bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

biz ikimiz de çok dip dibe durmayı seven tipler değilizdir normalde ama kendimi alamıyorum. O da elinden geldiği kadar bana boyun eğiyo yazık ama bi yerden sonra kaçacak delik arıyo Genelde ben üst katta takılıyorum ders çalıştığım için (oğlumun şansına müdürlük sınavına gireceğim) eşim de alt katta televizyon izliyor. Merdivenden inerken daha ayak sesimi duyuyo hayııııııır diyo ben de eveeeeeeet hayatının sapığı geliyoo diyorum kaçıyo hemen at kata köpeklerimizin olduğu kata. Ben de sigara içildiği için oraya inemiyorum ordan yırtıyo

Teşekkurler canım erkek demistin sen bildin,insAllah dediğin gibi olur ama çok üzüldüm.kan ihtiyacın olacak,rahim bile alınabilir dedi,ağlıyorum valla üzüntümden...
O doktorda resmen felaket telaşıymış ...tam problem vardırda bu kadar kötü şey hamile kadına söylenmez ki ..başka doktora git aynı şeyi söyler fakat bu kadar abartmazlar belki ...

L _lady_ canım önemli olan kabız olma ve idrar yolu enfeksiyonu olma. benim annemede oldu. bu olayı en sorunlu geçirenlerdendir heralde ama o kadar soruna rağmen rahmi filan alınmadı kanda kaybetmedi sonra bi bebek daha doğurdu ki onunki olabileceklerin en kötüsündendi çoğu kişi sorunsuz dünyaya getiriyo inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına

Bende bir araştırayım onu hemen.
Eşime desem şimdi oo bi bu eksik vsler başlar ona söylemeden yapayım ben :)

Canım doktor iyi ilgili bir doktor aslında benim durumumun riskli olmasını doğum açısından açıkladı,kan sağlayacak tam teşekküllü bir hastane arayışında olmam için.teşekkur ederim verdigin moral için iyiki sizler varsınız annem yok kızkardeşim yok dertleşemedim kimseyle sizlere döktüm içimi ...

Bende bir araştırayım onu hemen.
Eşime desem şimdi oo bi bu eksik vsler başlar ona söylemeden yapayım ben :)

aman boşver söyleme valla ben de söylemedim. Hiç çekemem onun stressini. Herşeye karışıyo zaten. Bi balkon yıkıyorum ona bile laf söylüyo bağırıyo doktor sana kendini yormıcaksın demedi mi diye. Ondan gizli gizli alıp yapcam ben de

Çok teşekkür ederim canım umarım düzelir herşey...

Amin canım çok teşekkür ederin iyiki varsınız...

Canim benim simdiden boyle uzulup yipratma kendini doguma kadar plasentan yukari cikar risk kalmaz insallah dr una guveniyorsan bi sorun olacagini dusunmuyorum yeterki kendini yorma ve uzme

Canim benim simdiden boyle uzulup yipratma kendini doguma kadar plasentan yukari cikar risk kalmaz insallah dr una guveniyorsan bi sorun olacagini dusunmuyorum yeterki kendini yorma ve uzme
İnsAllah canım Rabbim mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun.

Amin canım insAllah çok teşekkürler...

Üzülme canım yaaa. Benim anlamadığım diğer arkadaşlarında aşağıda olanlar var ama hiç rahmin alınır dediklerini duymadım. Acaba başka bi doktorada mı gitsen tatlım.
Aslında gidecegım canım ama plesentanın aşagıda olması bir kac cesit sanırım benimki en riskli olan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…