bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım benim paşan hayırlı olsun. Sanada geçmiş olsun dua ederiz tatlim. Sende yat bolbol dinlen. İnşallah paşa annesini üzmicek zamanını beklicek. Allah uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. Sanada sağlık sıhhat versin.

Teşekkurler canım erkek demistin sen bildin,insAllah dediğin gibi olur ama çok üzüldüm.kan ihtiyacın olacak,rahim bile alınabilir dedi,ağlıyorum valla üzüntümden...

Benim kanamam oldu canım hamile kaldığım günden beri arada oluyor,sen de ben de tüm hamileler hayırlısıyla alır kucaklarına insAllah....

İnsAllah canım çok korkuttu doktor beni...

Benim tek tesellim İzmir'e 2,5 saat uzaklıkta olmam ama yine de yetmiyor yetmiyor. İnancım tam ama bir gün gideceğim geri oraya yerleşeceğim inanıyorum buna. Evrene pozitif enerji gönderiyorum

Sen erkek demiştin canım My moonlight de erkek demişti umarım düzelir çok üzüldün.
Üzülme canım yaaa. Benim anlamadığım diğer arkadaşlarında aşağıda olanlar var ama hiç rahmin alınır dediklerini duymadım. Acaba başka bi doktorada mı gitsen tatlım.

Canim bebek vitaminsiz kalmaz. Depolardan alir. Ama depolar kullanildigi icin saclarinda dokulme dislerinde kayip kemiklerinde erime baslar. Allah korusun inan et, balik, sut dut urunleri, ceviz vb yiyelim ki saglikli birer anne olalim.
Moral bozmak gibi olmasın ama tedbir amaçlı diyorum sadece Herseyın deposu yok vücutta maalesef. Bünyeden bünyeye de değişir depolar.. Kontrol ettirmesi ona göre takviye vitamin mineral ne gerekiyorsa ondan alması gerekir...

Ayy bende işten gelince eve zor atıyorum kendimi yıllık üyelikle hep boşa gitti :) bende araştırayım evde nasıl yapılırmış bu zaten çok kilo aldım onada faydası olur

Ebru Şallı'nın hamileler için pilates CD'si var fiyatı da çok uygun. Toptur, mattır malzemelerini de aldık mı ohh miss :) Bugün yarın sipariş verip başlıcam ben de. İnşallah faydasını görürüz ama herkes çok memnun hamile pilatesinden

Teşekkurler canım erkek demistin sen bildin,insAllah dediğin gibi olur ama çok üzüldüm.kan ihtiyacın olacak,rahim bile alınabilir dedi,ağlıyorum valla üzüntümden...
Ah canım ağlamak stres kötü etkiler seni bak bence bi doktora daha görün. Herşey güzel olacak bak kasımda kucağında paşana çok sağlıklı mutlu olacaksınız buna inan

İnsAllah canım çok korkuttu doktor beni...

Fazla korkutmuş canım. Şuan için yapman gereken üst düzeyde dikkatli olman. Bu haftalarda çıkar yukarı şuan net tanı konulmaz. Çıkmazsa ve çıkmayacağı anlaşılırsa ona göre önlemler alınır ama o haftalara gelene kadar sende dinlenerek oğluna yardımcı olacaksın o da büyüyecek ve güçlü oğlun hop Plesantasını yukarı çekecek inşallah

Arkadaşlar çok teşekkurler yazdıklarınız için,rahim bile alınabilir doğumda dedi,çom üzüldüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.duanızda inutmayın bizi ne olur....
canım öncelikle çok geçmiş olsun.. bu riskleri tek doktordan mı duydun?? aslında bu risklerden çok doktorunun tavrı moralini daha çok bozucak nitelikte miydi diye merak ettim.. rabbim şifa versin ben geçen gün hamileliğini çok riskli atlatmış ve bebeğini sağlıkla kucağına almış bi annenin yazdıklarını öyle doğru buldum ki anne rahmi kapalı bir kutu drlar dışardan sadece riskleri sayarlar ama ne çıkacağını kimse bilemez.. inşallah korktuğun hiç bişey başına gelmicek sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına..

Arkadaşlar çok teşekkurler yazdıklarınız için,rahim bile alınabilir doğumda dedi,çom üzüldüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.duanızda inutmayın bizi ne olur....

Korkma sakın stresse girme. İmkanın varsa başka doktorlara da görün bence. Ağlaman, stresse girmen bebeğini de etkiliyor çünkü. Bende de kist varmış ve patlamış. Üstelik bir de nur topu gibi miyomum var. 2-3 hafta önce küçük bir kanamam oldu doktora gittim ben de plesentamın henüz tam oturmadığını bu yüzden olduğunu ve önümüzdeki 5-6 hafta daha çok yürür, çok yorarsam kendimi yine olabileceğini söyledi. Bu gibi durumlarda doktorun tavrı ve söyleme şekli de çok önemli bence. Ben o kadar seviyor ve o kadar güveniyorum ki doktoruma adam ne derse nasıl olsa o halleder kafasındayım. Allah şifa versin sen sakın sıkma kendini ve başka bir doktora da git görün bence.

Canım daha çok erken haftadasın tamam ihtimaller söylenir ama abartmış doktor hele bi 24. Haftalara gel çıkacak belki. Çıkan da bi sürü hasta var bana doktorum kendine dikkat et çıkabilir bu haftalarda balon gibi düşün büyükçe yükselebilir dedi. He çıkmazsa bi çok bu şekilde doğum yapan insan var ama sezeryan oluyor tabi plesantanın aşağıda olmasının 4 farklı türü var. Genelde doğum içinde araştırma hastaneleri gibi büyük hastanelere yönleriyorlar ama bunlar dediğim gibi ileri ki haftalarda.

Okurken çok güldüm cnm kendime benzettim bir an Ben de sürekli sarılıyorum. Hatta iyice abarttım gel sarılcam deiyorum yazık o da söylene söylenen geliyor naapsın Normal cnm hormonlardan Onlarda ardan daha cok ilgilensin bizle

Bu tetanoz asisi mi? Bana 20 haftalikken gel denildi. Eger 17 arti da cagirdilarsa erken, cunku benim tamamlayici tetanoz asim Mayis ta idi. ( Bu 10 yil korusun beni diye seri vurdurdugum ) Bana Mayis'ta yapmayiz, 20. haftayi bekleyelim dedi.
Bilmiyorum ki canım hastaneye gittiğimde sorcam salı günü inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…