bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Korkma kuzum oglusun saglikla gelsin plasentasi asagida olan cok arkadasimiz var onlar seni bilgilendirir hic uzulme

Canim burda da var senin gibi arkadaslar surekli yatanlar.20. Haftadan sonra yukari cikar demis doktorlari ama seninki biraz daha risklimiki.senin gibi olan arkadaslar seni daha iyi bilgilendirir canim.Allah sifa versin canim.

Sen ona hamile olanın sen olduğunu hatırlatan cnm o gıtsın küçük yatakta yatsın bi de belki Ozaman anlar yaptığını

Canım seninle günlerimiz ayni ya sen bebeği net hissediyor musun? Ben hala ara ara çok hafif kıpırtı hissediyorum. Net elimi dokununca hareketini hissedemiyorum
Canım senin ilk Bebek galiba iç karın dardır. Benim ikinci genişledi galiba:) artık hergün hissediyorum canım. Bazen hıçkırık tutuyor kuzumu:) güm güm karın derime vuruyor. Kızımla eşim bile hissediyor tatlım. İnşallah sende daha çok hissedersin canım.

Yaaa yerim ben o yakisikliyii

oda pek ruhsuzmuş bende diyorum çocuk olunca gidersin odaya diye gitmem dio bakalım şimdilik dayanamaz sanmıyorum kızım benimle yatıyor bide ufaklık olunca sesten durmaz yanımızda

Canim bende oyle gece kolumu bacagimi nereye koycagimi sapitiyorum.sanki kemiklerim agriyor.
Benim oglumun gozleri deniz mavisiydi simdi yesil.kizimda ilk dogdugunda maviydi biraz koyuydu sonra o da yesile dondu.
Benim kızım da doğduğunda griydi gözleri şimdi koyu yeşil

Cnm benım de aşağıda ama Dr.um kanaman olursa acile filan gıdersen bil dedi ama başka 1 Dr.a daha gözüktük o da eski tabırler bunlar bebek nerde tutunduysa ordadır aşağısı yukarısı yok büyüdükçe genişledikleri için yukarı çıkar zaten tüm bebekler dedı sporunu da yap ilişkine de gir gebe degılken ne yapıyorsan vücudunu çok asırı zorlamadan hepsını yap dedi valla ben de muallakta kaldım kımı dınlıım bılemedım ama çok şükür kanamam olmadı hıc. Cok emdıselenme cnm

Benim ki bir hayal o canım bende eşimde kahverengi gözlüyüz bir ihtimal benim abim ve babam yeşil gözlü belki onlara çeker :)
Canım bizim ailede ve yakın akrabalarda renkli gözlü yok ama benim gözlerim yeşil var yani öyle bi ihtimal düşük de olsa

Canım oğlun sağlıkla büyüsün inşallah benimde plesantam aşağıda ama 24. Haftaya kadar yukarı çıkabiliyor desteklemek için bol bol yatıyorsun evet ilişki yasak seni zorlayacak herşey yasak dikkatli olacağız. İnşallah çıkacak yukarıya dikkatli olup kanama ihtimalini azaltacağız.. Tabi en başta moralimiz yüksek olacak

Canim benim Allah yar ve yardimcin olsun. Guzel seyler dusun ki rabbim guzellik versin. Insallah hersey yolunda gidicek. Bebegini kollarina alacaksin.

Canım bizim ailede ve yakın akrabalarda renkli gözlü yok ama benim gözlerim yeşil var yani öyle bi ihtimal düşük de olsa

:)) ayy canım inşallah önce sağlıklı olsun tabide ben kendimde de çok istemiştim çocukken niye renkli değil diye üzülürdüm çocukluk işte o zaman ben umudumu hala kaybetmeyim ya tutarsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…