antalyadaki hastanelerde endokrine direk randevu vermiyorlar once dahiliyeci muayene olmak gerekiyir doktor gerek gorurse endokrine yonlendiriyor
Ozaman mecbur dahiliyeye gidilecek ama en az ayda bir kontrol ettirmek gerekiyor. Gebelik boyunca düzenli kontrolde gitmek istediğinizi belirtip Dahiliyeden iyi bir endokrin doktoruna yönlendirmesini rica etmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…